wo_bi 13.03.05, 21:27 Jedna moja, jedna Frax'a www.automobil.za.pl/index.php?kid=54&full=yes Powodzenia :) Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakus.mp Re: dwie zagadki :) 13.03.05, 21:31 Mazda 626 break.Rocznik 1988-1991 To drugie to nie wiem Odpowiedz Link
frax1 Nikt jeszcze nie trafił :) 14.03.05, 04:20 Próbujemy dalej :) Pozdrawiam i życze powodzenia :) Odpowiedz Link
tomek854 Re: dwie zagadki :) 13.03.05, 23:56 Mi to wygląda podobnie do węzła obwodnicy krakowa z Zakopianką - te tory kolejowe itp. Ale to chyba stare zdjęcie, skoro obwodnica zaraz się kończy? Odpowiedz Link
krakus.mp Re: dwie zagadki :) 14.03.05, 09:17 tomek854 napisał: > Mi to wygląda podobnie do węzła obwodnicy krakowa z Zakopianką - te tory kolejo > we itp. Ale to chyba stare zdjęcie, skoro obwodnica zaraz się kończy? Mnie też.Jest bardzo podobny do węzła Zakopianka-obwodnica.Zdjęcie zrobione chyba 5 lat temu. > -------------------------------------------------------------------------------- Copyright © Agora SA˙•˙O nas˙•˙Reklama˙•˙Ochrona prywatności˙•˙Mapa serwisu Poleć stronę znajomym | Zgłoś problem lub błąd -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
wo_bi 2. rozwiazana :) 14.03.05, 10:37 tomek854 napisał: > Mi to wygląda podobnie do węzła obwodnicy krakowa z Zakopianką - te tory kolejo > we itp. Ale to chyba stare zdjęcie, skoro obwodnica zaraz się kończy? > Zgadza sie, jest to wezel obwodnicy Krakowa z Zakopianka :)) Nie wiem tylko kiedy zdjecie bylo robione. Jak widze, wiesz wiecej ode mnie. :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: dwie zagadki :) 14.03.05, 06:36 Samochód: Oldsmobile Cutlass Cruiser :) Skrzyżowanie rpzypomina mi węzeł wielicki, tj. skrzyżowanie ul. Wielickiej z obwodnicą Krakowa - ale mogę się mylić :) Odpowiedz Link
frax1 Re: dwie zagadki :) 14.03.05, 06:50 Niestety nie ... ale bliżej niż dalej. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: dwie zagadki :) 14.03.05, 17:02 Jeśli nie Oldsmobile, to Buick Century kombi. Ale przecież to jedno i to samo - przodu nie widać, a wszystkie trzy (z Pontiakiem) mają taką samą linię boczną. Odpowiedz Link
frax1 Re: dwie zagadki :) 14.03.05, 17:58 Najpopularniejsza odmiana wyżej wymienionych :) Przodu nie mogłem pokazać bo by nie było zabawy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
frax1 Re: dwie zagadki :) 14.03.05, 11:13 Panowie i Panie! Nikt nie wie? Nie podam jeszcze rozwiązania może jednak ktoś... Pozdrawiam Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: dwie zagadki :) 14.03.05, 11:26 pierwsze co mi strzelilo do glowy to nissan bluebird wagon, ale to nie to. NIE WIEM! Odpowiedz Link
typson Re: dwie zagadki :) 14.03.05, 11:27 wyglada jak stary japoniec. Mi sie kojarzy z mazda 929 ale to na pewno nie to Odpowiedz Link
frax1 Re: dwie zagadki :) 14.03.05, 12:05 Miałem okazje ujeżdżać i posiadać to auto w USA w te wakacje :) No to daw podpowiedź ... bliźniaczy model to np. Pontiac 6000 Pozdrawiam Odpowiedz Link
frax1 Re: Podaje rozwiązanie. to wyżej jest no txt 15.03.05, 08:39 Z wrażenia na enter kliknąłem ;) A więc to auto to Chevrolet Celebrity z 1990r z doskonałym silnikiem 3.1 v6 Auto dla 8 osób ujeżdżane kiedyś przez listonosza. Podczas naszych studenckich jazd bardzo niezawodny. Kumpel ciągle nim jeździ i jeszcze nic nie poleciało. Jak na samochód za 575$ to bardzo dobry zakup. A jeszcze jeden szczegół wnętrze był po zakupie tak brudne żę strach było nawet usiąść .. ale daliśmy rade i stało się znośne ;) To mój pierwszy (no nie tylko mój bo się zrzuciliśmy w 4 osoby) automobil i oby każdy następny pod wzglądem awaryjności był tak udany. Pozdrawiam Odpowiedz Link