madai Re: ile jest km z krakowa na Gargano/Italia? 02.07.05, 22:10 samochodem :) Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: ile jest km z krakowa na Gargano/Italia? 03.07.05, 16:24 nikt nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: ile jest km z krakowa na Gargano/Italia? IP: *.multicon.pl 03.07.05, 16:36 Bez zwiedzania po drodze: 1.650... tiny.pl/hz33 bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
ennka Re: ile jest km z krakowa na Gargano/Italia? 03.07.05, 18:15 Tyle , to jest z Warszawy do Cattolici.Byłam w zeszłym roku ,dokładnie tyle przejechaliśmy .Na Gargano jest ponad 2000 km , zależy do jakiej miejscowości. Mówię o odległości z Warszawy ,przez Cieszyn , Brno, ,Wiedeń ,Udine Wenecję ,Rawennę ,Anconę. Z Krakowa czy Katowic będzie ok.250km mniej , a np . z Gdańska ok.350 więcej. Mapy Michelina nie są miarodajne ,jeśli chodzi o odległości. Już niejeden raz się o tym przekonałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: ile jest km z krakowa na Gargano/Italia? IP: *.multicon.pl 03.07.05, 21:51 Cóż, Ennka, myślę, że Ty wcale nie przeanalizowałaś tras proponowanych w kilku wariantach przez Nichelin'a!... Zresztą, jakie pytanie taka odpowiedź - pytanie było proste, więc oznacza to, że oczekiwana jest przybliżona, prosta odpowiedź - bardzo prosty program Michelin'a proponuje trochę krótszą trasę niż Twoja - Tobie z Krakowa przez Czechy i Wiedeń do Vieste wyszło ok. 1.750 km, a Michelin proponuje: przez Słowację, z ominięciem korków w Wiedniu - 1.650 km, choć ma też opcję "autostradową" - i wtedy jest to 1.738... Nb. jakaś naprawdę _ciekawa_ trasa to dla mnie byłoby jednak min. 2.500 km... bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: ile jest km z krakowa na Gargano/Italia? 03.07.05, 20:43 krakow-olomuniec-wieden-graz-venecja-padua-bologne-rimini-ancona-vieste 1788km Odpowiedz Link Zgłoś