huann 18.04.05, 22:06 A i Popiegrz Tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28076&w=22801881&a=22893551 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cruach [PRIV] Huacru - Papież Gregorze Wielkie! 18.04.05, 22:26 Właśnie odeprałem gołybie. Zrobiły mi kaka na bluz. Bo gołybki robią kaka. A rtyszki robią gie. A rywinki robią lwie. A kakałki robią kuku. A rudziki robią ruku. A ardziki robią wwierch. Tak to bym widział te systematyke. DZIĘKUKU CI! -- "Pogłoski o mojej żółci są mocnoprze sadzone." [Jajko] Odpowiedz Link
huann [PRIV] Cruachu - Papież Gregorze Wielkie! 18.04.05, 22:33 ućwirknę więc sobie krzyżodziób (:x), gdyż dziubię właśnie szyszkę: szysz-szysz!! Odpowiedz Link
huann [PRIV] Cruachu - mam coś dla Cię 16.07.05, 11:05 takie gwiazdowojenne cóś wg Barbary i Mateusza :) słać - niesłać? [spakowane - około 0,5 mega] Odpowiedz Link
aard Cruach akbar! 18.07.05, 09:35 Cruach czytający, niechże mnie koole RUbijją! Cruachu, bywaj! Odpowiedz Link
cruach No jak to akbar 18.07.05, 11:43 no jak to czytam? bez przesady? przeciez ja codziennie, od lat. wzruszeniemode ON/OFF/ON/OFF/ON (zepsuty guzik) Odpowiedz Link
aard Więc opierzam niniejszem 18.07.05, 12:02 No jak to Panie Michale - Rezerwat w potrzebie, a Ty na fotel nie siadasz?! Za klawiaturę nie chwytasz?! Od lat? :p Odpowiedz Link
cruach no jak to 18.07.05, 12:49 Rezerwat w potrzebie? posty wszedy dorodne jak bursztynowa swierzopa. Ale tego pana Michala, rzeczywiscie, warto skarcic. Michaly, wystap! Odpowiedz Link
dziad_borowy Tak, tak, niech lepiej zgłoszą się wszystkie 18.07.05, 12:56 Michały. Tak, tak, nich sie nastapia. Tak, tak, skarcmy ich. Tak, tak!! Podpisano: Gracjan. Siódmy dzierżbór po kisielu!!!! Odpowiedz Link
huann Re: Tak, tak, niech lepiej zgłoszą się wszystkie 18.07.05, 12:57 Gracjan Z Wikipedii, wolnej encyklopedii. Ujednoznacznienie Nazwa tego hasła odnosi się do więcej niż jednego pojęcia: * Gracjan - cesarz rzymski. * Gracjan - prawnik, autor Dekretu Gracjana. Źródło: "pl.wikipedia.org/wiki/Gracjan" Kategorie stron: Strony ujednoznaczniające Odpowiedz Link
aard Mi Chały wystąp! 18.07.05, 13:51 dziad_borowy napisał: > Michały. Tak, tak, nich sie nastapia. Tak, tak, skarcmy ich. Tak, tak!! Może dzierżbór małe bitchowanko, Dziadzie kochany? ;) Odpowiedz Link
dziad_borowy Bez dwóch zdań 18.07.05, 14:02 nalezy mi sie trzy razy raz za razem sznurowka po piecie. Lewej, zeby okrutniej bylo. Dzierżżbicz!!! Odpowiedz Link
szprota [PRIV] Cruachu 17.07.05, 17:06 a czy ten numer, na który wczoraj krótką wieść długie znaki słałam, to aktualny innymi słowy dostałeś? Odpowiedz Link
cruach Re: [PRIV] Cruachu 18.07.05, 11:41 szprota napisała: > a czy ten numer si, ze mną te numery. ale skad ja mam wiedziec ze Ty? probowalem wyczytac nadawce miedzy wierszami, ale przy slowie Huann sie poddalem :) Quasistrofmode ON Imperator nie zmienial tak czesto komórek, nawet organizacyjnych! Quasistrofmode OFF Odpowiedz Link
szprota [PRIV] Cruachu 18.07.05, 11:48 ah so. Niemniej wydawało mi się, żem już spode łba o tym numerze bestii do cię pisała. Odpowiedz Link
cruach [PRIV] SZPROTAARDZIE Odpiżcie mi szybko 25.07.05, 12:59 na to co napiżałem przed chwilą. Plyyyyz. Odpowiedz Link
aard Odpiżałem 25.07.05, 13:19 Ale niewiele umiem :/ Jesli Szprota nie odpisała, masz moją gwarancję, że to co napisałem jest w imieniu Szprotaarda (wiem, że się ze mną zgodzi) Odpowiedz Link
cruach Opżigałem się ze szmechu 25.07.05, 13:29 na Twoje propozycje. ROTFL, ROTFL :)) No to idę robić zdjęcie czarnobiałe lub sepia. Do racic padam, papaC. -- Wszyscy surrnięci są RUWNi ale niektórzy są RUWNieNSi. Odpowiedz Link
aard A ja tak ze szczerego serca 25.07.05, 13:35 Naprawde tak myślimy. Szkoda, że tak nie możesz napisać... Odpowiedz Link
cruach Toć ja wiem, że w Miki Kultury serce szczere 25.07.05, 14:00 Podpizgano: sevrzec_tychuju :] Odpowiedz Link
cruach Dzięki za nondementimento mori :* (siglike only) 25.07.05, 19:25 -- - To nie są ru-boty, których szukacie. - To nie są ru-boty, których szukamy. Odpowiedz Link
cruach [PRIV] Deas Ex Maginias 26.09.05, 17:14 Rozbierz mejla na czynniki pierwsze (do odpowiadania). Plyss plyssken. Odpowiedz Link
cruach Immorele Magjus Bax! 28.09.05, 08:01 Sczytyłem co przodło chęćnie to wiola gamba. Daj, ać ja podrugimailślę, a ty poczitaj! Odpowiedz Link
cruach [PRIV] Parrowle Strzpaulko! 28.11.05, 20:30 opomóż osiłko fachowo: jak wpisuję "hakle" w gugle z szukareczką na polski to wyskakują strony jakoweś czszerbszkochrłowackie. Co oznacza "hakle", hu? Ich Laibach dich. Z montegóry Danke negro szyn. Odpowiedz Link
pawel-strzalka Krułachu 01.12.05, 23:19 po odczytaniu mejla informuję 1. nie ma takiego słowa w języku serbohrvatski jak "hakle" 2. jak wpisuję "hakle" w gojgle z wyszukiwaniem na poljskom to mi wyskakują nie hrvatske a czeskie domeny xxx.cz, a .cz to czeskie strony pozdroooo :) Odpowiedz Link
cruach atoci DOPIERO! dziękuci! 02.12.05, 07:36 pawel-strzalka napisał: > po odczytaniu mejla informuję > 1. nie ma takiego słowa w języku serbohrvatski jak "hakle" po głebszej, ten tego, analizie, okazuje się że wyraz "hakle" nie istnieje w serobhrvatskim, ale istnieje w serbołużyckcim. nie kłóćmy się o sufiksy :) serbo to serbo. --- Załožba je so załožiła 19.10.1991. HAKLE w lěće 1998 sta so z prawomócnej załožbu zjawneho prawa. Nadace byla založena 19. října 1991. Teprve v roce 1998 se stala právoplatnou veřejnoprávní nadací. Fundacja została założona 19.10.1991 roku, uzyskując status prawnej organizacji dopiero w roku 1998. Odpowiedz Link
szprota aha 20.12.05, 13:09 rzuć jeszcze okiem na swoją wizytówkę w zakładkę, uważasz, przyjaciele. Odpowiedz Link
huann Odpieżcie Wy Wszyscy Gołębie! 20.12.05, 22:46 CRUACH (i wszyscy Inni nie wymienieni poniżej) - użytkownik nie ma aktualnie strony w serwisie lub strona jest zablokowana Dodaj do przyjaciół. Wpisz login: Uwaga: profil pojawi się, gdy osoba zaakceptuje Twoje zgłoszenie. Ty również będziesz widoczny jako przyjaciel tej osoby. Jeżeli użytkownik, który jest Twoim przyjacielem ukryje swoją wizytówkę, lub zostanie ona zablokowana przez administartora, jego login nie pokaże się na liście Twoich przyjaciół zarówno w edycji jak i na wizytówce. Zaproszenia wysłane przez Ciebie: zamek h8red yavorius uerbe keridwen pawel-strzalka Jeżeli użytkownik, który jest twoim przyjacielem ukryje swoją wizytówkę, lub zostanie ona zablokowana przez administartora, jego login nie pokaże się na liście twoich przyjaciół zarówno w edycji jak i na wizytówce. Odpowiedz Link
cruach Powiedz mi 21.12.05, 07:34 jak dwuletniemu dziecku z ustami Denzela jak wiernemu czytelnikowi Nowego Dnia co to znaczy?: > użytkownik nie ma aktualnie > strony w serwisie lub strona jest zablokowana Odpowiedz Link
cruach czy to wynika z tego 21.12.05, 14:26 że nie mam wizytówki że aż szprota napisała: > że jak się ciebie kliknie, to się wyświetla nic. i czy ładne chociaż to nic? -- Wizytaci i Ostrogaci, głąbczcie się! Odpowiedz Link
yavorius Re: przekazałem gołąbek 30.12.05, 13:17 huann napisała: > przekazałem gołąbek Niezły sajgonik:) Odpowiedz Link
cruach Zamku Zamelodyku zamkuknij 03.04.06, 19:18 na któreś zdjęcie tego instrumentu CRWTH: images.google.pl/images?q=crwth&hl=pl Potemczas, Zamku, ptchnij pod czaszką pulsęty Swój mózg muzyczny, wielki, bruzdowany, prędki: Welsh lira, jak wyżej (że mus mnie przycisnął Znać tę rzecz do grania), racz swą wiedzą błysnąć, Oddaj mi osąd taki, pisz: czy lirne zwierzę To po polsku chrotta, czy tak rzecz ta zwie się? Bo tutaj: www.classic.rmf.fm/index.html?a=encyklopedia&op=al&id=1575543 nazw mam nazwyt dużo, a chciałbym najgłówną? Odpowiedz Link
aard A to 26.04.06, 23:25 www2.yamaha.co.jp/u/instrument/img/49_crwth.gif wygląda jak płytka Stichta albo Piu bez pałąka :)) Odpowiedz Link
cruach [PRIV] Huanchu 26.04.07, 07:47 tum uczę się parkowania innego niż "włączyć awaryjne i stanąć" tam jak sie nauczę, sprunę na łódź (codziennie zresztą jadę na łódź, bo porobili kuszące objazdy przed rondominium) muszę powoli kończyć, bo policja dogania Odpowiedz Link