Dodaj do ulubionych

Dobra przychodnia na Bielanach

IP: *.eranet.pl 19.10.05, 10:36
Wkrótce przeprowadzam się na Bielany. W związku z tym wybieram sobie nową
przychodnię. Interesuje mnie placówka, w której poza lekarzami pierwszego
kontaktu znajdę dobrych specjalistów. Z informacji znalezionych dotychczas
sądzę, że warte uwagi są następujące m-ca:
1. ul. Żeromskiego 13
2. ul. Kleczewska 41 (Medea)

Prosze o Wasze opinie i rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaa Re: Dobra przychodnia na Bielanach IP: *.samopomoc.com.pl / 213.76.128.* 19.10.05, 12:13
      Medycyna Rodzinna na Wrzecionie 10 (a albo c))
      • Gość: Beata Re: Dobra przychodnia na Bielanach IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 19.10.05, 17:57
        Gość portalu: aaaa napisał(a):

> Medycyna Rodzinna na Wrzecionie 10 (a albo c))

-----
        ja akurat stamtąd uciekłam. Przypadek podobny jak w kolejnym poście - dziecko z
        temperaturą. Brak numerków, propozycja przyjęcia za 2 dni.
        Czekanie na wizytę u okulisty 2,5 miesiąca.
        Godzinne oczekiwanie na pobranie krwi.
        Ginekolog (kobieta), której nigdy nie chciałabym już spotkać.

Ale wierzę, że można lepiej trafić i wtedy polecać.
        Ja niestety miałam pecha.

B.
        • Gość: ds do beatki IP: *.acn.waw.pl 18.11.05, 15:36
          słuchaj, czy ta pani dr nie czasem borucka? Bo ja mma doniej wstret, babsko.
    • Gość: alta Re: Dobra przychodnia na Bielanach IP: 194.72.49.* 19.10.05, 16:24
      Jezeli posiadasz dzieci, to odradzam Żeromskiego - nie przyjęli wizyty domowej
      gdy dziecko mialo 40 stopni goraczki i kazali przyjsc do przychodni. Poza tym
      nie ma wizyt dzieci zdrowych w godzinach popoludniowych.
      Życze powodzenia.
      • Gość: Rafal Re: Dobra przychodnia na Bielanach IP: *.tiger.com.pl 20.10.05, 10:02
        Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Dzieci na razie nie mam, zalezy mi glownie na
        tym, aby nie czekac tygodniami w kolejce do specjalistow, no i oczywiscie zeby
        to byli prawdziwi specjalisci a nie jakies konowaly :)
        • Gość: Rafal2 Re: Dobra przychodnia na Bielanach IP: *.chello.pl 20.10.05, 17:23
          Ja jestem zapisany do przychodni na Zeromskiego 13 (wejscie od nalkowskiej), ale
          nie slyszalem zeby tam przyjmowali specjalisci, a na pewno nie ma tam okulisty,
          ortopedy, psychiatry ;) Natomiast lekarze pierwszego kontaktu sa znakomici: na
          Soltysiuka, Gorniak i Matysiaka zlego slowa powiedziec nie moge, leczy sie tam
          cala moja rodzina, a pracownice w rejestracji sa sympatyczne i wyrozumiale.
          • Gość: Rafal Re: Dobra przychodnia na Bielanach IP: *.era.pl 21.10.05, 12:40
            Chyba sie tam przejade i sobie poogladam ta przychodnie :)
            Troche szkoda ze nie ma specjalistow, ale w sumie czesciej odwiedza sie pierwszy
            kontakt, poza tym wazne zeby byli to sprawdzeni ludzie. Dzieki za informacje.
            • Gość: paul Re: Dobra przychodnia na Bielanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:21
              na żeromskiego sa dwie przychodnie w jednym budynku medycyna rodzinna wejście
              od żeromskiego i to wejście z drugiej strony nie wiem jak to się nazywa dziecko
              moje chodzi do dziecinnego do rodzinnej a ja do tej z drugiej strony do
              Sołtysiuka lekarz pierwszego kontaktu jestem zadowolana
    • Gość: ann Re: Dobra przychodnia na Bielanach IP: *.chello.pl 24.10.05, 12:34
      trzy lata temu miała poważne problemy zdrowotne i zaczęłam poznawać nasze
      żoliborskie przychodnie bliżej, przebijać się do specjalistów itp. to było dość
      traumatyczne przeżycie... skutek był taki, że znalazłam sobie prywatny ośrodek.
      Szybko, miło, SKUTECZNIE i wcale niedrogo.
      Ośrodek im. o. Kilmuszki
      Andrzej Tołoczko
      ul. Miła 19/16
      tel 635 33 44, 0602 38 66 59
      • Gość: Rafal Re: Dobra przychodnia na Bielanach IP: *.tiger.com.pl 25.10.05, 12:33
        Dzieki, zatrzymam te namiary w odwodzie w razie powazniejszych chorob.
        Pozdrawiam i zycze zdrowka :)
        • Gość: ann Re: Dobra przychodnia na Bielanach IP: *.chello.pl 25.10.05, 18:05
          tak, warto to zrobić:)))
          nie napisałam najważnieszjego - to jest znakomity diagnosta
    • Gość: kalinosia Re: Dobra przychodnia na Bielanach IP: *.localdomain / *.chello.pl 25.10.05, 22:15
      Witam, własnie dziś zapisałam się na Kleczewską, ale nie do Medei. Poszłam
      owszem do Medeii i powiedziano mi, że...... nie przyjmują nowych pacjentów
      (chodzi o zapisy na NFZ do internisty), bo mają za dużo pacjentów. Weź pod
      uwagę fakt, że jeśli zapiszesz się do przychodni "nie rejonowej" to nie masz
      wizyt domowych. Nie ma teraz oczywiście rejonizacji,możesz się zpaisac nawet do
      przychodni na Mokotowie, ale jeśli mieszkasz poza rejonem danej przychodni, to
      niestety nie ma mowy o wizytach domowych :-/.
      • Gość: Rafal Re: Dobra przychodnia na Bielanach IP: *.tiger.com.pl 26.10.05, 13:04
        Hmm... To muszę się dowiedzieć gdzie jest mój rejon.
    • Gość: Bocian KK Re: Dobra przychodnia na Bielanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 10:47
      Witam! Od 8 lat korzystam z przychodni na Zeromskiego 13 wraz z dziecmi i bardzo
      serdecznie polecam te placowke sl.zdr. nie powinni sie Panstwo zawiesc. 0sobne
      wejscia dla dzieci zdrowych i chorych , obsluga zawsze mila i pomocna w wielu
      sprawach - polecam KK z Zoliborza od 77'
    • Gość: Rafal Radecki Re: Dobra przychodnia na Bielanach IP: *.bb.online.no 31.10.05, 21:13
      Ozdrawiam imiennika
      Mimozami Jesien sie zaczyna..

Jestm od 30 lat w Skandynawii i moja matka pracowala na Kleczewskiej jako
      kierowniczy lekarz stomatolog Helena Skalska-Radecka no tak to juz 2o lat temu
      tak.. ta od wspanialego pilota Gen. Skalskiego tego asa wojny z Luftwaffe tego
      z nad Londynu i Malty.

Prosze zadbac i to piekne imie : RAFAL dobrze nastrajasz Wacpan te moje
      rodzinne Bielany i Kleczewska Pozdrowic AWF Koszykowke i Gymanzjum Nr22

oposcilem Bielany 05 01 1975 bede tam wkrotce...

"let tibi terra levis"
      • Gość: Rafal Re: Dobra przychodnia na Bielanach IP: *.bb.online.no 31.10.05, 21:15
        U mnie wszystko w porzadku - o takie to imie FALSH BACK...?
        • Gość: Radecki Re: Dobra przychodnia na Bielanach IP: *.bb.online.no 28.11.05, 10:30
          Flash Back

jak jest sie a rodziny Ak to sie zdar<za szczegolnie ok 1 listopada i 11 go!
          • uunnii Re: Dobra przychodnia na Bielanach 28.11.05, 19:55
            Ja przy wyborze przychodni bralabym pod uwage takze szpital, do ktorego
            bedziesz przynalezec. Nawet chwalona Medee obsluguje Bielanski, o ktorym juz
            poematy pisane byly na forum i mozna dlugo opowiadac (dla niewtajemniczonych-
            opowiesci niekorzystnej dla niego tresci).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka