Dodaj do ulubionych

Kocie rozmowy z ludziowego forum o kotach ;o)

13.07.06, 22:40
Fernado poczytaj co mruczą na innych forach:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10264&w=45096804&a=45106217
Obserwuj wątek
    • dachowiec.fernando Re: Kocie rozmowy z ludziowego forum o kotach ;o) 14.07.06, 06:22
      no prosze...
      z jednej strony copyright infrigement, z drugiej imitacja stanowi najwyzsza
      forme pochlebstwa ....
      mmmrrraaau, sam nie wiem co o tym myslec, moze ta forma wypowiedzi sie
      upowszechni na forum
      • umfana Re: Kocie rozmowy z ludziowego forum o kotach ;o) 14.07.06, 18:08
        My troszkę żałujemy że ten wątek nie znlazł się tutaj... ale coż :o)
        • dachowiec.fernando Re: Kocie rozmowy z ludziowego forum o kotach ;o) 14.07.06, 22:05
          pfft! zaraz tam pojde i im nafukam! jak plagiatuja to niech przynajmniej
          powiedza skad!
          • umfana Re: Kocie rozmowy z ludziowego forum o kotach ;o) 14.07.06, 22:43
            Masz rację! Nafukaj, naprychaj i zrób szyyyyyyyyyyyyy! Miau :o)
            • dachowiec.fernando Re: Kocie rozmowy z ludziowego forum o kotach ;o) 15.07.06, 00:55
              na razie sam nie moge, bo tylko ludzia ma tam dostep... ale wyslalem ja, niech
              cos dla mnie zrobi, bedzie z niej przynajmniej jakis pozytek
              • senna_ropuszka Re: Kocie rozmowy z ludziowego forum o kotach ;o) 16.07.06, 18:43
                Plagiatować? Hmmm...my już od początku lutego mruczymy....

Pozdrowienia dla wszystkich czterołapych i wąsatych.
                • dachowiec.fernando Re: Kocie rozmowy z ludziowego forum o kotach ;o) 16.07.06, 22:39
                  a ja mruczalem dwa lata temu, ha! i to na waszym forum! ale wtedy nie mialem
                  swojego konta i ludzia za mnie pisala
                  mozecie sobie poszukac pod moim imieniem, jestem Fernando
                  • umfana Re: Kocie rozmowy z ludziowego forum o kotach ;o) 16.07.06, 23:02
                    dachowiec.fernando napisał:

> a ja mruczalem dwa lata temu, ha! i to na waszym forum! ale wtedy nie mialem
                    > swojego konta i ludzia za mnie pisala
                    > mozecie sobie poszukac pod moim imieniem, jestem Fernando

To prawda :o)
                    My pamiętamy Twoje wątki na forum Koty, pisane przez Twoją Ludzię, którą
                    serdecznie pozdrawiamy!
                    Miauuuuuuuuu
                    • dachowiec.fernando Re: Kocie rozmowy z ludziowego forum o kotach ;o) 17.07.06, 04:09
                      miau!
                      gdybym potem nie zapadl w sen zimowy to by bylo tych watkow wiecej, ale zrobilem
                      sie strasznie ospaly i nie chcialo mi sie podejsc do klawiatury
    • tadeuszx Fernando, nie chce Cie martwic, ale niektorzy 18.07.06, 09:29
      baaaardzo dziwnie oceniaja koty?sad Obadaj tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=41805295&a=42629178
      • dachowiec.fernando Re: Fernando, nie chce Cie martwic, ale niektorzy 20.07.06, 01:31
        to mowi ANIOL? pfffttt!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka