hanka_z_kotami 17.06.07, 16:13 Szeroko reklamowany dr Lampart ma zupełnie dla mnie nierealne godziny przyjęć, a chciałabym skonsultować pewne brzydkie podejrzenia z kimś, kto się przygląda pacjentowi trochę uważniej niż "TSH w granicach normy, do widzenia". Polecicie kogoś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenka_d Re: endokrynolog w Gliwicach 17.06.07, 20:27 Jeżeli bierzesz pod uwagę prywatną wizytę to polecam dr Hasse-Lazar. Przyjmuje w przychodni na ul.Ziemowita (tam gdzie się robi prześwietlenia).Trzeba tam zadzwonić i zapisać się na wizytę.Lekarka jest bardzo kompetentna, odpowiada na ewentualne pytania,na miejscu ma usg. A nieodpłatnie to polecam lekarza na Opolskiej, faceta-nie mogę sobie przypomnieć nazwiska, ale tam jest jeden endokrynolog- mężczyzna.Trzeba zadzwonić i umówić na wizytę, ale uprzedzam wizyty są wyznaczane w "kosmicznych" terminach (ja w styczniu rejestrowałam się na czerwiec) Odpowiedz Link
hanka_z_kotami Re: endokrynolog w Gliwicach 17.06.07, 21:13 > Jeżeli bierzesz pod uwagę prywatną wizytę to polecam dr Hasse-Lazar. Pewnie że biorę - wstępny przegląd orientacyjnych terminów oczekiwania wskazuje, że NFZ może mi zafundować wizytę nie wcześniej niż w październiku. Trochę się boję, że wtedy się już nie doczołgam do gabinetu Śliczne dzięki za wskazówkę, jutro przystępuję do ataku Odpowiedz Link