Dodaj do ulubionych

Spojrzcie na moj wykres prosze :-)

06.05.07, 14:01
www.fertilityfriend.com/home/19efda Jest jeszcze co prawda
niepelny,ale jam niedoswiadczona ;-) i moze cos powinnam wiedziec? FF
wyznaczyl mi owu na 8dc,hmm dziwne troche bo sluzu wtedy zero,ale
zupelnie "przypadkiem" bylo akutar wtedy przytulanko ;-)Czy teraz mam czekac
na plodny sluz i zaczac robic testy owu? Dziekuje za uwage :-) Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • wiosenka1 Re: Spojrzcie na moj wykres prosze :-) 06.05.07, 17:17
      Malinko ale w ktorym dniu byl ostatni sluz dobrej jakosci, i mamy tu problem,
      bo w sumie nie ma 6 nizszych tempek, czy w 3 dc to tempka zaklocona?

I Malinko nie dodalas tutaj na NPR ze to pierwszy cykl po odstawieniu tabletek,
      a to wazna info, a cykl jak widac bedzie krociutki.

Pozdrawiam cieplutko.
      • malina.majka Re: Spojrzcie na moj wykres prosze :-) 06.05.07, 19:29
        Wiosenko,sluz to ja nie wiem,bo po @ wydawalo mi sie ze bylo sucho,ale sie
        nie "zaglebialam" wiec moze przeoczylam,tempka z 3d nie wiem,mierzylam
        normalnie,bylam zdrowa itd.
        • wiosenka1 Re: Spojrzcie na moj wykres prosze :-) 06.05.07, 20:06
          skoro nie było w sumie obserwacji sluzu, to nie mozna zalozyc ze owu byla,
          tylko tempka sie podniosla, ale sluz jest wazniejszy, rowniez nie mamy 6 tempek
          niskiej fazy, wiec ten cykl dla mnie jest nie do zinterpretowania

nigdy nie bralam tabletek, wiec nie wiem czy po odstawieniu moglo dojsc do owu
          tak szybko w cyklu, moze tak?

poczekaj na wypowiedz naszej ekspertki Agafrytki
          • malina.majka Re: Spojrzcie na moj wykres prosze :-) 07.05.07, 10:43
            Wiosenko,dzis tepmka mi znowu poszla w gore a sluz caly czas taki mleczny
            rzadki,test owu wyszedl dzis rano negatywnie,nie wiem co myslec,wspolzylismy
            tylko raz w 8dc,bo tak bardzo chcielismy trafic w owu a tu wychodzi,ze caly ten
            wykres jakis dziwny :-( Mam nadzieje,ze Agafrytka tu zajrzy,bede wdzieczna,:*
            • wiosenka1 Re: Spojrzcie na moj wykres prosze :-) 07.05.07, 11:47
              Malinka tak moze byc po odstawieniu tabletek, ze cykl sie skroci lub wydluzy i
              ciezko to wszystko wyczuc a tymbardziej wcelowac, moze sie udalo

dobra obserwacja sluzu to podstawa, tempka to tylko potwierdzenie przebytej
              owu, spokojnie, najwyzej jeszcze troche sie poprzytulacie, hi hi
              • agafrytka Re: Spojrzcie na moj wykres prosze :-) 07.05.07, 21:21
                Cześć Malinko.Co to za numer z tą tempką w 3 dc? Mówisz,że bez zakłóceń.
                Mamy dzisiaj 4 dzień wyższej tempki-wyraźnie wyższej.
                Po pigułkach mogą się dziać różne "cuda" i z tempką i ze śluzem.
                Na razie trzeba mierzyć.Według mnie to II faza,ale na 100% nie mogę tego
                stwierdzić.Jeżeli tempka utrzyma się na wyższym poziomie tzn,że owu była i to
                faza lutealna.
                Bardzo szybko wróciła Ci płodność.Już w trakcie @-pod jej koniec musiał być
                śluz płodny.Dlatego zaleca się po pigułkach kobiecie,która nie planuje poczęcia
                dziecka,żeby wogóle nie współżyła w I fazie cyklu,właśnie ze względu na szybki
                powrót płodności.Fajnie byłoby,aby był dzieciaczek,niemniej jednak jak nie
                będzie to też się tym nie martw.Organizm powinien trochę odpocząć od
                antykoncepcji i oczyścić się zanim pojawi się dzidziuś.
                Malinko,życzę wszystkiego dobrego.Pomierz tempkę i za kilka dni wszystko będzie
                jasne.
                • malina.majka Re: Spojrzcie na moj wykres prosze :-) 07.05.07, 22:23
                  Bardzo wielkie dzieki za odp. Choc przyznam,ze jestem zaskoczona, ze juz owu
                  miala by byc ,szok,nie bralam takiego rozwoju akcji pod uwage i wspolzylismy
                  tylko raz,tak jakby "niezamierzenie",mialo sie nie liczyc bo myslalam ze to
                  dlugo przed owu a tu sie okazuje,ze wypadloby w sama owu! boje sie wierzyc w
                  to.dzieki dziewczyny,caluski
                  • malina.majka Re: Spojrzcie na moj wykres prosze :-) 09.05.07, 13:10
                    Do ekspertek ;-) Czy wczorajszy i dzisiejszy spadek tempki powiazany z
                    wczorajszym bolem podbrzusza,ciagnieciem jak na @ oraz bolem krzyza,moze byc
                    zwiazany z tzw spadekiem implantacyjnym ? Prosze o odp. :-) dziekuje z gory!
                    • agafrytka Re: Spojrzcie na moj wykres prosze :-) 09.05.07, 15:10
                      Malinko,temkę masz w dalszym ciągu na wyższym poziomie,jest nad linią
                      podstawową.Trudno mówić tu o jakimkolwiek spadku.
                      Jeżeli spadnie tempka na linię lub poza nią możesz spodziewać się lada dzień
                      @.A na razie tempka jest podwyższona.
                      Pozdrawiam
                      • malina.majka Re: Spojrzcie na moj wykres prosze :-) 09.05.07, 15:20
                        Agofrytko:-) Wyczytalam,ze "spadek impalntacyjny to spadek temp.(ale caly czas
                        ponad linia) na 1-2 dni, kiedy zarodek zagnieżdża się w macicy" stad moje
                        pytanie,ale wszystko sie pewnie okaze,kiedy zobacze jutrzejsza temperature i
                        bedzie wyzsza od tych dwoch ostatnich ;-)
                        • wiosenka1 Re: Spojrzcie na moj wykres prosze :-) 09.05.07, 19:02
                          Malinka, spadek tempki przy zagniezdzeniu moze byc ale nie musi, nawet jesli go
                          nie ma, to nie oznacza ze nie jestes w ciazy, ja w zeszlym cyklu niby mialam
                          spadek, ale w ciazy nie bylam, w sumie moze i bylam, ale jajeczko sie nie
                          zagniezdzuilo, tutaj raczej mozemy gdybac, musimy czekac na efekty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka