misia2012 31.08.07, 19:48 Dzisiaj mam możliwość wydrukowania i mógłby mi ktoś podać link -taka tabelka do zaznaczania temp. ,śluzu itp. Jestem obenie po ciąży i chciAŁAM SOBIE WYDRUKOWAĆ NA NOWO. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierniczyca Re: TABELA DO ZAZNACZENIA -PROSZĘ O LINK 31.08.07, 20:10 Tutaj znajdziesz karty obserwacji: www.npr.prolife.pl/karta_obserw_A5.pdf www.npr.prolife.pl/karta_obserw.pdf npr.pl//index.php/component/option,com_docman/task,cat_view/gid,39/Itemid,45/ Odpowiedz Link
kasiap75 Re: TABELA DO ZAZNACZENIA -PROSZĘ O LINK 31.08.07, 20:51 Rety, ja to staroświecka jestem:))) Linijka, ołówek i zeszyt w kratkę, i mój mąż, który te tabelki własnoręcznie wykreśla:)) Odpowiedz Link
skrzynka3 Re: TABELA DO ZAZNACZENIA -PROSZĘ O LINK 31.08.07, 22:02 Kasiap to zupelnie jak ja tyle ze ja je samodzielnie macham :). Zreszta w zeszycie (zwykle uzywam grubszego brulionu w sztywnych okladkach to starcza na kilka lat) latwiej mi znalezc jak chce sie cofnac i cos sprawdzic i nie rozwala mi sie to po domu jak bylo z pojedynczymi kartami. A kompowi to ja nie ufam po juz dwukrotnym padnieciu calego systemu i utracie danych nie mowiac o pomniejszych usterkach ktore czasem powoduja na jakis czas odciecie od tego pozytecznego skad inad urzadzenia. Odpowiedz Link