Dodaj do ulubionych

zapalenie pecherza

09.08.04, 19:16
Od 2 lat mam nawracające zapalenie pęcherza (bakterie w moczu) ostatnio co 3
tygodnie. Furagin nie działa zaliczyłam już keflex bactrim forte i zawsze po
3 tygodniach znowu to samo lekkie szczypanie. może ktoś mi poda jakiś dobry
lek homeopatyczny który mogę sobie kupić bez recepty bo żurawina wit. C i
herbatki żurawinowe tez nie pomogły
Obserwuj wątek
    • very_martini Re: zapalenie pecherza 09.08.04, 19:57
      Wszystkie leki homeopatyczne są bez recepty:)
      Skoro to nawraca, to super byłoby Cię widzieć u jakiegoś pana homeopaty, żeby
      Cię raz a dobrze wyleczył, bo obawiam się, że tutaj można pomóc tylko i
      wyłącznie objawowo, co nie zmienia faktu, że jeśli kulkę zażyjesz odpowiednio
      wcześnie, to masz szanse wyleczyć się 2 godziny (jak niżej podpisana). Tylko
      musiałabyś nam podać w miarę dużo objawów, na przykład czy węszysz jakąś
      bezpośrednią przyczynę, czy od czegoś jest Ci lepiej - zimno, ciepło, ciepło
      łózka, cokolwiek innego, czy sprowadza się do szczypania, kiedy lepiej,
      wszystko, co Ci do głowy przyjdzie.
      Ale i tak najlepiej byłoby, żebyś udała się do homeopaty, jesli masz możliwość,
      a jeśli nie, to można spróbwać i przez internet, zawsze to lepsze niż ładowanie
      w siebie tej całej chemii, która i tak nie chce działać najwyraźniej

16%VOL
      22%VAT
      • magdazk1 Re: zapalenie pecherza 11.08.04, 14:53
        niestety nie mam innych dolegliwośći nie odczuwam różnicy w ciepłym czy zimnym
        miejscu albo leżąc w łóżku. Poprostu czuję szczypanie i juz to nie jest nic
        mocnego z czym nie mozna wytrzymać. Badania moczu pokazały że mam bakterie w
        moczu i niewłaściwy odczyn za każdym razem brania kolejnego leku problem
        powraca nie pomaga furagin bactrim forte kefflex więc pora na homeopatię.
        Kolezanka z Poznania która leczy swoja całą rodzine u homeopaty poleciła mi
        dobrago homeopatę w bydgoszczy ale pan Kokoszczyński jest bardzo drogi ale
        pewnie z czasem i tak sie do niego wybiore więc poproszę o propozycje leku
        przez internet na poczatek
        • beba2 Re: zapalenie pecherza 22.08.04, 22:04
          To ja ci propnuję cantharis 15 CH co dwie godziny po 3 kulki pod język.
          Ze względu na obecność bakterii dodatkowo, a moze przede wszystkim Serum
          anticolibacillaire 3 DH - jedna ampułka przed kazdym glownym posiłkim ( w sumie
          3 dawki dziennie) - zażywaj z malą ilością wody.
          • brunetkaa Re: zapalenie pecherza 23.09.04, 23:12
            hej:)pisze w imieniu kumpeli co ją dopadło zapalenie pechęrza, objawy: boli,
            troche rwie, pecherz i narządy, piecze, caly czas jaby chciało sie sikac,
            pogorszenie nad ranem a poprawa w cieplym...czy beba cantharis 15 CH w tym
            przypadku czy cos innego polecacie?z góry dziekuje za odp:)
            bruneta
            • beba2 Re: zapalenie pecherza 24.09.04, 01:11
              Marek mówi, zeby Formica Rufa compose spróbować.
              • brunetkaa Re: zapalenie pecherza 24.09.04, 13:23
                Thank U Very Macz:)
                Brunetka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka