doomi 07.08.07, 00:24 Miejsce - "U Swojaka", ul. 11 listopada data - 10 sierpnia (piątek) godzina - 19.00 Obecność obowiązkowa Proszę o wpisy kto zamierza się pojawić, zarezerwuję wtedy stolik (albo dwa) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lamelka007 Re: sierpniowe spotkanie forumowe 07.08.07, 09:49 ja też mam ochotę się wybrać. Odpowiedz Link
111majka Re: sierpniowe spotkanie forumowe 07.08.07, 11:19 Też poproszę o kawałeczek stoliczka Odpowiedz Link
truski1 Re: sierpniowe spotkanie forumowe 07.08.07, 11:34 jak mi się uda sprawnie spakować, to chętnie się z Wami zobaczę Odpowiedz Link
111majka Re: sierpniowe spotkanie forumowe 07.08.07, 13:11 truski1 napisała: > jak mi się uda sprawnie spakować, to chętnie się z Wami zobaczę Truski, nie musisz brać na spotkanie zbyt wielkiego bagażu... Odpowiedz Link
truski1 Re: sierpniowe spotkanie forumowe 08.08.07, 08:25 A bagaż życiowych doświadczeń? Muszę go posegregować w odpowiednie przegródki, żeby Was nie zalać, potokiem opowieści. Nienawidzę się pakować i przychodzi mi to z wielkim trudem, ale może zacznę już w czwartek i do wieczora w piątek się wyrobię. Zachęciło mnie nie tylko super Towarzystwo, ale i smakołyki, które można popróbować. Odpowiedz Link
arkadia67 Re: sierpniowe spotkanie forumowe 07.08.07, 20:57 Ja potwierdzam, że przybędę. Tak sobie nie mogę darować poprzedniego spotkanka. Doczłapię się spokojnie, nawet stopkami. A czy na naszym spotkaniu też uda się aby przygrywał Pan na akordeonie?)) Odpowiedz Link
nesca1 Re: sierpniowe spotkanie forumowe 08.08.07, 09:53 Bardzo chętnie się z Wami spotkam. Niestety nigdy nie byłam "U Swojaka" i oprócz informacji, że znajduje się na ulicy 11 Listopada to nic więcej nie wiem. Jeśli ktoś z Was mógłby napisać np co dobrego tam serwują i gdzie dokładniej się znajduje to będę wdzięczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link
doomi Re: sierpniowe spotkanie forumowe 08.08.07, 11:22 Lokal ma dopiero parę dni (otwarcie w sobotę). Jest malutki, ale przyjemny Ma być kuchnia polska, domowe ciasta itd. Jakie ma być dokładnie menu nie wiem, ale próbowałam już bigosu, kiełbasek i domowego sernika i wszystko było pyszne! Ceny podobno na każdą kieszeń, ale karty nie widziałam więc zmyślać nie będę Fajnie będzie Ciebie neska widzieć To znaczy Was wszystkich oczywiście fotoforum.gazeta.pl/72,2,782,67084651.html Odpowiedz Link
agnieszab Re: sierpniowe spotkanie forumowe 08.08.07, 13:07 Ale mniej więcej ten bar jest bliżej stacji, czy gdzieś na końcu 11 Listopada? Nie znam okolic Michalina, a ulica na planie wygląda na długą... Jak się wyrobię i trafię, to się stawię. Odpowiedz Link
doomi Re: sierpniowe spotkanie forumowe 08.08.07, 13:17 Jest dość blisko stacji, a 11 listopada to jest równoległa do willowej (willowa to ulica na przeciwko przejazdu w michalinie, obok nowej poczty), następna w stronę Falenicy. Praktycznie zaraz u wylotu ulicy widać parasole Odpowiedz Link
doomi Re: sierpniowe spotkanie forumowe 08.08.07, 20:15 Stolik na naście osób zamówiony. Knajpa się dopiero rozkręca, próbowałam się podpytać co będzie dobrego do jedzenia, ale w sumie za dużo się nie dowiedziałam. Dzisiaj na przykład daniem dnia była hm... goloneczka! Ale jak chcemy mogą być naleśniki na deser, nawet płonące Chcemy? Odpowiedz Link
morkub Re: sierpniowe spotkanie forumowe 09.08.07, 13:58 Ło matko, to pewnie niczego dietetycznego tam nie uświadczysz? No ale i tak zaryzykuję Odpowiedz Link
doomi Re: sierpniowe spotkanie forumowe 10.08.07, 12:18 Ktoś pytał o ceny, mam kilka przykładów zupki - 3 zł schaboszczak - 7 zł opiekane ziemniaki/frytki - 3 zł karkówka z grilla - 5 zł pierogi - 6 zł sałatki/surówki - 4 zł młoda kapusta - 4 zł herbata/cola - 3 zł Odpowiedz Link
lamelka007 Re: sierpniowe spotkanie forumowe 10.08.07, 12:21 chyba polecę na pierogi po pracuni..... Odpowiedz Link
magdam110 Re: sierpniowe spotkanie forumowe 10.08.07, 13:11 Po pracuni ale dzisiaj najpóźniej o 19. Obecność obowiązkowa jak napisała Doomi. Odpowiedz Link
doomi Re: sierpniowe spotkanie forumowe 10.08.07, 23:14 Fiu fiu, zaskoczyła mnie frekwencja 14 osób to chyba nasz forumowy rekord! Dzięki wielkie wszystkim Odpowiedz Link
muffinek2 Re: sierpniowe spotkanie forumowe 11.08.07, 00:03 doomi napisała: > Fiu fiu, zaskoczyła mnie frekwencja > 14 osób to chyba nasz forumowy rekord! > Dzięki wielkie wszystkim dzięki Tobie, żeś nas zebrała Odpowiedz Link
t529669754 Re: sierpniowe spotkanie forumowe 11.08.07, 17:20 Doomi, dziękuję. Przy okazji - bardzo spodobał mi się lokal; zaciągam tam jutro rodziców. Mam nadzieję, że w niedzielę działa? Odpowiedz Link
arkadia67 Re: sierpniowe spotkanie forumowe 13.08.07, 14:22 A ja się wczoraj dowiedziałam, że w niedługim czasie mają być też wieczorki muzyczne "U swojaka". Naprawdę fahny klimat stworzono w tym miejscu, aby się tylko tak utrzymało. Odpowiedz Link
doomi Re: sierpniowe spotkanie forumowe 13.08.07, 14:33 Ach, więc to Ty spotkałaś się tam wczoraj z teznumerkiem Wiedział, że koło niego siedział ktoś z forum, ale nie pamiętał kto hi hi. A ja też byłam na gyrosie, ale ciut później. Odpowiedz Link
doomi Re: sierpniowe spotkanie forumowe 13.08.07, 15:22 he he prawie poprawiny nam wyszły Odpowiedz Link
magdam110 Re: sierpniowe spotkanie forumowe 13.08.07, 15:26 My to już stali bywalcy. Sobota i niedziela obiad. Może na kolację się umówimy. Odpowiedz Link
lamelka007 Majko 12.08.07, 17:25 serdeczne podziękowania od imienniczki za sama wiesz co moja córcia bardzo się ucieszyła Odpowiedz Link
funyfan Re: Majko 12.08.07, 20:17 a jakiś nowicjusz to był, czy raczej stara brygada? bo ja z tych nieśmiałych ateż bym chciał. Odpowiedz Link
agnieszab Re: Majko 13.08.07, 09:43 Ja nowicjuszka byłam i zostałam bardzo miło przyjęta, za co wszystkim dziękuję. Funyfan, na następne spotkanie wal jak w dym. Było naprawdę superrrrrrrrrr. Odpowiedz Link