Gość: Tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 14:27 Podzieli się ktos znajomością trasy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ggg Re: Autem do Barcy IP: *.autocom.pl 10.07.07, 21:57 a co chcesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Autem do Barcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 23:47 Wybrałem trasę: świecko-Lipsk-nurnberg-heilbronn-karsruhe-freiburg-mulhause-lyon- monpelier- bracelona OKEY?? Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa płatnych autostrad we francji( koszt przez francje) Jak wyglada sprawa z winietą? ogólnie bede wdzieczny za każdą informacje:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Autem do Barcy IP: *.autocom.pl 11.07.07, 23:37 jechaliśmy z Krakowa. pit-stop był w Niemczech więc jechaliśmy przez Luxemburg i przez całą Francję. Ceny autostrad dokładnie takie jak nam wyliczył www.viamichelin.com NIe wiem skąd jedziesz, ale proponuję wybrać taką drogę, żeby wybrać przede wszystkim autostrady. MOże trochę dalej, ale na pewno szybciej i bezpieczniej. W Lyonie jakiś objazd przez centrum miasta, tunel, ale były znaki na Marsylię więc żaden problem. W soboty autostrada zatykała się w obu kierunkach - głównie we Francji i oczywiście przed bramkami w Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Autem do Barcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 00:13 Dzięki, orientujesz się może jak wygląda sytacja z gazem. Czytałem ze w Niemczech i we francji nie ma wieszkszych problemów, to prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Autem do Barcy IP: *.autocom.pl 13.07.07, 20:21 nie zwracałam uwagi na LPG, ale wrzuć w wyszukiwarkę 'LPG Spain', albo 'LPG France' (albo w dowolnym innym języku) i na pewno coś znajdziesz. może to? www.gas-tankstellen.info/menu.php?language=en_US Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mugino Re: Autem do Barcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 10:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=204&w=64758380 poczytaj yu i poszukaj wstecz na forum byly juz takie tematy Odpowiedz Link Zgłoś