majka.majka 04.01.05, 15:37 Ewo!! Możesz mnie wpisać na swoją cudowną listę szczęśliwie zaciążonych. To był pierwszy cykl z twoimi testami i jakże szczęśliwy. Pozdrawiam i oby jak najwięcej dobrych wiadomości w Nowyn Roku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roleczka11 Re: Ewciu!! Lista się powiększa 04.01.05, 15:51 Serdeczne gratulacje!!!!! Mam prośbę, napisz w ile godzin po pozytywnym teście było przytulanko? Nie ma Ewy na forum i nie jestem pewna czy nie za późno się przytulaliśmy. Życzę szczęśliwych 9 miesięcy !!!!!! Odpowiedz Link
majka.majka11 Re: Ewciu!! Lista się powiększa 05.01.05, 14:14 Test robiłam około południa, a przytulanko było wieczorkiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Ewciu!! Lista się powiększa 04.01.05, 16:17 Majka GRATULACJE!!!! Mam pytanko napisz jak wyglądał twój test owu kiedy były starania itd..bardzo mnie to interesuję i myslę że inne dziewczyny starające sie rónież czekam z WIELKĄ niecierpliwością pozdrawiam i przesyłaj fluidki ciązowe Jola Odpowiedz Link
samanta25 Re: Ewciu!! Lista się powiększa 04.01.05, 16:30 Gratuluję serdecznie )) ******** czekam na cud 36 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Ewciu!! Lista się powiększa 05.01.05, 14:36 Maju powiedz prosze jaki był odstep godzinny od testu pozytywnego do starań bardzdo jestem ciekawa bo mam podobną sytuację ale jeszcze nie mogę zrobić ciążowego tedtu bo za wcześnie dzieki pozdr Jola)))))) Odpowiedz Link
majka.majka Re: Ewciu!! Lista się powiększa 07.01.05, 02:42 Dziewczynki opisałam wszystko w poście "czy test jest wiarygodny" Pozdrawiam Odpowiedz Link