wannaiprysznic1 06.03.07, 12:56 Dziewczyny co sądzicie o tym wózku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilla29 Re: wózek graco quatro delux 06.03.07, 17:18 badziewie totalne miałam -nie polecam,więcej znajdziesz w wyszukiwarce Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: wózek graco quatro delux 06.03.07, 17:32 Ze zlymi opiniami spotkalam sie tylko na tym jednym forum. Na innych portalach sa bardzo dobre opinie, na forum Lipcowek2007 rowniez pozytywne opinie. Quattro deluxe jest najlepsza wersja z wozkow Graco, ma swietne wyposazenie, bardzo dobrze sie prowadzi. Atrakcyjny cenowo (spacerowke z nosidlem dla noworodka i fotelikiem samochodowym mozna kupic juz za 1300zl), w marcu weszla do sprzedazy nowa kolekcja. Osobiscie po przeczytaniu wielu opinii na roznych forach i obejrzeniu wozka dokladnie w sklepie oraz przetestowaniu w praktyce dzieki kolezance jest to dla mnie nr 1, o ile nie znajde bardzo podobnego z przekladana raczka. Akurat ten model odpowiada mi pod kazdym wzgledem poza brakiem przekladanej raczki. Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaani Re: wózek graco quatro delux 06.03.07, 20:37 aurinko napisała: > Ze zlymi opiniami spotkalam sie tylko na tym jednym forum. Na innych portalach > sa bardzo dobre opinie, na forum Lipcowek2007 rowniez pozytywne opinie. heh, lipcówki chyba jeszcze w brzuchu swoje maleństwa noszą.. osobiście nie miałam ale miała moja siostra a mi się zdarzyło w tym wózku wozić i jej synka ( wtedy 4 miesiące) i moją córę- wtedy ponad 2 lata) uwazam, żę źle się prowadził.. dośc ciężki jak na spacerówkę (ok 14 kilo z tego co pamiętam) a jako wózek głęboki.. cóż nie podoba mi się wogóle Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: wózek graco quatro delux 06.03.07, 21:26 agamamaani napisała: > heh, lipcówki chyba jeszcze w brzuchu swoje maleństwa noszą.. Co nie znaczy, ze nie maja doswiadczen, niektore maja juz dzieci, a niektore zbieraja opinie od kolezanek i rodziny. > osobiście nie miałam ale miała moja siostra a mi się zdarzyło w tym wózku wozić > i jej synka ( wtedy 4 miesiące) i moją córę- wtedy ponad 2 lata) uwazam, żę źle > się prowadził.. dośc ciężki jak na spacerówkę (ok 14 kilo z tego co pamiętam) Porzadna spacerowka w tym przedziale cenowym wazy wlasnie ok 12-15kg z pelnym wyposazeniem. Lzejsze sa "parasolki" i spacerowki, ktore czesto kosztuja dwa razy tyle co przecietne. > a > jako wózek głęboki.. cóż nie podoba mi się wogóle To nie jest wozek gleboki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
margarita30 Re: wózek graco quatro delux 07.03.07, 10:42 ja kupiłam ten wózek jak moja córka miała 1,5 roku i był to pierwszy wózek z ktorego tak naprawdę byłam zadowolona.Prowadzi się go bardzo lekko, nawet jak rok póżniej kupiłam parasolkę to wolałam jezdzić graco. No i nigdy nic mi nie klekotało,co jest częstym zarzutem w stosunku do tych wózków. Błyskawicznie się składa i ma najlepszy koszyk na zakupy jaki widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: wózek graco quatro delux 08.03.07, 13:06 W sprzedaży jest już nowa kolekcja 2007. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: wózek graco quatro delux 08.03.07, 13:37 Zgadzam się z tym, że jest to najlepszy wózek firmy Graco. Ja nigdy nie lubiłam wóżków Graco, bo jak widziałam na spacerach te wózki po jakimś czasie to zdecydowanie nie zachęcały do kupna, ale jak pojawił się graco quattro tour to go kupiliśmy ( dla Mai ) i byłam z tego wózka bardzo zadowolona. Potem dla Niny kupiłam Quattro delux i ogólnie ok, ale nie byłam już tak zadowolona jak z tego pierwszego, może dlatego, że przyszło mi nim jeździć rok temu w zimie, a wszyscy wiemy jaka to była zima ;-) no i wózek kiepsko się spisywał w takich warunkach, bardzo bolały mnie nadgarstki. Za to latem sprawdzał się świetnie. Podstawowy minus tego wózka, to bardzo duże wymiary po złożeniu, jeśli chodzi o wagę, to mi nie wydawał się jakiś cieżki. Nie można tego wózka porównywać z innymi modelami Graco, bo różnica jest spora. Quattro delux miałam przez 10m-cy nic się w nim nie popsuło, nie rozklekotało, także pod tym względem nie mam żadnych zastrzeżeń. Miałam już kilkanaście różnych wózków, także mam porównanie ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
keitii1 Re: wózek graco quatro delux 09.03.07, 23:14 Ja również przed zakupem miałam wątpliwości bo różne opinie słyszałam o tym wózku ale użytkujemy go już prawie 2 lata i nic nie klekocze nie psuje się, (miałam dwa inne wózki) i mam jakieś tam porównanie, ogólnie wózek fajny, użytkuje się bardzo dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar zalezy gdzie chcesz nim jezdzic 14.03.07, 09:39 jest wielki po zlozeniu nie ma szans zapakowania go dla noworodka to porazka ta wkladka kolka plastikowe sadze ze jest dobry dla dziecka od 1,5 roku zycia fajnie sie nim jezdzi ale po rownej powierzchni kiedys pojechalam do lasu na spacer to tak sie telepal ze masakra za ta cene bym wolala x landera xa albo mutsy uzywanego Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar Re: wózek graco quatro delux 14.03.07, 09:40 po 7 miesiacach kolko sie zlamalo ale Pani w sklepie mowila ze to sie czesto zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
anula_mamoli Re: wózek graco quatro delux 17.05.07, 15:02 A co z gumowymi kolami, ktore posiadaja niektore z tych wozku tego wlasnie modelu? Czy jest duza roznica jesli o chodzi o gumowe a piankowe? Macie doswiadczenia w tej kwestii? Wiadomo, ze na nasze chodniki lepsze sa raczej gumowe,ale czy przez to nie sa one ciezsze od tych, ktore maja kola piankowe. Probowalam jezdzic tym wozkiem z piankowymi kolami w sklepie i bylo ok, ale wiadomo po rownej powierzchni wszystko sie dobrze prowadzi. pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś