Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      2007

2007

(59 wyników)
    • <OKROPNOSC...to nie ma nic wspolnego z pieknem..z estetyka...smakiem... slawne pokazy mody..to jakis horror...Kobiety-niekobiece..plaskie jak deski... bez wdzieku...Zycia w sobie jak trupy...jak nirealne postacie z innej epoki... wstretne To...))
    • W tym wątku piszemy o kostiumach kąpielowych. Wzory, wątpliwości i porady.
    • do pooglądania :P w sumie trudno powiedziec,która najwieksza :)) zyciegwiazd.onet.pl/56188,0,1,modowe_wpadki_gwiazd_w_2007_roku,galerie.html
    • 1. szerokie ramiona - mocno akcentowane w stylu lat 40 i 80. Dotyczy to płaszczów, żakietów, sukienek itp www.style.com/fashionshows/stylehunter/content_5821 2. pikowania www.style.com/fashionshows/stylehunter/content_5809 3. kratka www.style.com/fashionshows/stylehunter/content_5774
    • No właśnie:) chodzi mi o trendy na zbliżającą się jesień, ale żeby było jasne- nie mam na mysli kolekcji z wybiegów, które można obejrzec na style, lecz to- co znajdzie sie w naszych sklepach! :) Wiem, że to co kupujemy w sklepach również jest inspirowane modą z wybiegów, ale najczęściej większość sieci sklepowych wybiera sobie jeden- ewentualnie kilka najpopularniejszych trendów z wybiegów- i zalewa tym wszystkie stoiska! Np. tego lata dominowały groszki, czaszki, mazidła z lat 70, bal...
    • Po sezonie królowania koloru szarego mam przeczucie, że teraz zawojujemy czerwienią. Liczę na triumf ukochanych szpilek nad balerinami (tak, tak tych zabójczyń zdrowych stóp) Czekam też, na powrót dodatków i biżuterii z czegoś innego niż wszechobecny plastik - może bardziej w stronę natury. A Wy na co stawiacie?
    • cekiny i74.photobucket.com/albums/i257/coffe_addict/fall%20winter/022220071926098067.jpg i74.photobucket.com/albums/i257/coffe_addict/fall%20winter/022120072241373826.jpg i74.photobucket.com/albums/i257/coffe_addict/fall%20winter/00380m.jpg i74.photobucket.com/albums/i257/coffe_addict/fall%20winter/00350m.jpg i74.photobucket.com/albums/i257/coffe_addict/fall%20winter/00340m.jpg i74.photobucket.com/albums/i257/coffe_addict/fall%20winter/00330m.jpg i74.photobucket.com/albums/i257/...
    • Podsumowanie glownych trendow na wiosne/lato 2007 Prosto i bawelniano ;-) Proste koszulowe sukienki, szorty, luzne koszule i szerokie spodnie w podstawowych kolorach www.style.com/slideshows/fashionshows/S2007RTW/SMCCARTN/RUNWAY/00200m.jpg www.style.com/slideshows/fashionshows/S2007RTW/SMCCARTN/RUNWAY/00220m.jpg www.style.com/slideshows/fashionshows/S2007RTW/RLAUREN/RUNWAY/00070m.jpg www.style.com/slideshows/fashionshows/S2007RTW/ADACQUA/RUNWAY/00120m.jpg Wzoru zwierzece Ze...
    • Vivienne potwierdza swój talent i szaloną fantazję z wielką klasą :)))
    • Zapraszam do przeglądu najnowszych trendów w modzie dzianinowej 2007/2008. Zaczynając od Vandevorst'a i kończąc na Malo www.craftladies.org/topics62/dzianinowe-fashion-modne-tendencje-vt611.htm
    • Wszędzie widzę fiolety i szczerze mówiąc/pisząc trochę mnie to smuci, bo nie spodziewałam się, że będzie dominował w tym sezonie - sądziłam, że będę oryginalna, jak się zdecyduję na ten kolor! ;-DD Poza tym niebieski/granat, szarości, czarny, czerwony. Jakie są tendencje? P.S. Przepraszam jeśli taki temat już był...
    • Właśnie przeglądałam i doszłam do wniosku, że po raz pierwszy w zyciu zachwyciłam się kolekcją Chloé... www.chloe.com/version_en/
    • Victoria Beckham zgarbiona jak stuletnia babcia. Poza tym wygląda jakby nie ogoliła się pod pachami.
    • dziewczyny prosze powiedzcie mi jakie tym sezonie beda modna torebki i w jakich kolorach,ostatnio tak dlugo krolowal braz,czekolada a co sie bedzie nosilo wiosna,latem,za wszystkie podpowiedzi z gory bardzo bardzo dziekuje
    • Co sądzicie o tej kolekcji? www.vogue.fr/mode/defiles/collection/Comme_des_Garçons-2082.htm
    • Lepiej zmierzyć kilka egzemplarzy i sprawdzić w lustrze, czy okulary pasują, a nie czytać o tym opracowania.
    • n/t
    • Ale pani na czarno w czerwonym berecie i owa wschodnia pieknosc pod koniec fotek wygladaja jakby z obozu zaglady uciekly. Na mily Bog, CZEMU one sa tak przerazliwie chude? Nawet wsrod chudych (ale jakos do kobiet podobnych) te 2 panie to jakis ewenement.
    • ciekawe komentarze sa na wp ;) tylko zdjec zaledwie kilka. mimo wszystko mi sie ta sukienka podoba - dla szczuplutkiej osoby w sam raz film.wp.pl/idGallery,1795,idPhoto,84009,galeria.html cala reszta to imo wielkie nieporozumienie. hamerykanska moda! nicole kidman, kiedys piekna kobieta, zaczyna mi niestety przypominac woskowa figure :(
    • Najgorsza suknia to moim zdaniem ta, ktora miala Gwyneth Paltrow. A Wasze typy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się