Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      2007

2007

(23 wyniki)
    • 06.09.2007 Gdańsk - Mahdia - hotel Thapsus Kto jeszcze?
    • Montujemy ekipę na wycieczkę 2 dniową na Saharę z biura pod adresem: www.sahelvoyages.com/wycieczki/saf2d.htm
    • Razem z koleżanką 3 maja leciemy do Sousse z Sun&Fun z Warszawy, czy ktos leci z nami ? Zatrzymujemy się w Marhabie 3* (może ktoś juz był w tym hotelu i może powiedzieć jaki jest? albo pare słów o Sun&Fun)
    • Witam Serdecznie Od kilku miesięcy chodzi za mną jedna z piosenek,którą słyszałem każdego wieczoru w ubiegłe wakacje w hotelu Solo Fun Club. Nie mniej jednak było tam sporo ciekawych arabskich a tażke europejskich kawałków,z arabskimi "mixami". W 90% te same pioesnki są puszcane w wielu hotelach danego rejonu,dlatego też prosiłbym Was serdecznie abyście prezentowali tytuły wraz z wykonawcami i/lub linki do bezpośrednich kawalow umieszczonych w sieci,których słuchaliście w swoich hotelach. ...
    • Witam, mam pytanko...czy ktoś może w tym terminie wybiera sie do Tunezji a dokładnie do portu El Kantaoui??? pozdrawiam, syla
    • Witam:)wybiera się ktoś w tym czasie do hotelu Panorama w Sousse? ja z chłopakiem lecę 6 września z Wrocławia:)szkoda że tylko na tydzień:(pozdrawiam Marta
    • Kochani, pod koniec września lecę sama do Tunezji z biura Neckermann. Czy ktoś się wybiera? Liczę na miłe towarzystwo na miejscu :)
    • Jedziemy z żonką (młodzi) do Tunezji, a dokładnie do Sousse od 20 maja z biurem Exim do hotelu Prima Life Karawan czy ktoś się wybiera w tym terminie także do Sousse, a może do tego samego hotelu? Napiszcie!
    • my lecimy z selectours rano o 8 z Warszawy - hotel TOUR KHALEF raczej leniuchowanie i zwiedzanie na własna reke pozdrawiam
    • Drodzy , chcę odsprzedać po cenie oczywiście atrakcyjnej wyjazd do Tunezji - niestety dzisiaj dowiedziałem sie , że z przyczyn osobistych nie moge lecieć. Wyjazd w sobotę 7.07. (juz za 3 dni!!!!),wycieczka 7 dni. Hotel Skanes-El-Hana **** All Inclusive ORGANIZATOR: EXIM TOURS Poniżej link do oferty firmy travelplanet, gzie zostala wykupiona wycieczka. www.travelplanet.pl/samolot/oferta/tunezja--monastir-skanes-el-hana,1234100.html Jeśli chodzi o cene to napewno dojdziemy do poroz...
    • Będziemy w hotelu Excel od 17 do 31 maja.Jedziemy z czteroletnią córeczką. Będziemy bardzo wdzięczni za informacje na temat tego hotelu: jak daleko od plaży?; jakie jest tam jedzenie? (czy dla dziecka powinnam zabrać jedzonko z Polski?; czy w pokojach są choć małe lodówki?; czy w pokoju jest czajnik?; co zwiedzać w Hammamet?. Ilona i Jarek
    • Witam :) Razem z moją przyjaciółką lecimy 3/4 maja do Sousse do hotelu Marhaba 3* z biura SUN&FUN :D Leci też ktoś z Was ? Już się nie mogę doczekać !!! :P
    • Kto jutro do Sousse:)?
    • Czy ktoś w tym terminie wybiera się do Tunezji.
    • singiel
    • Witam! Lecę z córką(10 lat)na początku lipca do Skanes Rivage.Byłabym wdzięczna za każdą informację na temat tego hotelu,warunków w nim panujących,wyżywienia itd.Może ktoś dysponuje zdjęciami?Lecę z córką za granicę pierwszy raz i każda informacja będzie dla mnie bardzo cenna.
    • Czy ktoś się wybiera do tego hotelu w tym terminie ??
    • Czy może ktoś był w tym hotelu, lub bendzie w tym terminie. Może sie podzielicie swymi odczuciami , jak to wszystko tam może wyglądać. Z jakiego biura sie wybieracie?
    • Witam, lecimy z koleżankami 5 maja z Katowic do Hotelu Almaz. Czy ktos wybiera się tam również w tym terminie? Zastanwiamy sie ile zabrac pieniążków na 1 osobe??... jedziemy na 1 tydzien, wyżywienie all. Wycieczek nie planujemy... interesuja nas bardziej pamiatki, jakies fajne ubrania, koraliki, itp. Tak w ogóle to jaka jest pogoda na początku maja w Tunezji? Z góry dziekuje za informacje i pozdrawiam :)
    • Witam serdecznie. Razem z chłopakiem wybieramy się w czerwcu do hotelu El Hana Beach. Mamy po 19 lat. Czy ktoś w podobnym wieku też się tam wybiera? Byłoby fantastycznie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się