2007

(25 wyników)
  • W tym roku zostało nominowanych w 10 kategoriach 50 osób do nagród Telekretyna. Ten rok to wysyp programów wywołujących zdziwienie, nieudanych seriali, długich bloków reklamowych, zintesyfkowanych akcji reklamowych w programch, więc widzowie mają co poddawać ocenie. Głosujemy w systemie kategoria i własny typ. 22 stycznia zostaną policzone oddane głosy i ogłoszone wyniki nagród Telekretyny 2007. Zestawienie tego co telewizji w zeszłym roku było najgorsze, czym w ostatnim czasie tel...
  • Wlasnie sie zaczely. Znow, jak rok temu prowadzi je Ibisz i Kreglicka. Musze przyznac, ze Kreglicka to piekna kobieta, ale sukienke zalozyla sobie beznadziejna! Mogla pokazac swoje naprawde zgrabne nogi w duzo gustowniejszej kreacji a tak wyglada jak snopek siana. No i moglaby sie czesciej usmiechac.... a tak poza tym kandydatki tydzien temu w wyborach Miss Polonia bylyb zdecydowanie ladniejsze.... Zastanawia mnie tez juz od dluzszego czasu czemu w Polsce sa dwa konkursy doty...
  • Świetna piosenka.. nic tandetnego, nic kiczowatego, brak zbędnego ruchu na scenie, brak dziwacznych strojów.. i wygrał śpiew,,, melodia... Super utwór... nie to co zeszłoroczne Lordi (jakaś masakra).. BRAWO, BRAWO, BRAWO... Dziewczyny byłyście świetne!!!
  • Festiwal się odbył i tyle. Za dwa tygodnie juz nie będę pamiętał ani wykonawców ani utworów. Kiedyś (lata 70-te i 80-te) po każdym festiwalu pozostawały przeboje i pojawiały się nowe gwiazdy. Przeboje te są ciągle na topie i ich ówcześni wykonawcy też. Jeszcze niedawno nie mogłem zdzierżyć biesiad w TVP. Teraz muszę przyznać, że jeżeli na jakiejś publicznej imprezie nie pojawi się Marylka i inny wykonawcy popularni za komuny to jest kicha. Sam jestem fanem rocka (punk, hard itd.) a...
  • kochani to koniec nowych Szymonów aż do września! Buuu! jak ja przeżyję? następny odcinek złożony będzie przez fanów, ( można głosować na stronie szymona)! Uwielbiam ten program! Uważam, ze to najlepszy rozrywkowy program w TV. Oczywiście są lepsze i gorsze odcinki, ale generalnie... jest śmiesznie! Gratuluję wszystkim którzy ten program robią! Dzisiejszy odcinek świetny! Goście fajni - Kozidrak - w nowych wersjach swojej piosenki super! A Galiński jako śfinks - hehe no prawie jak ...
  • Widzieliście rozdanie nagórd ? A wiecie, co to jest "stypa" ? To właśnie stypę przypominało rodanie nagród. Tragedia ! -- STOP przestępczości zorganizowanej ! Prezydent IV RP nie kradnie Kaczyński vs Lipiński Janusz Kaczmarek nie jest przestępcą Zbigniew Ziobro kandydatem PiS na prezydenta RP Rydzyk sługa boży. Dochody Pana Boga Prawdziwe oblicze gdańskiego wymiaru sprawiedliwości... Kasując wątki na forum "Agora" łamie konstytucyjne prawo obywateli do wy...
  • Który festival był lepszy?
  • No to czekam na Wasze wrażenia;-)
  • Bradzo ciekawy koncert. Świetna muzyka i zabawa, widze że Polsat przoduje w robieniu masowych imprez:) I dzięki temu zyskuje widzów
  • TVN chyba się mocno spóźnił z lansowaniem grupy Oh Laura w Polsce. Płyta, z której pochodzi utwór "Release me" została wydana w maju 2007 roku a sama piosenka była ścieżką dźwiękową w reklamie Saaba. W październiku 2007 roku Oh Laura koncertowali w Polsce, m.in. w radiowej Trójce, która już dawno temu mówiła o nich i grała ich piosenki. Nie wiem, czym się kierowali organizatorzy tegorocznego Sopotu, że zaprosili do konkursu Szwedów ale moim zdaniem spóźnili się o rok. Kto chce b...
  • Oglądam program. Wreszcie rzeczowa dyskusja, bez pyskówek, docinków, plecenia 3 po 3. Gośćmi są Zdrojewski i, o dziwo!, Lepper. Rozmowa spokojnie się toczy między panami na temat odwołania Leppera, kto chce, dlaczego, o co komu chodzi, itp. Może wreszcie się czegoś dowiemy. Aż tu nagle Tomasz Lis wtrąca uwagę o tym, że ktośtam gdzieśtam pochwalił resort rolnictwa za sukcesy w nasiennictwie! Na widowni śmichy-chichy, Lepper coś tam tłumaczy... Czar prysł! Było za spokojnie, strach,...
  • Byłam w piatek w Teatrze Sląskim w K-cach na rozdaniu Świrów, które w TVP2 puścili wczoraj o 20.00. Wszystkie "gwiazdeczki" podjeżdzały pod teatr wypasionym volvo, gdzie oczekiwał juz na nich stęskniony tlum. Jedynie Szymon ze swoja ekipą przyszli luzacko na pieszo ;-) Brawo! Po imprezie wszyscy rzucili się po autografy i żeby zrobić fotki. Stalam z boku i po prostu nie mogłam dołozyć tym biednym popularnym ludziom kolejnej nawiedzonej, która chce zdjęcie (na takich fotkach "gwi...
  • I jak wrażenia, ogląda ktoś? A może wszyscy odliczają minuty, żeby popatrzeć na tańczącą Cichopek? ;) Doda się wygina na scenie, Magda siedzi ma muszli. Na razie męczą się tylko polscy wykonawcy, ja zerkam czekając na September.
  • Z całym szacunkiem dla pana Macieja Orłosia, którego wiele osób szanuje i szczerze polubiło z Teleexpressu tudzież innych epizodów telewizyjnych, ale... czy nie zapanowała powszechna konsternacja po wczorajszym wystąpieniu wyżej wymienionego pana, że mógł o wiele lepiej się zaprezentować przed milionami telewidzów? Wszak ta transmisja szła na całą Europę. Widzieliśmy konferencjerów z innych państw, w pamięci mam migawki roześmianych, przesympatycznie pozytywnie nastawionych dzienni...
  • Nikt nie założył ogólnego wątku to ja zakładam. Rybiński niech już nie występuje.
  • A czegóż to nam Kubuś tak złagodniał w starciu z Wodeckim? Chory czy jak????!!!!
  • Dla tych którzy nie widzieli Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak - Na kolana www.youtube.com/watch?v=eJK7ph9jwFQ Steczkowska, Cerekwicka, Szcześniak - To tylko złudzenie (to nie miłość) www.youtube.com/watch?v=eWdOc1d-bGY Szcześniak, Cerekwicka, Steczkowska - Za-czekam www.youtube.com/watch?v=Y6HFt05pZCI
  • Rośnie apetyt po wczorajszych superjedynkach - może dzisiejszy koncert także zaskoczy czymś ekstra jak wczorajsze połączenie historii z teraźniejszością?
  • Ciekawa jestem komu dzisiaj kibicujecie! Ja nadal trzymam kciuki za Maćka i Natalię - mam nadzieję, że to oni będą w ścisłym finale i że wygra Maciej. Czy ktoś wie jak dzisiaj będzie wyglądał program? Pary i później wszyscy solówki? Pozdrawiam!
  • Oto nominacje: Informacje: Kamil Durczok - "Fakty" Dorota Gawryluk - "Wiadomości" Justyna Pochanke - "Fakty" Hanna Smoktunowicz - "Wydarzenia" Krzysztof Ziemiec - "Wiadomości" / "Panorama" Publicystyka: Tomasz Lis - "Co z tą Polską?" (Polsat) Michał Olszański - "Magazyn Express Reporterów" (TVP2) Jan Pospieszalski - "Warto rozmawiać" (TVP2) Bogdan Rymanowski - "Kawa na ławę", "24 godziny" (TVN 24) Tomasz Sekielski i Andrzej Morozowski - "Teraz My!" (TVN) Rozrywka: Szymon M...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się