2007

(71 wyników)
  • Ile maksymalnie można dać za x-landera z 2007 roku, podobno w bardzo dobrym stanie? Sama spacerowka. Wiem, że będą kłopoty z jego późniejsza sprzedażą:( A od strony technicznej to czym on sie rozni od modelu z 2008? Wiecie może?
  • znalazłam na tej stronie maclarena w ciekawej cenie. jest to kolekcja 2007 r. no i moje pytanie: - czy rózni się ona od tej 2010 ? bo cena ciekawa. te z kolekcji 2010 r. są po 800- 900 zł. www.alewozki.pl/index.php/cName/wozki-spacerowe-maclaren-quest-sport
  • Witam.Co prawda na forum było o tym ale wkońcu i tak nie wiem czy to siedzisko w Buzzie 2007 jest takie małe?(czy starczy dziecku do 2,5 roku?)i czy podnózęk jest wystarczający żeby dziecko nie miało zbytnio podgiętych nóżek.a jak to jest w modelu 2006 gdzie nie jest kubełkowe siedzisko?pomóżcie
  • witam, powiedzcie czy modele z 2007 roku roznia się od tych z 2009 tylko cena i kolorami???
  • Przymierzalam sie do zakupu spacerowki, cena ok, siedzisko miekkie - juz mialam kupowac, ale poczytalam i okazuje sie ze siedzisko male, tak male jak mniejsze siedzisko w nowym Buzzie 2008. Czy w takim razie to jest wozek do max. 18 miesiecy???
  • potrzebuję link do chicco caddy 2006 lub 2007
  • Zgłupiałam totalnie. Albo sprzedawcy z allegro wprowadzają mnie w błąd. Możecie mi powiedzieć czym różnią się poszczególne roczniki [b]maclarena xlr[/b]. Potrzebuję szybko kupić wózek i kurcze już sama nie wiem o co tu chodzi. Niby 2008 jest dużo tańszy, ale do 2009 dodają torbę więc wychodzi to samo. [u]Proszę o pomoc![/u]
  • Wprawdzie dzidzia urodzi sie dopiero na poczatku sierpnia, ale my juz wybralismy dla niej pojazd- Maclarena mx3. Moje pytanie dotyczy roznic pomiedzy modelami 2006 i 2007 - czy sa one bardzo duze? Na pierwszy rzut oka widac zmiane tapicerki we wnetrzu spacerowki, czy zmienia sie cos jeszcze?
  • Czym sie wlasciwie roznia, oprocz ceny i kolorow? Nie widzialam tez Twistow z 2009 roku, czy jeszcze nie sa dostepne?
  • Sprzedam wózek głęboko-spacerowy Teutonia Mistral S 2007, kolor 3190. Wózek kupiony w pażdzierniku 2007 r. W komplecie folia przeciwdeszczowa i osłona na nóżki. Dodatkowo - parasolka z kolorze wózka. Na stelażu są zamontowane łączniki do fotelika Maxi Cosi. Stan bardzo dobry - wozek mozna obejrzec w Warszawie. Cena 1350 zl.
  • hej, jakie sa roznice w tym modelu TEchno XT z 2007 i 2008? Do tej pory zauwazylam: * inne zapiecie pasow * inne kolpaki na kolach Czy budke odpinana (na daszek letni) mial tez ten z 2007? czy w hamulcu i kolach np. cos w tych modelach zmieniono=? Wiecie moze???
  • Witam. Znalazlam sklep w austrii, ktory sprzedaje Nomady z kolekcji 2007 w cenia 1300zl, kolory sa wszystkie dostepne. Cena zawiera juz cene przsylki do polski. Musi sie zebrac 5 osob. Czy jest ktos chetny???
  • czym się różnią?
  • (dubluję wątek z forum zakupowego) Podpytuję zorientowane dziewczyny, gdzie dowiedzieć się kiedy są szanse na Mutsy 2007. Może pamiętacie jak to było w poprzednich latach? Mam jeszcze czas, rodzę w drugiej połowie maja, a nie chciałabym by się okazało, że 2006 już nie ma, a na 2007 trzeba poczekać. Moje dodatkowe pytanie to stelaż, który lepszy UrbanRider czy 4 Rider? Może ktoś już posiada 4 Rider i może wyrazić opinię.
  • Jak szaleć to szaleć, kupiłam ją 19. marca ( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=59240335&a=59299280 ) Jeździła nią niania - w każdy poniedziałek po mieście + 1-2 razy w tygodniu na dłuższe spacerki w okolicy domu. Stan oceniam na co najmniej bardzo dobry, właściwie idealny. Kolorek z kolekcji 2007 - czerwone bordo z czarnym stelażem. Zapłaciłam za niego 460zł, chciałabym dostać 380zł już z przesyłką (albo jak kto woli - 360zł i 20zł na przesyłkę ;)). Fotki na maila.
  • Zestaw zawiera: - spacerówkę, - gondolę z osłonką, - fotelik samochodowy z bazą, - folia przeciwdeszczowa na spacerówkę, - okrycie na nóżki razem ze śpiworkiem, - plecak, - pasy do mocowania gondoli. Użytkowany tylko przez mojego synka,w mieście. Stan określam jako bardzo dobry. Cena 1600 Osoby zainteresowane proszę o kontakt na meila kontakt xxkorekt@gazeta.pl Polecam Wozeczek
  • Mam do sprzedania wózek głęboko-spacerowy Teutonia Mistral S 2007, kolor 3190 (www.teutonia.de/dessins/dessins-2008.html). Wózek kupiony w pażdzierniku 2007 r. Gondola używana przez 2 miesiące, w stanie bardzo dobrym, bez widocznych śladów używania. Spacerówka zupełnie nowa, nieużywana. Oczywiście w komplecie jest folia przeciwdeszczowa i osłona na nóżki. Dodatkowo - nowa parasolka z kolorze wózka. Na stelażu są zamontowane łączniki do fotelika Maxi Cosi. Wózek można obejrzeć w ...
  • Nie wiem który wybrac. Czym oprócz ceny, kolorów, kółek i zapięcia różnią się te wózki?
  • Obydwa zakupione w wakacje 2007, więc jeszcze na gwarancji. Volo - cena 230 (z przesyłką), Quest z torbą i pałąkiem - cena 480 z przesyłką. Używane przez jedno dziecko i dwoje rodziców:)
  • Myślę nad Xa, ale w sklepach mówili mi, ze gondola Quinny nie pasuje juz do tego stelaza. I mam pytanie: Czy to stelaż się zmienił, czy nowe gondole Quinny mają już inne łączniki? Czy gdybym kupiła nowy stelaz 2007 ze spacerówką, i do tego starszą gondolkę Quinny na Allegro, byłoby ok? Będę wdzięczna za odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się