2007

(351 wyników)
  • Ja jestem z Kielc.
  • Która z Was wychodzi za mąż w 2007 roku i jest z Trójmiasta? Ja ślubuję w Gdyni 8.09.2007 :-)
  • Witajcie przyszłe Panny Młode 2007 szczególnie ze Śląska. Ja mam 4 sierpień 2007 i jestem z Bytomia, jak tam przygotowania???
  • Wbrew wszelkim przesądom, że maj to nie jest miesiąc ślubów.Będzie to mniejsza grupka, więc bardziej sie poznamy i będzie kameralnie,poza tym mamy wspólne przygotowania do maja, a więc nasz harmonogram przygotowywań jest podobny. Jestem Kasia. Data ślubu:12.05.2007 Sala zarezerwowana i na tym na razie poprzestałam, uwazam,żejest jeszcze troszkę czasu. Pozdrawiami czekam na "majowiczki".
  • czy to juz czas myslec o sali, grajkach? moj mezczyzna zaparl sie, ze "kto tak wczesnie planuje"?... gdzies na lubelszczyznie... jestem w proszku i nie mam zielonego pojecia jak sie za to brac; ale jak czytam Wasze wypowiedzi - to juz chyba czas na przygotowania :( A
  • witam! pobieramy się 21 kwietnia 2007, ale już nie mogę doczekać się tego dnia. kiedy myślę o tym mam po prostu łzy w oczach, że mam takie szczeście, że spotkałam takiego wspaniałego człowieka i że już wkrótce będziemy małżeństwem... pewnie jestem szalona, że tak się już rozczulam na samą myśl. a jak z Wami dziewczyny? też tak macie?
  • Witam, my na poczatku marca zdecydowaliśmy się na ślub, stąd mamy ślub 08.06.2007 w piątek. Ksiądz się zgodził choć dodatkowo płaciliśmy za dyspense. Z orkiestrą też udało nam sie troszkę potargować. A i po weselu mamy dużo czasu na poprawiny. Więc wszystko można załatwić w dwa miesiące: nauki, kamerzyste, orkiestrę. Pozdrawiam
  • Dziewczyny,poszukuję sukni Agory z kolekcji 2007? Czy widziałyście może już gdzieś w inetrnecie tę kolekcję? Bo ja niestety nie mogę znaleźć... :-(((
  • No to klamka zapadła:) Mamy już salę i zamówiony kościół:) Problem jest tylko z orkiestrą, bo narazie nie slyszałam o żadnym rewelacyjnym zespole.Jak narazie troche mnie to wszystko przeraża. Cała ta biurokracja i tyle jeszcze spraw do załatwienia.Czy macie już coś więcej załatwionego? Może o czymś istotnym zapomniałam? Pozdrawiam.Pimpusiowa
  • Witam Dziewczynki:) Jest tam kto??:))) Co tam już macie przygotwane?:)ja narazie tylko salę....mam nadzieję, że ze wszytskim zdąże....:( pozdrawiam
  • Zauważyłam że ktoś wyciągnął temat z grudnia 2004 o pannach młodych 2006 No to może pochwalcie się która planuje 2007 My w lipcu '07 chciałabym 07.07.2007 Pozdrawiam
  • No i mamy 2007 rok. Maj jak by nie liczyc za 5 m-cy...! Jak Wasze przygotowania, ja osobiśnie stanełam na zarezerwowaniu sali, Kościoła, fotografa i delikatnym rozeznaniu się w kwestii sukni! Jakoś trzeba będzie wziąć się do roboty...:)!!! pozdrowionka
  • Witajcie Warszawianki wrześniowe! :-) Mamy do wyboru soboty: 1, 8, 15, 22 albo 29 września 2007. Ja się jeszcze nie zdecydowałam. Zależy od terminów w kościele itd., ale najbardziej chciałabym brać ślub na początku września. Wrzesień to przepiękny miesiąc na ślub. To mój ulubiony miesiąc w całym roku! Narazie nie mam niczego załatwionego. Ogólnie chciałabym mieć ślub i wesele (lub obiad poślubny) w Śródmieściu, ale wszystko się może zmienić. :-)
  • Hej drogie dziewczynki:) Mój cudowny dzień będzie miał swoje miejsce 30 czerwca 2007 w Warszawie. Kościół załatwiony, kapela też, sala też, zostały nauki i stroje. Pozdrawiam wszystkie przyszłe Panny Młode:)
  • Witam, No może nie tak już ale wkrótce:))) Kto jeszcze 29 września 2007r. też stanie na ślubnym kobiercu?? www.waszslub.pl/suwaczki.php?k=2
  • Cześć!!! Biorę ślub 4 sierpnia 2007.Salę wybraliśmy w maju,ale zamówiliśmy ją w październiku.Mamy też zamówioną orkiestrę.Wiem,że do ślubu jest dużo czasu,ale teraz mam spokój i nie martwię się,że ktoś zabierze mi termin.Mam jeszcze pytanie.Kiedy najlepiej zamówić ślub.Pozdrawiam
  • 23.06 2007 w Dzien Ojca - Nasz slub - Wawa -u Dominikanów co prawda odlegla to data ale zleci szybko:-) nie mamy jeszcze NIC oprocz daty i planów:-) a jak z tym u Was?
  • mnie się wydaje że to jeszcze tyle czasu...
  • bo my właśnie już prawie prawie przyklepaliśmy ten termin :) Ale jestem szczęśliwa!!!
  • 2007 rok(21)

Witajcie Mamy ślub zaplanowany na wrzesien 2007. to jeszcze sporo czasu więc nie muszę się jeszcze brać za jakiekolwiek przygotowania? Od kiedy Wy zaczełyście??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się