2007

(29 wyników)
  • prosze o informację , gdzie było umieszczone studio programu Dzień dobry TVN Kraków 05,.05.2007 , u zbiegu jakich ulic , chodzi o zakład
  • Co za wiocha ... polacy odwiedzajacy bruksele politycy majá swój poziom jak przystalo na Polakow. Czy mozna pic wode (ale z o z kreska - bo tu nie ma na klawiszach takich liter wiec sorka) w samolocie ??? Odpowiedz - TAK !!! Nie ma co ... skor takich prostakow mozna spotkac mowiacych po Polsku w dudatku ubranych w garnitur ... hmm A teraz z innej beczki wygral Kaczynski - ktorego popieralem z przymusu a nie lubie, wiec terea zapytam wprost .... kiedy beda nowe wybory do se...
  • Marcinkiewicz na wiosnę ogłosił wielkim sukcesem rządu ustawę o autostradach. Dzisiaj już wiadomo jaki, to bubel, który pozwoli wybudować sześć kilometrów autostrady w 2007 roku. PiS na każdym kroku potwierdza swoją kompletną nieudolność w kierowaniu państwem.
  • znane krakowskie postacie: właścicielka serwisu cracow-life , której zdaniem nic się nie wydarzyło - Brawo. Dla Pani reklama za darmo. Gratuluje kompetencji w ocenie rynku turystycznego a Panu redaktorowi doboru barwnej i wygadanej respondentki.
  • Chyba stłuczka... w każdym razie widziałem go stojącego Dworcowej - nie na bocznym torze, ale centralnie na środku skrzyzowania - zablokował całą ulicę Dworcową (nie można było na nią wjechać, ani wyjechać) oraz ruch trampów z Nowego Bieżanowa i Kurdwanowa - domyślam się, że przyczyną musiała być stłuczka, skoro stanął tak centralnie... Po akcjach z 2009 na #45 coś mi się wydaje, ze to spisek warszawiaków za to, że mamy lepszy tabor od nich - i celowo niszczą nasze skunksy :-P Te...
  • kilka miesięcy czekają mieszkania socjalne na swoich lokatorów wykupione przez gminę (czynsz jest opłacany)- przykład os. Złocień (ok 20 mieszkań)
  • Jechaliśmy wczoraj samochodem (ok. godz. 20.00) i widzieliśmy straż pożarną, policję i parę samochodów przy przystanku obok placu Imbramowskiego w stronę N. Huty. Wyglądało na to, że ktoś wjechał w przystanek. Czy jest osoba, która potwierdzi to, o czym piszę? Nigdzie nie ma o tym wzmianki...
  • brawo Panie Prezydencie - te słowa z ust Pana Sularza i Panów z PiS świadczą o tym że przygotował Pan wspaniały budżet, w którym kontynuujemy jako Kraków to co mamy od lat najlepszego - czyli stabilny i zrównoważony wzrost ! Dzieękujemy Panu Panie Prezydencie
  • Od dzisiaj, tj. 01 czerwca do niedzieli, tj. 03 czerwca, w godz. od 10.00 do 17.00 zapraszamy do odwiedzenia VII Ogólnopolskich Dni Owada pod hasłem "Chrząszcz brzmi w trzcinie" w Akademii Rolniczej (al. 29 Listopada 54). Owady krajowe i tropikalne, kolorowe pająki, modliszki, zabawy i konkursy dla najmłodszych. Owadzie tatuaże, wystawa fotografii entomologicznej, interesujące wykłady. Przezwycięż swoją entomofobię! Przyjdź i zobacz! Wstęp wolny! Szczegóły na stronie internetow...
  • te psy to najwieksze paskudy jakie sa obrzydlwie rozlazle syfy rzygac sie chce jak sie je widzi bleeeee to ma byc pies ??? obrzydlistwo lazi takie grube ociezale, gdyby ten ktos kto to robi byl madry, to by stworzyl cos z psami ktore rzeczywuiscie zasluguja nap okaz tzn. oczawrki niemieckie - piekne rasowe psy z godnym wygladalem
  • a czemu nie ulepic kilkuset bałwanów na Błoniach, ot tak ....nie zeby w pelni symbolicznie...ale zimę mogłyby uatrakcyjnić:)) Póki pora... jakby tak czterysta szescdziesiat czy jakoś tak...bo to mogłoby być pieknie i niechby sobie kołem stały... czy ktos zechciałby wziać udzial w plenerze rzeźbiarskim w sniegu....... ??? No powiedzmy sobota...co? trudny
  • Nie chcę być niedobry, ale ktoś tu jest niekompetentny... Bo już nie ma biletów MPK, tylko są ZTP :].
  • aprpoo architektury... wsumie to jestem gotow polozyc na to lage co sie w tym miescie od...stawia i jakie buuuraki o tym decyduja, wydaje misie ze gdzies na forum produkowalem moje obawy odnosnie kamienic przy ulicy lubomirskiego wowczas troskalem sie ze odnowia je w jakis nowy "gustowny" sposob. atu wtelewizji mni mignal jakis smutny cyc, ze EKRANY tam zamontuje no bo mieszkancy ockneli sie ze nie mieszkaja na wsi tylko w centrum miasta kolo dworca. Nic moze to i dobrze ze wycisza im ...
  • "Właściwie zaplanowana dieta wegańska i inne typy diet wegetariańskich są odpowiednie na wszystkich etapach życia, włączając w to okres ciąży, karmienia piersią, niemowlęctwa, dzieciństwa i okresu dojrzewania" - Amerykańskie Stowarzyszenie Dietetyczne i Dietetycy Kanady, Stanowisko na temat diet wegetariańskich Tydzień Wegetarianizmu w Krakowie rozpoczęty. Podajemy program imprez: vege.spinacz.pl/str.php?dz=75&id=3535 Więcej: wegetydzien.pl viva.org.pl empatia.pl alternatywn...
  • A mialo nie byc juz na rynku tandetnych imprez...
  • 2007(40)

trzeba się przyzwyczaić. choć w sumie nie wiem, czy na dobre przyzwyczaiłem się do 2006 więc będzie łatwiej :D
  • czy będą to koła zębate?
  • udana impreza ale i tak zaraz przypełzną ofiary którym sie nic nie podoba i wszystko skrytykują
  • Wiecej takich projektów, więcej takich (jak O.K. Norwid) instytucji, więcej ludzi, którym coś się chcę:) SUPER
  • Będzie balanga;-)) Polskiego i Moja;-) Urodzinowa,nie zaręczynowa;-)) Można zabrać męża,żonę, konkubenta,kochankę,przyjaciela-w zależności od stanu posiadania;-) Samotnych też zapraszamy;-)) Bliższe informacje zostaną podane drogą mailową;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się