2007

(63 wyniki)
  • Dla wszystkich rodzących w styczniu 2007. Jest już założone dla nas forum forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39389 Możemy się tam spotkać i pogadać.
  • Moj termin porodu na 1 marca 2007r
  • cześc chće nawiązać kontakt z dziewczynami które rodzą w kwietniu 2007, chetnie pogadam, wymienie się doświadczeniami, smutkami i radościami, a może ktoś jest z kielc lub okolic i będzie rodzić na prostej?
  • Hej czy są jakieś mamusie z lipca 2007? ja jestem w pierwszej ciąży 24tc ;o)
  • mam termin na 6 marca 2007r.Jest ktoś taki?Piszcie kobietki.Moze uda mi sie urodzic w moje urodziny 9 marca
  • hej kobietki przyszłe mamuśki ;) na kiedy macie termin? ja mam na 5 czerwca według miesiączki i na 6 według usg :) czy któraś z Was tez tak ma? ;) pozdrawiam
  • Witam wszystkie (nie tylko) przyszłe Mamy :) Jutro rozpoczynam 25tc, spodziweamy się z mężem syneczka na przełomie lutego i marca 2007. W związku z tym chciałam się dowiedzieć, czy jest jakieś forum dla przyszłych mam na tym samym, co ja, etapie? Gorąco pozdrawiam ;)
  • Witam Dziewczyny. Dołączam do Was z moją drugą ciążą. Mam 34 lata i spodziewam się 2 dziecka. Tym bardziej jestem szczęśliwa, że ciąża była zaskoczeniem. Zupełnie nie możliwa, okazała się rzeczywistością. Trochę się leczyłam już miałam być w następnym cyklu stymulowana, a tu ... udało się :-))). Termin mam na 19 styczeń 2007. Jestem z Poznania. Czy jeszcze są tu jakieś dziewczyny z tym samym terminem? Mam jeszcze jedno pytanie, strasznie mnie mdli (przy pierwszym dziecku nie miała...
  • ja mam taki termin wyznaczony:))
  • Zglaszam sie jako pierwsza grudniowka,termin na 21.12.07.Czy sa tu inne grudnioweczki,zapraszam Was,piszcie:-))
  • Właśnie dowiedziałam sie, ze mam nowego lokatora. Mam nadzieje, ze to dziewczynka. Ostatni cykl zaczal sie 23 listopada.. Szukam osob, ktore tak jak ja bede rodzic na przelomie sierpnia i wrzesnia.
  • Zapraszam na ten wątek wszystkie mamy, które mają termin na kwiecień 2007, ale również te których termin wypada na poczatku maja. Piszcie jak się czujecie, który to tydzień, czy byłyście już u lekarza i o wszystkim co dotyczy Naszego odmiennego stanu... Pozdrawiam serdecznia Ania :-)
  • Zaczynajmy kochane Mamusie. Mam nadzieję, że będzie nas sporo.
  • Dziewczyny, które będą rodzić w okolicy tego miesiąca proszę o odzew, pomózmy sobie nawzajem. To moje pierwsze dziecko a dokładny termin to 26.08.2007.
  • Mój maluszek ma wg przewidywanej daty porodu przyjść na świat 14 stycznia :) Chętnie porozmawiam z innymi mamusiami, do których w styczniu dołączy dzidziuś. Mam pytanie, czy w 16. tyg. możliwe jest rozpoznanie płci? Za półtora tygodnia mam USG bardzo jestem ciekawa jakiej płci jest maluch, który we mnie mieszka. Mój e-mail po_la@o2.pl Pozdrawiam wszystkie oczekujące mamy! Paulina
  • Witajcie dziewczyny, szukałam na tym forum ale chyba nie ma jeszcze wątku sierpniowego, więc zaczynam. Wczoraj zobaczyłam 2 krechy na teście, to moja druga ciąża. Dwa lata temu też byłam sierpniówką - moja mała urodziła się 20 a to nowe maleństwo ma termin na 2 sierpnia. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK. Piszcie inne mamy sierpniowe. Pozdrawiam Agathea
  • Witam, czy są na forum przyszłe mamuski majace termin na czerwiec? ja mam termin na 9.06, to moja pierwsza ciaza,na szczescie nudnosci juz minely, pozdrawiam,odezwijcie sie Ula
  • No to chyba będę pierwsza i mam nadzieję że więcej Was dojdzie. Wczoraj test. Dwie kreseczki. Według moich obliczeń termin na 1 lipca 2007. To już druga moja ciąża
  • Witam wszystkie lipcowe mamusie. Ja jestem w 6 tygodniu (po 2ch latach starań) i termin mam na 24 lipca. 1. Jak się czujecie? Jakie macie zachcianki? Ja dziś obdzwoniłam całą rodzinę i znajomych czy ktoś ma buraczkową zupę... :) Ogólnie odrzuca mnie od słodyczy ale np. mąż musi mi wyrywać z ręki chipsy serowo-cebulowe z biedronki. Piję tylko wodę bo na samą myśl o czymkolwiek innym mam mdłości. 2. Czu usg jest niebezpieczne dla dziecka? Mi już zrobili 3 w ciągu 2 tygodni (leżałam ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się