2007

(27 wyników)
  • Mam prosbe. Mozna gdzies zamiescic wieksze zdjecia kandydujacych budynkow? Na tych aktualnie dostepnych niewiele widac.
  • ktory plik zapisac i w jaki sposob, tak, zeby po otwarciu w outlooku na innym komputerze maile wyswietlaly sie prawidlowo?
  • Nomenklatura się umacnia.
  • Polecamy atrakcje zorganizowane m.in. przez KMPS, MPK, PKP, ZSK i TPWP. Szczegóły na: www.pgk.webd.pl/kmps/ lub www.mpk.poznan.pl/katarzynka07.html Zapraszamy! Łukasz Bandosz
  • Jaki jest tytuł? ładne
  • Ilu ludzi przyszło oglądać tych wszystkich emerytów, bo przecież perfect to można oglądać za darmo na każdym festynie jako dodatek do kiełbas z gilla
  • Który lokal organizuje najlepszą imprezę sylwestrową? W zeszłym roku odwiedziliśmy Alibi i było nieźle a w tym roku musi być wyjątkowo? Bawiliście się gdzieś w zeszłym roku i może ktoś ma coś super do polecenia? Pozdrawiam!!
  • Proponuję zrobić równolegle plebyscyt na najbardziej obsraną ulicę Poznania.
  • agencja rozwoju metropolii poznanskiej? ciekawe, co to jest.. obawiam sie, ze nic, co sluzy poprawie komfortu zycia mieszkancow..
  • Widzę, że redakcja GW ma bardzo niską samoocenę skoro takie rzeczy uważa za sukcesy:( A może by tak mierzyć ciut wyżej, co?
  • W Tatrach zginął mój Kolega, prawnik i historyk sztuki, prezes korporacji akademickiej Chrobria, wspaniały człowiek... Cześć Jego pamięci! Requiem aeternam dona eis Domine: et lux perpetua luceat eis. ['] ['] [']
  • moj typ ZA NASZE DZIECI ZEBY MIALY BOGATYCH RODZICOW.
  • ... Julian i Łukasz. O kurczę. A ja o tym nie wiedziałem. :):):) WĄTEK (nawet głupi) BEZ POLITYKI TO RZADKOŚĆ. :)
  • pierdzielony maraton kontra MPK jechałem dzisiaj trzema tramwajami i jakos nie zauwazyłem w żadnym aby wisiała jakakolwiek kartka informujaca że w zwiazku z maratonem jakies zmiany w rozkladzie nastapiły mieszkam tu juz 5 rok i mniej wiecej orientuje sie jak mam sie poprzesiadac aby dotrzec do domu ale ktos kto nie jest z poznania albo jest tu od niedawna tudziez przejazdem jak ma sie w tym polapac? na przystankach zero informacji w tramwajach takze a niby zyjemy w XXI wieku, gd...
  • własnie podali w panoramie iz zmarła pani Krystyna Feldman :-( pl.wikipedia.org/wiki/Krystyna_Feldman---
  • Dostali nagrodę, a wiadukty się sypią, oznakowanie, że Ło bosze, zjazdy pozapadane. Napiszcie uczciwie AW kupiło sobie nagrodę. Ciekawe za ile??
  • "Wraz z budową obiektu zlikwidowana zostanie pętla autobusowa na os. Stefana Batorego." W takim razie jak będzie przebiegała trasa linii 51, 85 i 88? Czy będą kończyć swą trasę na os. Sobieskiego (tak jak dawniej)? A linia 91 - zostanie przedłużona do os. Sobieskiego?
  • To ciekawe ze paliwo przez ostatni rok nie zdrozalo, inflacja wynosi niewiele pona 1% a bilety drożeją o 10% ( o sieciowych nie wspomne)
  • www.youtube.com/watch?v=cCyGYOeCwoo
  • no niesamowite wrecz.... podczas badan przeprowadzonych w 2007 roku okazalo sie, ze mammografy maja srednio po 8 lat, a w 2006 byly rok mlodsze!!!! niesamowite!!!! blyskotliwosc redaktorska wrecz POWALA!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się