2007

(25 wyników)
  • Czy ma ktoś może link gdzie moge znaleźć oferte netto 14/2007, bo musze przeslac kolezance bo zapomnialam jej dac a na stronce avonowskij jescze nie ma w plikach. bede wdziczna za odp.
  • Czy moge prosic o skan katalogu 03/2007 na e-maila, bo na www.avoninfo.yoyo.pl/ link do tego katalogu nie dziala :( GG 3935491 1979misi@interia.pl
  • Prosze przypomnijcie mi do kiedy trzeba składac zamówienia i kiedy jest odbiór z kat.01/2007. Z góry dziękuje
  • Mam pytanie. W Kąciku Wspomnień 4/2007 jest błyszczyk do ust Avon Aniel - czy ktoś może mi napisać co to za błyszczyk i jaki to kolor?
  • Czy ktoś wie, która bransoletka Doily jest w kąciku wspomnień 3/2007? Brązowa czy biała?
  • czy ma ktos katalog 05/2007 ??? bo na nieoficjanej str avonu jeszcze nie ma .jesi ktos ma niech zapoda linka :)
  • Juz mam udostepniony podgląd faktury w strefie konslutanki bo jetsem okregie prognolizujacym w katalogu 08.2007 to sa okregowe prezenty jak przekroczysz 150 zl otrzymasz recznik planet spa i balsam do ciala z owsem ja to dostane juz w wtorek 29.05.07 czekam juz mysle ze moje informacje sie na cos przydadza pozdrawiam
  • wczoraj otrzymałam paczuszkę z avonu oto braki KOMPL\PASKÓW\ELLA\BALLERINA ALGOWY ZEL OCZYSZCZ.\TW ALGOWY TRWAL.PODKL PW CREAM ZEL\PRZYSZ.ODDECH-AMAZONII CIEN\DO\POWIEK CHOCOLADE
  • Witam oto moje braki KOMPL\PASK\ELLA\BALLERINA OCZYSZCZ\ZEL\TWARZY ALGOWY PW\TRW\SZMINK\ALWAYS BLOOM SWIETL\CIEN\POWIEK\CHOCOLADE
  • Czesc dziewczyny. CZy mozecie pisac jakie sa braki w tym katalogu?? Za pare dni skladam zamowienie i w sumie ostatnio co katalog swiece przed klintkami oczami, bo czegos nie ma. Potem jezde specjalnie do COKu a tam tez nie zawsze jest.
  • ma moze ktos jush linka do katalogu 08 ???:>
  • Dostałam dzisiaj ulotkę z oferowanymi prezentami z KR na przyszły rok. Wyboru zero,pozom pierwszy:naszyjnik, poziom drugi naszyjnik. Fajnie :(((
  • Witam juz można skadać zamówienia, więc wpisujcie jakie macie braki.
  • Sprawdzałyście już wiadomości na swoim konsultanckim koncie ??? Osobiście nie podoba mi się prezent :( ale Wy możecie mieć inne zdanie. Pozdrawiam :(
  • u mnie doszło wszystko, tylko summer whire 4 sztuki jako produkty alternatywne.
  • Ciesze się, że z każdym zamówieniem jest coraz mniej braków.Gdyby jednak coś było wpisujcie czego nie ma i z jakich przyczyn...
  • Skladałyście już może zamówienie z katalogu 7? Są jakieś braki?
  • mój mail : bubu.sc@interia.pl BARDZO PROSZęęę
  • Czy ktoś ma jakieś dane na temat braków z katalogu nr 3:) Będe wdzięczny. Pozdrawiam
  • Widzę, że jeszcze takiego watku nie ma. Zapewne lada dzien bedziemy składać zamówienia. Ciekawe czy firma nas zaskoczy i nie bedzie braków, czy tez będa. Wypisujcie co Wam nie przyślą. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się