2007

(32 wyniki)
  • Dziewczyny, pomóżcie. Obie są dostępne w sprzedaży, cena zbliżona. Wersja z 2007 nie ma tego podgłówka i (jak się doczytałam) siedzisko jest węższe. Spotkałam się z opinią, że ten zagłówek/podgłówek 2008 niczemu tak naprawdę nie służy i tylko niepotrzebnie unieruchamia dziecko. I że lepiej kupić 2007. Co myślicie? Który wybrać? Czy od strony bezpieczeństwa 2008 też jest ulepszony? A w ogóle to nie do końca mogę się połapać w tych wersjach. Na stronei Romera jest wersja zwykła bez podg...
  • witam! chodzi oczywiście o fotelik samochodowy, ten 9 -18 kilo. może macie jakieś pomysły/ wiedzę czemu tak spadła punktacja w testach? i czym sie one różnią na zewnątrz tak by móc je rozróżnić w sklepie bez pomocy (albo pomimo sugestii sprzedających:-/... )no i czy 2006 jest jeszcze gdzieś dostępny w sieci do kupienia - oczywiście chodzi o nowy. z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i podpowiedzi. michon
  • Czy ktoś zakupił może Inglesinę Trip z kolekcji 2007 kolor czerwony: www.alewozki.pl/index.php/cName/wozki-spacerowe-inglesina-trip Co sądzicie o tym kolorze, czy te dodatki są biale? Jaki to materiał? Czy rózni się od kolekcji 2006? W tamtym roku kolor czerwony był z szarymi dodatkami. Wydaje mi się, że budka z kolekcji 2007 jest głębsza? Mam mozliwość kupna uzywanej Inglesiny w czerwieni z kolekcji 2006, ale zastanawiam się tez nad tegorocznym modelem. Doradźcie:)))
  • Witam, poszukuję misia z fabryki misiów z 2007 roku! Mój synek dostał tego misia jak miał rok, przez dwa lata nie rozstawał się z Tuptusiem. Niestety, w wakacje Tuptuś gdzieś zaginął, a Mały okropnie za nim tęskni. Żaden inny miś się nie nadaje, musi być Tuptuś i już. Fabryka Misiów teraz produkuje inne misie, te stare były zupełnie inne, dzwoniłam do nich ale nie mają nic w magazynach. Może ktoś ma takiego misia i będzie chciał go odsprzedać, jedyna szansa ;-)
  • Witam! Mam pytanko, gdyz jestem zdecydowana na peg perego pliko p3 kolorek toffee z kolekcji 2007, ale dzis znalazlam jeszcze kolorek safari to jest chyba z kolekcji 2006??, no i tez mi sie bardzo podoba. Stad moje pytanko czym sie roznia te kolekcje?? tylko kolorami czy tez sa jakies inne zmiany?? Cena toffe to do 200euro a safari zapewne troche taniej:)
  • Bardzo proszę o nie usuwanie wątku, może komuś też się przyda. Kamelio, czy możesz mi podpowiedzieć gdzie w Paryżu są fajne sklepy z rzeczami dla dzieci? Głównie interesują mnie buty dla córki do komunii, ale nie tylko, również letnie ubrania w miarę rozsądnych cenach. W Marsylii kupowałam fajne rzeczy w galerii La Fayette, ale nie wiem czy jest również w Paryżu. I co jeszcze - oprócz oczywiście sieciówek typu H&M czy C&A.
  • Może któraś ma zapisane w komputerze? 1. patchworkowa tuniczka-sukieneczka w kolorach czerwony, niebieski, biały, zieleń. Zapinana z tyłu na guziczki. 2. rampers - góra białą, dół w czerwqone paseczki, na przodzie piraci z odstającymi nóżkami. Te ubranka mam w r. 74. Chciałabym je wystawić na allegro wiosną i potrzebuję tych fotek :) Jeśli macie to proszę, wyślijcie na gazetowego :)
  • Widziałyście już kolorystykę Jane Carrera na rok 2007? Jeśli nie, to zapraszam poniżej, warto, trochę zaszaleli :) www.chiquiguay.com/tienda/index.php?page=pp_productos.php&tipo=1&codf=71&md=1&PHPSESSID=f183cbe847ab6d9b7caf996bc8 dae761 A najfajniejsze jest to, że tapicerki są odwracalne, czyli 2 w 1. Znudzi ci się jedna strona, przewracasz na drugą - fajnie, nie?
  • Pytałam juz w Twoim wątku ale nikt mi nie odpowiedział wiec zakładam nowy. Czy blat stolika i siedzisko krzesełek dobrze sie czysci? Czy ta farba nie schodzi? Bardzo mi sie spodobały i chyba je kupie bo mamuty fajne ale troche oklepane ;) no i siostra mi odradza bo według niej niezbyt dobrze sie myją a poza tym powstały przebarwienia.
  • Właśnie znalazłam w necie fotki kolorów z nowej kolekcji. Speedi przejął chyba tegoroczną kolorystykę buzza, kolory zapp-ów i buzz-ów to m.in. capri, mandarin, strawberry, forest a buzz to juz wogóle jakieś inne siedzisko ma ;) www.pramworld.co.uk/index.html?action=search&submit=go&searchtype=catID&quicksearch=312 Co o nich myslicie?
  • Podpytuję zorientowane dziewczyny, gdzie dowiedzieć się kiedy są szanse na Mutsy 2007. Może pamiętacie jak to było w poprzednich latach? Mam jeszcze czas, rodzę w drugiej połowie maja, a nie chciałabym by się okazało, że 2006 już nie ma, a na 2007 trzeba poczekać. Moje dodatkowe pytanie to stelaż, który lepszy UrbanRider czy 4 Rider? Może ktoś już posiada 4 Rider i może wyrazić opinię.
  • Wpiszcie tu swoje wrażenia z pierwszego kontaktu z NOWOŚCIĄ Abc design. ABC design 3-TEC www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/18d6eb2b6f00e16c.html ABC design TAKEOFF www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/ec8523f439b13bf6.html Tutaj strona producenta: www.abc-design.de
  • Macie już nowy katalog IKEA 2007/2008? I w jakich miastach już się pojawił?
  • W najblizszym czasie planuje zakup Pliko P3. W kolekcji 2007 weszly wozki na czarnych stelazach, z jednokolorową tapicerką, ktore nie przypadly mi do gustu. Na szczescie są tez trzy modele na srebrnych stelazach i sposrod nich wybieram. Kolor toffi odrzucam bo ciemny i smutny (a obecny wozek juz mam ciemny) i wybieram miedzy Nautica a Soleo... Ktory wg Was ładniejszy? Tutaj mozna zobaczyc kolorki: www.tosia.pl/product_info.php/info/p121_PLIKO-P3-Completo.html
  • zastanawiam sie poważnie nad zakupem w/w wózka, bardzo proszę o opinię, bo nie chciałabym, zeby to były pieniądze wyrzucone w błoto, z góry dzięki :)
  • Witam, może ktoś wie albo widział nową kolekcję wózków jane Carrera Pro. Mój mi wczoraj skradziono. Zostałam bez wózka. A może ktoś ma do sprzedania.
  • www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/tab.asp?ComponentID=183194&SourcePageID=147654 Niektore noty zaskakujace.
  • Hej może ktoś wie kiedy pojawi sie nowa kolekcja Maclarena?
  • tak: www.allegro.pl/item239730905_h_m_uroczy_kompecik_z_pomponem_86_92_nowosc.html#photo po ile ten komplecik jest,albo sama czapka?Ktos moze wie? I jakie sa kolory?
  • Śpieszę z wieścią. Dziewczyny wczoraj właśnie przyjechały do Polski foteliki Concord (ta długo oczekiwana dostawa). Są dostępne praktycznie wszystkie kolory z Lift Evo PT i Trimax'a choć zmienia sie to z godziny na godzinę. Z następna dostawą mogą się nie wyrobić przed świętami, więc jeśli któraś z Was poluje na konkretny kolor dzwońcie i monitujcie tam gdzie chcecie kupić aby Wam nie umknęły. Te dziewczyny które do mnie pisały w sprawie konkretnego koloru, otrzymaja odpowiedź m...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się