Forum Kultura Muzyka Muzyka
ZMIEŃ
      2007

2007

(26 wyników)
    • kiedyś był wykop www.wykop.pl/link/94903/top100-piosenek-z- lat-1950-2007/ Strona na której znajdują się lista 100 najlepszych piosenek z każdego roku w przedziale 1950 - 2007. Można również wysłuchać fragmentu niemalże każdego utworu oraz coś o nim napisać. Polecam! Nie było tam podziałów na gatunki tylko ogólnie hity danych lat - rap, pop, rock itd I teraz tam nic już nie ma:/ Szukam czegoś podobnego bo stronka super była.
    • Red Hot Chili Peppers - Chorzów Archie Bronson Outfit - Fabryka Trzciny Fishbone - HRC Placebo - Torwar Muse - Open`er Bjork - Open`er Jethro Tull - Sopot Tool - Spodek Coma - Stodoła CocoRosie - CSW 2007 zapadnie w mojej pamięci jako NAJLEPSZY rok koncertowy w moim dotychczasowym życiu i życzę sobie bardzo, żeby każdy następny nie był gorszy
    • Radioaktywna Lista Przebojów not. 895 z 14 I 2007 01 01 06 ADVICE FOR YOUNG MOTHERS TO BE – The Veils (5) 02 03 04 BONES – The Killers 03 04 09 CLOSE YOUR EYES – Smolik + Kasia Kurzawska 04 05 06 LOUIS LOUIS – Teitur 05 02 13 9 CRIMES – Damien Rice + Lisa Hannigan 06 09 10 MIŁY MÓJ – Maria Peszek 07 24 02 BEFORE I FALL TO PIECES - Razorlight 08 11 04 YOUNG FOLKS - Peter Bjorn And John 09 12 06 BROKEN BOY SOILDER ...
    • Pain Of Salvation, Blackfield, Marillion, Genesis... oj trzeba zbierac kase!!!
    • Niemcy, Nurburger Ring 1-3 Czerwca 2007. Die Ärzte The White Stripes Velevet Revolver Travis 30 Seconds To Mars Smashing Pumpkins Linkin Park Beatsteaks Muse Billy Talent Mando Diao Evanescence Wir Sind Helden Korn Slayer Dave Matthews Band The Hives Arctic Monkeys My Chemical Romance Kaiser Chiefs Jan Delay & Disko No. 1 Mia. The Kooks Wolfmother Stone Sour www.rock-am-ring.com/
    • Witam! Tradycyjny wątek, tym razem dwumiesięczny - na przełomie stycznia i lutego niestety nie miałem możliwości założenia wątku styczniowego ... Generalnie na początku roku 2007 dużo miałem czasu na słuchanie muzyki, teraz chyba będzie go już mniej. Black Sabbath - Vol 4 4,5/5 Borknagar - Origin 4/5 Camel - Nude 4,5/5 Camel - Stationary Traveller 5/5 Camel - Harbour Of Tears 5/5 Colin Bass - An Outcast Of The Islands 3,5/5 Coroner - Grin 3,5/5 Edyta Bartosiewicz - Sen 4/5 ...
    • Jeszcze nie potrafię w to uwierzyć... Na zawsze pozostaniesz w naszych sercach. Love Like Blood! [*][*][*]
    • myślę że potrzebny jest taki wątek ja przynajmniej z chęcią skorzystam z rad (głównie "starych" forumowiczów) w końcu minęło już 4 miesiące więc trochę płyt już się pojawiło a ja nie mam na tyle czasu by słuchać wszystkiego polecacie jakieś ciekawe tytuły do przesłuchania ? ja póki co mogę polecić jedynie Ayo co prawda data wydania 2006 ale w Polsce jak zwykle płyty są później
    • Mmm... Czytam relację z MF2007' i chciałbym się was spytać jak było? Podobno Celtic Frost był taki średnio na jeża... A jak reszta? I jak tegoroczna edycja wypada w porównaniu z zeszłym rokiem?
    • Nie zauważyłem takiego wątku a chyba już czas :) W końcu co roku bawimy się na tym forum. Dla mnie jest to świetna wskazówka jakie dobre płyty umknęły mojej uwadze i co trzeba koniecznie przesłuchać. 10 zagranicznych i 10 polskich jak zwykle - nie 20, nie 50 i nie 100! Jeśli komuś mało niech założy osobny wątek. No to zaczynamy zabawę :) PS. Jeśli przeoczyłem gdzieś ten wątek to sorki.
    • Czekam na nowe płyty: - Norah Jones("Not too late" - premiera 30stycznia) - Joss Stone - Maxwell - Aretha Franklin - Dianne Reeves (ma być jesienią) - Kurt Elling - Anna Maria Jopek(na płycie zagrali: Minu Cinelu, Manu Katche, Branford Marsalis, Tod Gustavsen, pierwszy singiel w marcu, album w maju, oby tekstowo było lepiej niż na poprzedniej, podobnie jak "Niebo" nowa płyta bedzie po polsku)
    • www.rockamring.de/schedule.html
    • Jak w temacie - co nie dawało żyć w pracy, środkach komunikacji miejskiej i innych miejscach publicznych, gdzie nie dało się wyłączyć, podstępem wyciągnąć wtyczki lub w desperacji odciąć kabla od radia? Tudzież wydrzeć młodzieży komórki z nastawioną głośno mp3? Moje typy: - pierwsza połowa roku - zdecydowanie Mika i Relax, oprócz tego Kukiz - potem Umbrella Rihanny i jej obrzydliwe stękania - i w tym samym czasie, aż do dziś chyba, panna Furtado od Timbalanda, chyba megaupierdliwiec rok...
    • Witam, jakie są wasze wrażenia po tegorocznym Heinekenie? Koncerty bardzo udane. The Roots dało czadu, na prawde świetny koncert. Swietnie się bawiłam na LCD Soundsystem i Muse. Groove Armada i Bloc Party było także fantastyczne. Gwiazdy sprawiały wrażenie bardzo zadowolonych z przyjazu do Polski. Niestety ogromny minut dla orgaizatorów. Nie wiem jak inni, ale ja mam porównanie tylko z zeszłym rokiem i uważam, ze organizacja była gorsza. (może inaczej, była taka sama, ale zapomnia...
    • pl.youtube.com/watch?v=iVs454diEEg Oryginał: pl.youtube.com/watch?v=g4jD9Pg_KWc
    • Wie ktos czy bedzie relacja z tego koncertu w TV lub do kupienia na płycie bo bylem uczestnikiem tego koncertu i chciałbym sobie czasami przypomniec jak to było pozdrawiam wszystkich co byli i chcieli byc ale nie mogli z roznych powodów !!
    • Witam. Potrzebuje informacji kiedy dokładnie się odbędzie Sunrise, gdzie mogę dostać bilety, kto będzie grał. Nigdzie tych informacji nie mogę znaleźć a chce jechać tam po raz pierwszy. będę wdzięczny za linki i info. pzdr
    • Wczoraj na onecie wyczytałem, że jakaś fińska grupa startująca do festiwalu śpiewa całkiem podobnie do grupy Within Temptation: muzyka.onet.pl/10174,1475131,newsy.html A u nas bracia Molędowie zaśpiewali całkiem jak C. Aquilera (no może głos nie ten ;-) Porównajcie sami: www.youtube.com/watch?v=M2nNfZt-7_0
    • Oczekuję z niecierpliwością :) Ktokolwiek wie cokolwiek na temat artystów mających wystąpić na tymże festiwalu? Bo że Groove Armada obiecała przyjechać wiadomo nie od dziś...
    • Pierwszą Gwiazdą na Open'er Festival ma być Justin Timberlake. To mocno zaostrza apetyt na największe postacie sceny muzycznej. Kto jeszcze powinien przyjechać? A kogo nie chcielibyście za żadne skarby widzieć??? Jak dla mnie to: Koniecznie być muszą: Radiohead The Strokes Oasis Za żadne skarby nie wpuszczać: The Kooks Evanescense (i całego gówna typu P.O.D. czy Linkin Park)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się