foteliki

(94 wyniki)
  • Witajcie W tym wątku proszę o wpisywanie ogłoszeń o sprzedaży i kupnie fotelików samochodowych. Proszę pamiętać o podaniu adresu e-mail, telefonu lub gg, to ułatwi kontakt kupującym - wszelkie wpisy poza tym miejscem będą usuwane Pozdrawiam
  • Potrzebny dla niemowlaka (0m-12m) fotelik samochodowy taki, żeby fotelik łatwo dało się przerzucić do drugiego czy trzeciego auta (mama, tata, teściowie zmotoryzowani) zamiast kupować dwa foteliki. Za czym się rozglądać?
  • Dziewczyny napisze tutaj bo tam pisalam na forum ale cisza... Szukam fotelika dla mojego syna, maly wazy juz ponad 15kg, fotelik najlepiej do 36kg, i musi miec rozkladane oparcie, mały spi w samochodzie, czy mozecie polecic jakis fotelik ktory jest duzy, tzn. szeroki rowniez. i bardzo wygodny, patrze na foteliki po 15kg i one nie maja rozkladanego oparcia a chce takie pol lezace, mamy teraz ramatti, on sie rozklada do pozycji pollezacej, ogolnie jestem z niego bardzo zadowolona . pomocy ...
  • Bardzo wiele sprzedawanych wozkow peg perego jest razem z fotelikiem tej samej firmy primo vaggio. Slyszalam ze nie nadaja sie dla noworodkow, bo sa za wysokie. Uzytkowal ktos? Jak jest na prawde?
  • szwagierka jest w ciąży i dzisiaj bardzo spodobał im się mój nipper, napiszcie mi jaką gondolę i jaki fotelik można na nim zamontować? a może nie można?
  • Macie spore doświadczenie więc chciałabym się poradzić. Mam po starszym dziecku spory wózek spacerowy na dużych kołach odpowiedni na wertepy, które są w mojej okolicy. Mam też wózek składany parasolkę, ale tez porządną. Oba w dobrym stanie, ale po złożeniu zostaje mi mało miejsca w bagażniku (Fiat Sedici), parasolka jest dość długa a spacerówka szeroka. Kolejne dziecko urodzi się w kwietniu 2013 i tak się składa, że będziemy sporo podróżować. Potrzebuję albo spacerówki, albo samego stelaża...
  • Na stronie Mamas and Papas jest za £297 wraz z fotelikiem Cybex Aton. Moze ktos bedzie zainteresowany? www.mamasandpapas.com/product-mylo-pushchair-welly-greenlime-jelly/221721000/type-i/
  • Czy do tego fotelika jest baza isofix?
  • Jaki jeszcze wózek się nadaje jako sam stelaż pod fotelik? Wiem, że prawie każdy ale chodzi mi z takich lekkich typowych (i tanich). Kiedyś jakieś 8 latemu widziałam coś Peg Perego ale to już chyba zabytek by teraz był. A do Questa da się jakiś fotelik zamontować? Mam Questa ale już po etapie pierwszego fotelika kupowany więc nawet się nad tym nie zastanawiałam.
  • Witam. Znalazłam w bardzo atrakcyjnej cenie wózek Britax Agile-4. I mam pytanie, czy da się dokupić adaptery, żeby pasował fotelik Maxi Cosi Cabrio? Przeszukuję neta i ktoś podpowiedział, że adaptery Babystyle Oyster mogą pasować. Czy ktoś coś wie na ten temat?
  • Polecam lekturę świetnie się czyta i z tego co wiem to autorem jest kolega z gazetowego :D Szczególnie polecam ten blog mamom, które zastanawiają się nad fotelikami pseudo bezpiecznymi najczęściej polskich producentów :/ osiemgwiazdek.blogspot.com/
  • potrzebuję znać szerokość zewnętrzną fotelików, konkretnie chodzi mi o modele: cybex solution (zwykły) i maxi cosi rodi (też zwykły) napisałam oczywiście na forum o fotelikach, ale coś nie mogę się z nimi dogadać ;) generalnie mamy dobry fotelik (4*), ale za szeroki i dzieci mi się w samochodzie nie mieszczą :/
  • dziewczyny możecie podrzucić namiary na jakieś fajne śpiworki do fotelików 0-13 (mamy cabriofix, ale to chyba nie ma znaczenia), pewnie będzie też używany w gondoli. dzieć ma przybyć na początku listopada, więc przejeździ całą zimę stąd chciałabym coś ciepłego, a póki co większość ma opcje wiosenno-jesienne.
  • mam dwa foteliki ;) jane rebel pro oraz MC cabrio potrzebuję na wyjazd (podróż 8-9h) jakieś wkładki bawełnianej albo może pokrowca frotte? nie wiem, co polecacie? tak żeby mały się nie pocił (wiem, wiem, cudów nie ma i tak się spoci) i najlepiej aby to pasowało do obydwóch fotelików muszę też kupić niepocącą się ;) wkładkę do wózka, do spacerówki, tak żeby położyć na niej mojego niemowlaczka podczas wakacji, czy te Pinki są OK?
  • Nie wiem czy potrzebnie zakładam nowy wątek ale znalazłam strzępki informacji na ten temat i nie mogę ich poskładać w całość. Czy do Emmaljungi można wpiąć inny fotelik niż firmowy? Jakiś czas temu był z tym problem, może się coś zmieniło? Dziękuję:)
  • w stelaż? typu MaxiCosi Prima Traveller
  • WItajcie, mam do Was pytanie na szybko - czy adaptery do montazu fotelika w XA były takie same w kazdym roczniku? kupiłam fotelik z adapterami do x-landera, i teraz szukam wozka, chcialabym kupic jakis ze starszej kolekcji, bez adapterów ale nie wiem czy adaptery będą pasować?
  • myślałam że nie będę takiego potrzebowała, ale jednak będę... wiem że nuna ale... dzisiaj widziałam na żywo i czar prysnął, wygląda jak wózek dla lalek, nie podoba mi się zapp... też nie bardzo, to taka opcja jak już niczego innego nie wymyślę na co jeszcze można wpiąć fotelik MC? a może coś innego kupić? może jakąś parasolkę rozkładaną na płasko (na prawdziwie płasko, a nie pół-płasko), albo nawet nie parasolkę, byle wózek w miarę lekki i wąski (czyt. poręczny)... szkoda że aria...
  • Czy Quinny Senzz to dobry pomysł jako stelaż pod MC Cabriofix? Czytam, że sam stelaż ma 5,7 kg, to chyba mniej niż Zapp? Myślałam o właśnie o Zappie, ale poleciłam go koleżance i nie chciałabym kupowac tego samego ;), albo Nunie Pepp, ale niska bardzo jest, a ja mam 178cm, a mąż jeszcze więcej. Ten Senzz składa się dobrze? Do małych rozmiarów?
  • szukam w necie i albo nie umiem szukać, albo takowych nie zrobili ;) mam MC cabrio, ale nurse jest w komplecie z wózkiem, wymyśliłam że będę go używała na krótkie wypady wózkiem, a do samochodu MC, ale to trochę bez sensu :( już nawet myślałam żeby go porównać z jakimś fotelikiem jane, ale to do końca nie jest to samo, kiedyś sprawdzałam foteliki primo vaggio, i peg perego miał lepszą ocenę niż mamas&papas... tylko nie odsyłacie mnie na forum "fotelikowe", bo go nie lubię ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się