-
Możecie polecić jakiś ciepły śpiworek do fotelika maxi cosi żeby pasował potem do spacerówki mustsy evo ? Czy raczej nie da się pogodzić tych dwóch rzeczy ?
-
możecie polecić? dla niemowlaka
-
kto używał tego fotelika (bez bazy) i jak długo? czy szybko zaczyna dziecku przeszkadzać pas nad nóżkami? I czy adapter na wózek trzeba zdjąć aby założyć gondolę?
-
Witam, kupialm uzywany wozek jedo bartatina. Zamierzam jeszcze kupić fotelik samochodowy tylko nie wiem jaki, wg testów wychodzi cybex czy jakos tak ale nie wiem czy bedzie pasowac do stelaza wózka. I jeszcze pytanie czy do fotelika sam. koniecznie trzeba miec bazę? jakie są zalety takiej bazy?
-
Użytkowniczki muuma i innych jane, czy macie fotelik z bazą i jeśli tak to który? co wiecie na temat baz do tych fotelików, tzn. czy znacie testy np. fotelika rebel z bazą i strata z bazą i czy strata da się wpiąć bezpośrednio w stelaż muum?
Z góry dzięki.
-
czy w ogóle coś takiego istnieje? mam gondolę i spacerówkę emmaliunga ale jak wiadomo kobyła wielka i ciężka jest, natomiast nie mam jeszcze fotelika. zastanawiam się czy nie kupić jakiejś lekkiej spacerówki w którą można wpiąć jakiś (?) fotelik...ale nie jedno na drugie tylko na zmianę.
na allegro znalazłam tylko coś takiego...co nie do końca spełnia oczekiwania bo nie ma siedziska spacerowego...ale z drugiej strony ładnie zmieści sie w samochodzie i napisane że łatwe w obsłudze...
allegr...
-
Czy jest możliwe takie połączenie? Potrzebuję dobrego i taniego fotelika do Marity - którą już mam. Czy którykolwiek fotelik Maxi cosi da się wpiąć np. na adapterze Emmaljunga?
Bardzo proszę o pomoc bo już mało czasu mi zostało :(
-
Który stelaż pod fotelik bedzie Waszym zdaniem lepszy, zapp czy może senzz? Chciałabym go ewentualnie używać w domu z gondolą? Chciałabym też, aby bez problemu mieścił się w bagażniku seicento (bez górnej półki). A może polecacie coś jeszcze innego? Zależy mi na małych rozmiarach, lekkości i łatwości składania. Z góry dziękuję za pomoc i opinie.
-
Jakieś szanse żeby to zmontować razem? Dostaliśmy taki fotelik, a mamy stelaż mutsy urban rider, czy musimy kupować kompatybilny fotelik czy może istnieją jakieś uniwersalne adaptery?
-
dziewczyny jak się składa oparcie w tym foteliku? w której pozycji się wozi niemowlaka?
-
mam pytanie odnośnie fotelika PLAY Mutsy, a właściwie też innych fotelików - czy one powinny być twarde? ja dostałam fotelik PLAY Mutsy, ściągnęłam i wyprałam tapicerkę, i założyłam ją z powrotem, wydaje mi się, ze ten fotelik jest bardzo twardy, bo jest plastik, czyli szkielet fotelika, a następnie tapicerka, bez żadnych wkładek, niezbyt gruba, a na to wkładka dla noworodka, ale wszystko to razem wydaje mi się cienkie i twarde:( czy takiemu Maluszkowi jest wygodnie, czy coś tam jeszcze się ...
-
Witajcie
to jest moja pierwsza ciąża i jestem zupełnie zielona w tematach wyprawkowych ;-)
Chciałabym zacząć rozglądać się za wózkiem ale nie wiem jak do tego podejść. Na co zwrócić uwagę. Prawdopodobnie kupię na allegro ponieważ tam jest taniej niż w sklepach.
Ale z drugiej strony boję się tego, bo nie można dotknąć, zobaczyć jak się prowadzi, jaki jest ciężki. Poza tym dla mnie ważna jest kwestia fotelika. Nie chcę aby chronił mnie tylko przed mandatem, ale przede wszystkim żeby chro...
-
Hej, dziewczyny, wiecie do jakiego polskiego wózka da się zainstalować fotelik maxi cosi? przy pomocy adapterów na przykład?
Koleżanka chce polski wózek (tu jej nie zależy), ale fotelik z wyższej półki.
Jest taka możliwość?
-
Wiem forum wózkowe, ale nigdzie nie znalazłam info.
-
Witam, jestem zupełną nowicjuszką w kwestii wózków dlatego zwracam się do Was o pomoc.
Mam Bebecara Style AT z 2003 roku czy fotelik bebecar np taki allegro.pl/bebecar-super-fotelik-samochodowy-easy-maxi-i1377582375.html , będzi pasował do tak starego stelaża?
Zastanawiam się, dziecko w jakim wieku może zacząć korzystać z Maclarena xlr i czy rzeczywiscia maksymalna waga dziecka, które może korzystać z tego wózka to 15 kg?
Bedę wdzięczna za wsztskie odpowiedzi.
-
Witam forumowe Koleżanki :)
Nie bywam tu już od dłuższego czasu (córcia ma już 4,5 roku :-/ ), ale miło widzieć, że część nicków wciąż widać i które kojarzę ;-) Ponieważ nie mam czasu za bardzo przetrząsać forum, wybaczcie proszę jeśli już taki wątek był. A sprawa jest następująca... Pod koniec okresu wózkowego kupiłam UJ baroque (tak, tak, kaprys, nie mogłam się powstrzymać...) i tak niewiele go używałam, że wygląda jak nowy. Nie miała serca go sprzedać (2 maclareny też jeszcze stoją ;-)), ...
-
Kupuję spacerówkę i zastanawiam się czy jest sens dokupic do niej
fotelik. Obecny do żadnej spacerówki planowanej ani obecnej nie
pasuje a muszę z nim latac 2 razy dziennie dookoła bloku z coraz
cięższym dzieckiem i nie znoszę tego. Dziecko jeszcze z pół roku
albo i dłużej w foteliku 0-13 pojeździ.
Z drugiej strony zapewne nie będzie mi się chciało codziennie
stelaża składac, pakowac do bagażnika i rozkładac, pewnie będzie to
opcja na planowane zakupy po przedszkolu itp. A co za ...
-
oczywiście za pomocą adapterów, ale u mnie chodzi o model najstarszy - zwykły buggster??? czy opcja z gondolą i fotelikiem jest dopiero od modelu buggster S???
-
Może któraś z Was ma? Młoda czasem śpi w foteliku. Niby mamy odchylany, ale i tak po przebudzeniu skarży się, że ją szyja boli. Kupiłam kiedyś w tesco jakiś z Kubusiem Puchatkiem, ale jest za wielki, szeroki. W ogóle nie do użytku dla 3-letniego dziecka. Jak go Młodej zakładam, to on ją "odpycha" od fotelika i Mała jest pochylona.
Niedługo wyjeżdżamy na wakacje samochodem. No przydałby się jakiś porządny.
Pomożecie?
-
allegro.pl/item1008779074_weeride_carrier_fotelik_na_rower_rowerowy_nowosc.html
ktoś ma? wygląda fajnie, tylko czy mi się wydaje, czy dorosły musi pedałować
"na boki"?
od jakiego wieku jest?do jakiego?