Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      foteliki

foteliki

(31 wyników)
    • Oj powoli musze sie przymierzac do zakupu nastepnego fotelika. Jakie macie i czy jestescie zadowolone? Oczywiscie dodam ze 1500 wydac raczej bym nie chciała.
    • Dziewczyny, dotarl do mnie dzisiaj zamowiony przez net fotelik maxi cosi rodi xp2, sugerowalam sie ocenami w testach adac i wydawalo mi sie, ze fotelik bedzie bezpieczny. Okazalo sie, ze jego jedyne mocowanie w samochodzie to pasy bezpieczenstwa... fotelik jest masakrycznie niestabilny, wystarczy lekko dotknac reka i lata we wszystkie strony, oslony boczne skladaja sie od lzejszego popchniecia, porazka:> Ja nie wiem co ta firma miala na celu wypuszczajac taki model. Z tego co wyczytalam w...
    • Pytam i pytam i nic konkretnego ciągle... Na wyrodnych polecono mi już sklepy w Warszawie gdzie mają spory wybór fotelików. Ale ciągle brak mi konkretnych typów. Więc powtórzę: Muszę kupić 2 foteliki dla Ogrów, w miarę szybko (tak do czwartku-piątku mam czas żeby coś wybrać) Dziecko nr 1: 6 lat, 25 kilo, ok 1,2m Dziecko nr 2: 2 lata, 16 kilo, jakiś metr wzrostu Cena nie jest najważniejsza, istotne żeby były łatwo dostępne (czyli nie jakieś cuda sprowadzane na zamówienie z zagra...
    • potrzebuje kupic i mam prosbe o pomoc : dla dziecka 4 lata, musi byc bezpieczne i wygodne na dlugie trasy jakies propozycje? dzieki
    • Dzieć mi wyrósł z obecnego fotelika. Byłam w sklepie obejrzeć kolejne cuda i sprzedawca namieszał mi w głowie. Chciałam kupić taki [img]https://photos04.allegroimg.pl/photos/oryginal/893/54/20/893542044[/img] ale pan stwierdził że bezsensu jest kupowanie fotelika z wewnętrznymi pasami, bo dziecko o takiej wadze powinno już być przypięte w foteliku pasem samochodu. Tak ma być? nie wyobrażam sobie tego, raz że Młody się wierci w samochodzie jak szalony, dwa, że przecież takie szelki w fot...
    • laski mam fotelik samochodowy do oddania wyglada tak [img]https://tutek.pl/images_sklep/produkt/Fotelik%20TUTEK_02b.jpg[/img] tylko ze moj ma ta szmatke - daszek szarą fotelik uzywany byl rok, jego stan oceniam na 4+ (no bo wiadomo, uzywany) ma wkladke dla noworodka wiec moze byc uzywany od poczatku jak maz mi przywiezie go od tesciow to zrobie real foto mojego, bo to jest z netu :) oddam za koszty przesylki w dobre maglowe rece moge wyslac za pobraniem, moge wyslac na swoj koszt a kt...
    • taki do siedzenia prosto, czyli ten "ostatni" - taki chyba od 15 kilo. Ma być fajny i NIEDROGI. Nie będziemy kupować maxi cosi już (jak pierwszego) he he. I jeszcze powiem - nie - na bezpieczeństwie sie nie oszczędza , ale na MARCE można. A ja nie jestem aż tak podatna na reklamę i mydlenie oczu. Proszę o rozsądne propozycje:D
    • mam nierozkładany a córka czesto zasypia w aucie i ta głowa jej spada i spada.Szukam czegos z opcją do spania. Poleccie cos albo moze macie do sprzedania takie cudo
    • do jakiego wieku dzieci ich uzywaja? warto kupic dla 3,5 latka (104cm, 17kg)? moze jakies konkretne modele polecacie? chodzi mi o taki montowany do ramy nie do bagaznika. dzieki z gory:)
    • ale nie tych pierwszych do 9 kg tylko nastpnych? ja byłam święcie przekonana, że nie, nadal jestem, ale widziałam już kilkanaścioro rodziców pod przedszkolem którzy właśnie w taki sposób przewożą swoje dzieci i stąd moje pytanie
    • wiadomo - jak takie nosidełko 0-13kg to można z przodu byleby poduszki wyłączyć a taki 9-18?? można z przodu? poduszki wtedy włączone czy nie?? Przeważnie mój jeździł z tyłu ale jak jestem z nim sama a on ostatno kaszle co czasem powoduje wymioty to wolałabym mieć go z przodu.....
    • nie mam innego wyjscia, auto z kratka, no a jakos do babci musze go wozic. mozna tak? poduszki ze strony pasazera nie ma.
    • czy jakis taki potrzebuje pozyczyc na 2 tygodnie -na moj pobyt w PL. Ma ktoras do pozyczenia? pierwsze dwa tygodnie marca bede, ktos z rodziny moglby odebrac. a moze jest gdzies w wawie wypozyczalnia fotelikow?
    • czy ktoras z was zna? tu zapytam, bo mnie z ematki na zakupy eksmituja ;D
    • Baby, mi się chyba na serio w głowie przewraca, wczoraj już wózki oglądałam :/ Jako że nasz po młodej sprzedałam bo nie miałam gdzie trzymać a i myśli o drugim nie było to poszedł pod młotek ;) No i tak oglądałam te wózki i chciałam jechać dzisiaj już kupować, ale mnie stary odwiódł, że za jakiś czas będą jeszcze lepsze wózki (bo nie ukrywam, że zależy mi na takim z fotelikiem wpinanym w ramę, już nawet spacerówki mieć nie musi, tylko gondola i fotelik) i jak kupię teraz to potem będę sobie w...
    • Normalnie jak przyjedzie to nie wiem co mu zrobię... Mamy 2 auta. W jednym jest fotelik dla małej. Rzeczony fotelik tak chujowo się wpina (żeby był dobrze zapięty), że to prawie niemożliwe, żeby go dobrze zapiąć. Zapięłam go raz a porządnie (szarpaliśmy się wtedy razem i na zmianę ze starym, ale on w dupie ma zasady i jak on przypiął to latał fotelik jak świnia po błocie, ale jemu to nie przeszkadzało, bo przecież jest fotelik przypięty) i chciałam, żeby go już nie wypinać. I tak miesiącami s...
    • Postanowiłam Pisklakowi kupić fotelik rowerowy. macie jakieś takie sprawdzone ? Fajnie by byłom jakby miał choć trochę regulowane oparcie w razie drzemki. No i żeby ceną mnie nie zabił. Widziałam takie na przód? Wygodne toto ? Czy jednak lepszy tradycyjny zadupny ? I drugie Nie ma któraś jakichś zabawek po swoim potomku ? Bo młody z grzechotek wyrósł, teraz jeszcze piaskownica, łopatki itp jest w użyciu ale jak się pogoda spierniczy to świra w domu dostanę.. Jakby która porządki ro...
    • Witaj! Sorry, że tak pytam ale natknęłam się na Twój wątek na "Fotelikach samochodowych". Pytałaś o fotelik Sunshine........ I tu moje pytanie - kupiłaś go? Jest ok? Też zamierzam go kupić i proszę o radę:) Dziękuję:D
    • synek wazy ok 20kg, w foteliku który obecnie ma pasy sa juz ciasne, jak ma załozona zimowa kurtke, i zawsze je tak sciagam mocno zeby zapiac,ma tam niby troche luzu ale zapianie jest okropne,jesli chodzi o lzejsze ubranie pasy sa ok, i tak sie zastanawiam czy nie kupic juz mu boostera??czy jednak pomeczyc sie jeszcze z pasami i zime przetrzymac w foteliku , moze bezpieczniej bedzie niz w poddupniku??
    • mój malutki synek wazy prawie 17 kg, wzrostu ma ok metra. Do tego ma dopiero dwa i pół roku. Musze mu zmienić fotelik (obecny 0-18kg). Musze szybko sie zdecydować na nowy, bo mam kupca na dotychczasowy. Wczoraj troche poszperałam i juz myślałam ze wybrałam ale jednak nie jestem na 100% pewna. Więc wybrałam taki: www.allegro.pl/item726565313_promocja_fotelik_concord_trimax_x_line_9_36_kg.html ale... no własnie ale... czy za rok albo dwa nie bedzie on znowu za mały???? zastawiam sie tez...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się