foteliki

(12 wyniki)
  • Drogie mamy! Prosze o pomoc :) Wydawalo mi sie,iz jest to bezproblemowe,natomiast w weekend przyjezdza do mnie przyjaciolka z 2latkiem, bedziemy sie przemieszczac autem wiec dla malucha potrzebuje na 5 dni fotelik... I pojawia sie problem, bo nigdzie nie chca go wypozyczyc! Wypozyczalnie aut odpadaja, obdzwonilam z 10, nie beda wypozyczali samych fotelikow... Macie jakies pomysly? Dziekuje, Gosia
  • jak w temacie: gdzie takie cudo kupię? W sklepach rowerowych ceny zaczynają się od 260 zł + 60 zł kask. A na Allegro już za 100 zł z przesyłką. Czy ktoś wie, gdzie taki fotelik można kupić w Gdańsku? Cena ok. 100 zł.
  • Mam pytanie, jakie korporacje w Gdańsku posiadają krzesełka dla maluchów? Musze pojechać do szpitala z małą i nie chciałabym jechać autobusami.
  • Do jakiego wieku/wagi dzieci musza jezdzic w fotelikach samochodowych? A od kiedy te "poddupniki"? Zastanawiam sie nad kupnem nowego fotelika, bo mamy dosc zdewastowany (po 2 dzieci) dla dziecka w wieku 18 miesiecy i wadze 12 kg. Nie wiem czy kupic taki 9-18 kg bo jeszcze sa takie od 9 do 36 kg, ktos ma taki moze? Czy jak dziecko wyrosnie z fotelika do 18 kg to juz starczy to siedzisko czy jeszcze fotelik musi byc? Pomozcie!!!
  • fotelik jest przeznaczony od 0 do 13kg, jest granatowo-szary z pomaranczowymi wstawkami (zdjecia moge przeslac na maila), ma doczepiany daszek. po jednym dziecku, stan praktycznie idealny. dorzuce gratis ochraniacze na pasy w kolorze tapicerki (dokupione oddzielnie). cena do uzgodnienia. ps. prosze pisac na maila gazetowego.
  • Witam . Robi sie coraz cieplej i myślimy z mężem o kupnie fotelika rowerowego dla naszej 1,5 rocznej corki. Macie moze jakies doswiadcznie? Jaki wybrac, jak sie sprawują? no i gdzie Gdansku go kupic ? Pozdrawiam Kasia.
  • Chciałabym obejrzeć i kupić fotelik dla synka. Byłam w Akpolu i MamaIJa ale wybór bardzo mały. Gdzie są fajne sklepy?
  • musze kupic footelik w przedziale do 36 kg i nie bardzo wiem w jakich sklepach glownie w gdyni je znalesc- poza vitalia , akpolem i geanem- maja slaby wybor z gory dziekuje za pomoc
  • Cześć, wybieramy się na początku września na tydzień do Gdyni i chcielibyśmy przy okazji kupić synkowi fotelik samochodowy (9-18 kg). Możecie polecić mi jakieś hurtownie (gdzie można też kupić detalicznie) lub większe sklepy? Pozdrowienia z mokrego niestety Wałbrzycha((( Joanna i Szymonek (07-08-2003r.)
  • Hej Gdynianki. Zakupiłam ostatnio autko dla siebie, niestety nie mam dla niego garażu i będzie stał pod domem (za jakiś czas w Wielkim Kacku). Ludzie mnie straszą, że w nocy mogą mi ukraść fotelik, trochę mnie to przeraża, bo nie stać mnie na garażowanie, a leniwiec jestem i nie chce mi się za każdym razem montować fotelika na nowo, jak to wygląda w Waszych dzielnicach, jest się czego obawiać????
  • Czy moze ktos wie czy takowe sa w Trojmiescie? Przyjezdzam do Polski na miesiac i na ten okres potrzebuje fotelika dla 1,5 rocznego synka. Macie moze namiar na taka wypozyczalnie? Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się