foteliki

(23 wyniki)
  • mozna zlapac? ew.na telefon. wlasnie ,sie wybieram i nie wiem czy tachac ten fotelik,ciezki/dziecko 20 mies/ ?
  • znacie taką?
  • pomozcie.
  • czy mogę prosić o jakieś namiary? z góry wielkie dzięki
  • Ktokolwiek widział ktokolwiek wie!!! Czerwony matiz WB 62507 zniknął z parkingu na Bemowie. W srodku fotelik i nieliczne zabawki dziecka. I to przed wakacjami.....
  • Dziewczyny , poradzcie proszę , gdzie w Warszawie (najlepiej Zoliborz, Wola) obejrzę , kupię wózek dla małego , fotelik do samochodu . Szczerze powiem nie mam pojecia nawet jak się za to zabrać i czym powinien sie charakteryzowac dobry fotelik i wozek dlatego chcę poogladać i porownać . Dzięki z ainformacje , na pewno nie tylko mi się przydadzą . Ewa
  • gdzie w Warszawie, a może dokładniej w okolicach Bemowa, Jelonek , Centrum są sklepy z fotelikami samochodowymi
  • Może któraś z Was się orientuje, czy jest w Warszawie korporacja taksówkowa w której mozna zamówić taksówkę z fotelikiem dla dziecka (od 9kg)? Ukradli nam samochód i nie bardzo wyobrażam sobie wyjazd gdziekolwiek z dzieckiem, wózkiem i dodatkowo naszym fotelikiem (bo co potem z nim zrobić???). Obdzwoniłam już kilka korporacji, ale te które znam akurat nie mają.. pozdrawiam M.
  • Moze ktoras moglaby mi wypozyczyc lub sprzedac. Przyjezdzamy z synkiem w czerwcu na 2 miesiace... W zamian za wypozyczenie moglabym dac np.: jakies ksiazeczki dla dzieci w jez. angielskim, plyty z bajkami i piosenkami po angielsku, zabawki (magnetofonik Fisher Price) i rozne fajne moze jakies ubranka, bo mamy ich nadmiar ;) fotelik oczywiscie musibezwypadkowy. Pozdrawiam, Magda
  • Dla 1,5 dziecka
  • Podpowiedzcie, proszę, gdzie jest duży wybór fotelików? Pilnie szukam fotelika 9-18 kg! nedka
  • Bo muszę z Florką wyjechać pociągiem wcześnie rano więc albo muszę porzucić swój samochód po dworcem co mi się nie uśmiecha albo jechać tzw. środkami komunikacji miejskiej co też mi się nie podoba. Acha jeszcze mogę pojechać zwykłą taksówką i zabrać fotelik ze sobą ale będę miała dosyć bambetli. Może znacie taką zanim zacznę dzwonić do wszystkich? zilka
  • Witam, czy wiecie gdzie w Warszawie można wynająć/wypożyczyć fotelik samochodowy dla 2-latka? A może ktoś z Was mógłby - nawet odpłatnie - pożyczyć mi fotelik samochodowy na miesiąc?
  • Hej. szukam jakiegos ładnego wozka dla corki. najlepiej z gondolką, spacerówką i fotelikiem do samochodu. Zeby sie szybko skladal i nie byl zbyt ciezki. Jakich producentow polecacie badz jakie sklepy gdzie sa tanie wozki i szeroki wybor?
  • Witam serdecznie! Czy orientujecie sie Panstwo czy istnieje wypozyczalnia fotelikow samochodowych dla dzieci na terenie Warszawy?? Znalazlam mozliwosc zamowienia taksowki z fotelikiem. Ja jednak potrzebuje jednak wypozyczyc sam fotelik, na dwa dni (30-31 grudnia tego roku). Z gory dziekuje za informacje. Pozdrawiam.
  • Czy słyszałyście o kradzieżach fotelików z samochodu? Dziecko rośnie, kupiłam większy fotelik i nie wiem czy zostawiać go w samochodzie, czy męczyć się z odpinaniem i noszeniem do domu. Czy Wy zostawiacie foteliki?
  • spotkałyście się może z jakąś korporacją taksówkarską, której samochody wyposażone są w foteliki dziecięce? pytałam w kilku przy okazji przejazdów bez dziecka, i nie mieli. ale może jest jakaś korporacja, która dba o bezpieczeństwo dzieci?
  • postanowilam sie odezwać! skoro Pizzeria chwali się, że jest miejscem przyjaznym dzieciom, to dlaczego moje dziecko potraktowała inaczej ?? chcielismy zjesc z dziecmi (lat 9 i 2) smaczny obiad w niedzielne popołudnie zeby uniknąc stresów zwiazanych z czekaniem na stolik itp, zadzwonilam wczesniej proszac o rezerwacje stolika dla trzech osób dorosłych i dwójki dzieci w tym proszac o fotelik dla dziecka, gdyz moje dziecie nie jest przyzwyczajone do jedzenia na kolanach ani na stojąco,...
  • Jaki jest najlepszy model wozka i gdzie kupic w Warszawie najlepiej w hurtowni? Jaki polecacie,taki zeby mial fotelik, nosidelko, byl jak najleszy i jak najladniejszy.Dzieki za podpowiedz.Pozdrawiam.
  • uwaga - wyleje swoje zale: musialam jechac taxowka z moim synkiem (16 miesiecy). pomijam fakt, ze zadna korporacja w warszawie nie ma fotelika samochodowego... ja mam swoj. dowiedzialam sie, ze w bayer taxi za pomoc w zniesieniu fotelika zaplace 10zl!!!! A niesc dziecko, plecak, torbe z ciuchami na przebranie + do tego kilkukilogramowy fotelik to troche duzo dla jednej matki... nie sadzicie??? oczywiscie - zrezygnowalam z zamowienia tej taxowki. pojechalam inna. pan byl mi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się