kuzynka

(5 wyników)
  • Czy to prawda ze dzieci choruja często na sepse po szczepieniu???CZy czesto miało to zwiazek ze szczepieniem,czy jakis czas przed choroba były szczepione?wiadomym jest ze organizm po szczepieniu sie osłabia. Jesli czesto ma to zwiazek ze szczepieniem to po co szczepić,jak szczepionki czesto nie chronia przed zachorowaniem na dana chorobe.Moje dziecko było bardzo chore po szczepieniu DTP,po co je narazałam skoro szczepione dziecko mojej kuzynki zachorowało na krztuśca?Tak samo dotyczy to...
  • Witam. mOje dziecko od wczoraj płakało, że bolą go uszy. Dziś rano laryngolog stwierdziła zapalenie. Przepisała Augumentin na 10 dni i potem do kontroli. Nie gorączkuje, co mnie zdziwiło bo juz dwa razy miał zapalenie uszu i gorączka trzymała go zawsze bardzo wysoka. Okazało się że w zeszłym tygodniu nasza mała kuzynka tez miała podobne zapalenie uszu (bez goraczki). Nasze dzieci miały kontakt ze sobą przed chorobą tamtej małej. Zastanawiam się czy moje dziecko zaraziło się od k...
  • Jak długo zaraża dziecko ospą i jak duże szanse na takie zarażenie ma noworodek? Szwagierka prawdopodobnie w piątek będzie mieć cc, choć w tym wypadku postara się przeciągnąć jeszcze jak się uda.... Jej córka od piątku ostatniego ma ospę. Po cc do odmu wyjdzie gdzieś pon-wtorek myślę, czyli 10 dni od wysypania starszej. Czy starsza jeszcze będzie zarażać? co z maleństwem? ostatecznie wezmę jej starszą do siebie co oznacza, że moje dzieci zarazi ale to chyba lepiej niż takiego maluszka....ma...
  • Powracam do tematu, licząc na większy odzew i podtrzymanie na duchu...Proszę mamy, których dzieci miały usuwany trzeci migdałek w znieczuleniu miejscowym, aby podzieliły się swoimi doświadczeniami:jak wasze dziecko zniosło zabieg? Na czym polega znieczulenie miejscowe? Mój synek ma 3,5 roku. Pozdrawiam
  • Mój synek czasami się zanosi kiedy się uderzy lub coś nie jest po jego myśli. Co mam robić w takiej sytuacji? Póki co dmucham mu do buzi lub daję mu klapsa żeby złapał oddech. Proszę poraźcie........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się