kuzynka

(3 wyniki)
  • Mam takie nietypowe pytanie. Mam guza do wycięcia i muszę na conajmniej 2 dni zostać w szpitalu.Czy moja siostra mogłaby karmić moją córcię (równiez karmi synka - miesiac młodszego od mojej córci) ?Dodam tylko,że siostra ma grupę krwi ARh- , ja natomiast ARh+.Miałam w rodzinie przypadek,że kuzynka nie mogła karmić dziecka , bo ma inną grupę krwi jako dawca i inną jako biorca i z tego względu nie mogła karmić córci (było to 20 lat temu).Czy inna grupa krwi jest przeciwskazaniem do karmi...
  • Witam. Moja kuzynka ma 10 dniową córeczkę. Mała praktycznie od początku nie chce ssać piersi. Bardzo się złości, płacze. Trochę ssała, więc mama pokarm ma. I tu zaczyna się problem. Pokarm jest a dziecko nie chce ssać z piersi. Kuzynka bardzo chce karmić piersią, więc obecnie wygląda to tak, że odciąga pokarm a następnie strzykawką po palcu karmi malą. Mała potrafi ze strzykawki zjeść 50 ml, a nawet więcej. Mała już od początku zaczęła spadać na wadze. Przy wypisie spadła pona...
  • Cześć,moje tytulowe pytanie wynika z wczorajszej rozmowy z moja daleką kuzynką.Ma ona 5 mies.synka,którego podobno bardzo kocha.Nie unika jednak całonocnych imprez,na ktorych pali różne świństwa,a parę dni temu wzięła jakąś kombinowaną tabletkę,podobna lepszą od extasy.Po takiej imprezie przez parę godzin nie daje małemu piersi,ale później karmi go bez specjalnych obaw.Twierdzi przy tym,że przez te parę godzin wszystko z niej wyparowuje i jej mleko jest czyste.Szczerze mówiąc jest...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się