Forum eDziecko edziecko Pomocne emamy
ZMIEŃ
      kuzynka

kuzynka

(3 wyniki)
    • Witam, Piszę w imieniu mojej kuzynki, 4 miesiące temu nagle została wdową. Pozostała bez środków do życia. Ma dwoje dzieci, dla których zwracam się o pomoc. Potrzebne byłyby głównie ubrania, ale myślę, że jeżeli ktoś chciałby pozbyć się książek, gier, itp to było z korzyścią. Dzieci są w wieku przedszkolnym. Dziewczynka rozmiar około 146, chłopiec 122. (mogą być większe na później). Mieszkam w Krakowie, ale ewentualne koszty wysyłki pokryję. Z góry dziękuję za okazaną pomoc. Pozdrawiam s...
    • Mojej kuzynki koleżanka jest w ciąży(końcówka)i bardzo potrzebuje ciuszków,na priva podam namiary,ew.numer tel,do mojej kuzynki,ja nie znam tej dziewczyny,ale kuzynka mówi że sytuacja fatalna,jeśli ktoś coś ma to chętnie i jeszcze jedno,moja kuzynka też jest w ciąży,(prosiłam bashę o ubranka dla niej,ale ona ma jeszcze 4miesiące do porodu)żeby nie było że coś kręce :) wszystko można sprawdzić we Wrocławiu. pozdrawiam Dorota
    • Zwracam sie z ogromna prosba do wroclawianek. Dzis dzwonila do mnie kuzynka, ktora od jakiegos czasu mieszka we Wroclawiu (pochodzi z moich stron) i nikogo tam nie zna. Wczoraj jej corka paskudnie zwichnela sobie noge i wsadzili jej w gips. Dziewczyna jest bardzo ambitna i nawet nie chce slyszec o tym, zeby nie isc do szkoly (bardzo jej zalezy, zeby nie opuszczac lekcji, przygotowuje sie do egzaminow). W zwiazku z tym pilnie potrzebne sa kule. Moze ktoras z Was ma mozliwosc pozycz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się