kuzynka

(9 wyników)
  • mojej kuzynce odeszły wody. To dopiero 35 tc. Nie ma żadnych innych dolegliwości.Lezy w szpitalu jest pod opieką. Moja ciocia jednak odchodzi od zmysłów. Jak długo lekarze mogą czekać? Jak długo dzidzius może wytrzymać w brzuszku bez wód płodowych?
  • Dziewczyny mam pytanko. Moja kuzynka jest w 21 tygodniu ciąży bliżniaczej. Podczas kontrolnego badania gin coś zauważył i kazał jej zgłosić sie do szpitala na założenie szwu. Niestety miała robiony posiew i okazało sie że ma jakąś bakterie , którą najpierw trzeba wyleczyć i dopiero wtedy będzie można załozyc ten szew. Poleżała troche w szpitalu , aż w końcu ja wypuścili twierdząc że nie ma sensu leżeć w szpitalu.Dostała antybiotyki i co pare dni zgłasza się na badanie czy bakteria...
  • Kuzynka wczoraj urodziła i chciałam ja odwiedzić w szpitalu,bo mam blisko,ale się okazało ze nie wpuszczają :( z powodu świńskiej grypy.Kuzyn też nie mógł byc przy porodzie. Jak w Waszych szpitalach?My z Gdańska.
  • Dziewczyny z Krakowa, poradźcie mi proszę. Przenoszę się do Waszego miasta niedługo przed porodem, chciałabym rodzić w Ujastku, no i wcześniej pojawić się u jakiegoś lekarza, który tam pracuje. Możecie kogoś polecić?
  • Kuzynce dokuczaja skurcze.Ma 29 tydz i nie ma kontaktu telef z lekarzem.Wiem że na takie sprawy stawiania sie przedwczesnego macicy mozna brac nospę/sama brałam/ ale nie pamietam w jakich dawkach? Pomożecie?
  • Witam! Mam pytanko..Od kiedy liczycie pierwszy tygodzień ciąży? Czy od chwili zapłodnienia, czy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki? Bo mój lekarz powiedział,że operuje się tymi dwoma terminami, a ja jestem ciekawa, bo w momencie kiedy czytam co dzieje się w poszczególnym tc to nie wiem, który mam brać pod uwagę? Dziękuję i pozdrawiam.
  • zadałam to pytanie na eksperckim ale Pani Dr powiedziała to samo co wyczytałam w internecie czyli nic konkretnego. Czy któraś z was miała kontakt z chorym w czasie ciąży? Jestem w 9tc i pojutrze odwiedza mnie rodzianka w tym kuzynka która za pare dni ma miec usuwanego mięczaka. Bardzo chcę sie z nią zobaczyc i wyczytałam ,że zaraża się przez ślinę, wodę w brodzikach i basenach i przez sex więc moge wszystkich tych czynników uniknąć. czy siedzenie w jednym pokoju jest groźne dla dz...
  • ciaza(8)

czy uwazacie ze w wieku 37 lat mozna myslec jeszcze o dziecku oczywiscie mam juz dwoch synow 15 i 19 lat
  • witam. Mam do Was pytanie.Wczoraj dowiedziałam się o śmierci mojego wujka:(((Może nie byłam z nim zbytnio zżyta,ale to tata mojej najlepszej kuzynki.Jesteśmy bardzo ze sobą związane...a inasze rodziny spotykają się w każdy wolny czas (święta,ferie,wakacje,czasem zwykłe weekendy)... Czy pogrzeb w naszym okresie ciąży może mieć jakieś minusy?Może podróż nie będzie taka męcząca,bo to tylko 2,5 godziny jazdy samochodem,ale nie wiem jak zniosę widok rozżalonej rodziny.Cholera,że też mus...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się