Forum Nauka i edukacja English only
ZMIEŃ
      kuzynka

kuzynka

(3 wyniki)
    • Witam, moja kuzynka która uczy się w technikum właśnie przyszłą do mnie z pracą domową,ja nie potrafie jej pomóc mój angielski jest słaby,a dla kogoś z Was to napewno pestka,jeżeli ktoś może pomóc,to proszę o podanie maila,a ja wysłałabym tą prace na maila,chodzi o czas Present Perfect,jest to pare zdań do napisania i wstawienia odpowiednich słów. Z góry serdecznie dziękuje za pomoc.
    • Witam!Mam ogromną prośbę! Moja kuzynka (IIkl gimnazjum) ma na zadanie domowe prztłumaczyć poniższy tekst na język angielski, prztłumaczyła, ale ja niestety nie potrafię jej pomóc, prosi o sprawdzenie poprawności, czy mogę liczyć na pomoc? z góry dziękuję! pozdrawiam Tenis stołowy zwany również ping-pongiem to gra sportowa, w której uczestniczą 2 (gra pojedyncza - singel) lub 4 osoby (gra podwójna - debel) polegający na odbijaniu piłeczki rakietką tak, by przeleciała nad siat...
    • zmusza. Moja kuzynka z Australii której zawdzieczam ważną pomoc w trudnym dla mnie okresie urodziła dziecko, niestety nie mówi po polsku a ja nie znam angielskiego, a chciałabym jej złożyć życzenia. Wstyd mi bardzo ale nie mam się do kogo zwrócić, a czas nagli. Jakby ktoś miał chwilkę i chęć to bardzo byłabym wdzięczna za przetłumaczenie krótkiego listu. Mam nadzieję że w tym tak ważnym dla mnie momencie znajdzie się ktoś kto mi pomoże i nie będzie się śmiał. U mnie w małej miejsc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się