kuzynka

(3 wyniki)
  • Minął rok od rozstania mojej kuzynki z jej facetem, mają córkę teraz 4 letnią, on on roku się nie pokazał(zaginął w akcji;P), alimentów nie płaci. Natomiast martwi mnie co innego. Kuzynka ma od pół roku nowego mężczyznę o tym samym imieniu co tata małej, i mała do niego mówi tatuś, normalnie nie wiem czy to wina mojej kuzynki, bo obaj mężczyźni są zupełnie różni z wyglądu, głosu. I kuzynka na to pozwala i nie reaguje że młoda do niego tatusiu mówi
  • Proszę powiedzcie czy na sali sądowej są oboje jeszcze małżonkowie??? Czy wzywani są oddzielnie? Kuzynka wniosła pozew o rozwód z nieorzekaniem o winie bez sprawy pojednawczej. Jej małżonek nie odpisał sądowi gdy otrzymał jej pozew. Teraz wybiera się na sprawę walczyć o małżeństwo.Co może z tego wyniknąć?
  • Wiem, ze poruszalam ten watek pare miesiecy temu,ale prosze Was o naprostowanie mnie jeszcze raz, bo sytuacja mnie przerosła. Mieszkam sobie w uroczym trojmiescie, w wynajetym, slicznym mieszkanku, ktore uwielbiam. Mniej wiecej polowe mca pomieszuje u mnie przyjaciolka (z powodu pracy), ktora nie wchodzi mi w droge, ma swoje zycie i jak mnie zaczyna wkurzac, to nawet nie musze z nia gadac,albo wyjezdza. Bardzo sobie cenie jej pobyty, bo jest z kim pogadac, wypic wino, poklocic sie, po...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się