Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      menu

menu

(6 wyników)
    • ...korzysyanie z portalu urzytkownikom przegladarek Netscape, Mozilla i Konqueror. Czy to celowe dzialanie tego koncernu?
    • Mnie drażni i to bardzo. Drażni mnie też ta stała szerokość forum dostosowana do jednej rozdzielczości. Poza tym webmasterze masz stertę byków w kodzie html. PS. Pewnie zaraz ten temat znajdzie się na oślej, bo przecież prawda w oczy kole. Pozdr ...
    • skoro za każdym razie dostajecie negatywną info o zmianach, oznacza to prawdopodobnie, ze proponujecie nie te zmiany co trzeba zaproponujcie - od jutra mozliwosc wiekszego zdjecia w wizytówce będzie protest? nie sądzę...
    • Niniejszym pragnę uprzejmie wyrazić swoją frustrację spowodowaną następującym zjawiskiem: - kliknięcie z poziomu listy wątków w to maleńkie ikonczątko będące linkiem do komentowanego artykułu powoduje, że ów artykuł pojawia się w nowym oknie, ale - klinięcie z poziomu czytanych postów w napis "przeczytaj skomentowany artykuł" powoduje przeładowanie bieżącej strony na artykuł. Frustruje mnie ta rozbieżność. Osobiście lubię, jak mi się otwiera w nowym oknie, ale rozumiem, że nie ...
    • Co tam drodzy państwo znowu kombinujecie w Gazecie, że trzeba strony parę razy odświeżać żeby się wczytały ?
    • Do poczty wykorzystuje program "the bat", ale nie udaje mi sie sciagac poczte z gazety, chociaz chyba wyprobowalem wszystkie kombinacje. Jak ustawic, zeby to dzialalo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się