menu

(7 wyników)
  • Wątek nt. włoskiej knajpy mnie zainspirował - znacie fajne restauracje, gdzie można pójść na obiad z dzieckiem? Tzn. takie, żeby było coś do zabawy dla dzieciaka, no i z menu żeby coś się dało wybrać... Bo ja z takich znam niestety tylko dwie: Pizza Hut i Ikea :-( Nie żeby złe, no ale same rozumiecie... Marzyłoby mi sie coś jak Santorini albo Banja Luka albo Tradycja... (no rozszalałam się) - niekoniecznie same top drogie, najlepiej, żeby różne wersje cenowe dało sie wybrać - mo...
  • Prosze o podpowiedź gdzie zorganizować kameralny obiad z okazji chrztu? Będzie około 10 dorosłych osob i 4 dzieci w wieku do 6 lat, miło byłoby gdyby lokal był dostosowany także do nich. Zależy mi na miejscu bez zadęcia i bez przegięcia cenowego ;)
  • Drogie mamusie, jeśli szukacie fajnego lokalu na chrzciny, to polecam herbaciarnię na ulicy Kasprowicza 42 (Żoliborz/Bielany) Właśnie miałam tam imprezę - klimat przesympatyczny, dużo lamp, świeczek, świeże tulipany w wazonie, jedzenie pyszne, domowe, wszystko przybrane - stół wygląda pięknie, a półmiski kolorowo. Ciasto - niebo w gębie. Naprawdę polecam - wszyscy goście byli bardzo zadowoleni. Jeśli chcecie więcej informacji, to chętnie udzielę. :-)
  • Czy ktoś organizował przyjęcie komunijne w restauracji? Jeśli tak to może polecicie jakieś fajne i sprawdzone miejsce w Warszawie.Pozdrawiam
  • Witam, Mam wielka prośbe o podanie sprawdzonych restauracji na warszawskiej starówce w cenach niepowalajacych.Bede goscic znajomych z Anglii którzy beda pierwszy raz w Warszawie i nie mam pojecia ktora restauracje wybrac. Z gory dziekuje za pomoc.
  • Witam, Proponuję nowy wątek, na którym promowalibyśmy restauracje/kawiarnie itp przyjazne dzieciom. Budzi moje niezrozumienie notoryczny brak krzesełek do karmienia - stąd pomysł. Mam dość chodzenia od lokalu do lokalu z pytaniem, czy jest krzesełko. Promujmy przyjaznych, gańmy niedostosowanych! Dla lokalu to niewielki koszt, a dla mam i ojców nieoceniona pomoc. Aby było wygodniej korzystać z wiedzy, dobrzeby było wpisywać w temacie: [b]nazwa lokalu, dzielnica, ulica, ułatwienie [/b](k...
  • Mam prośbę, czy możecie polecić mi jakieś fajne i w miarę niedrogie miejsce gdzie mogłabym urządzić chrzciny. Chodzi mi o obiad+deser dla ok. 20 osób. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się