menu

(14 wyniki)
  • menu(10)

dostałam w końcu menu od właściciela lokalu, w którym będzie wesele. z częście chcemy zrezygnować, bo obiad będzie dopiero koło 18.30, więc bez sensu co chwilę zmieniać talerze, więc ograniczamy ilość mięsa i zmieniamy godziny. ale ogólnie -co Wy na to? Powitanie Gości i Pary Młodej Aperitif: Szampan Obiad weselny. Danie główne- wyserwowane i ustawione na stołach: Zupa: Rosół z makaronem Roladki wieprzowe z serem ziołowym Kotlet De Volaille Kotlet imperial Kurczak z pieczarkam...
  • ...CO O TYM SĄDZICIE??? dodam, że zazeżało mam na daniach staropolskich (ewenualnie z małymi akcentami "obcymi" typu łosoś, sałatka grecka, włoska) JAK MYŚLICIE ILE POWINNO TO KOSZTOWAĆ NA OSOBĘ, DODAM, ŻE GOśCI BEDZIE OK 90 I CO Z GODZINAMI SERWOWANA DAŃ, BEDĘ WDZIĘCZNA ZA OPINIE. 18.00 OBIAD przystawka- róża z łososia zupa-rosół staropolski mięso 3 porcje na osobę zraz wołowy/rolada drobiowa z brokułem/dewolaj z serem/pieczeń z pieczarkami/potrawka dodatki 2 porcje na osobę ...
  • Wczoraj rodzice ustalili wstępnie jakie propozycje ma dla nas lokal w kwestii menu. Ponieważ możemy składać najróżniejsze modyfikacje bardzo prosiłabym o opinie - co o tym myślicie. Dużo tego czy mało? Z czego byście rezygnowały a co może warto dodać a w tej propozycji nie ma. ok. 18ej - Obiad: Rosół Potrawka z ryżem + białe mięso Groszek z marchewką Ziemniaki z sosem (+ frytki/kokony i ćwiartki podsmażane) Surówka z białej i modrej kapusty Warzywa na parze Mięsa 300g – ...
  • Polecam wszystkim restaurację w Hotelu Księcia Józefa , świetna kuchnia, miła obsługa, sami skomponowaliśmy menu w/g naszych upodobań. Nasze wesele było bardzo udane !!!!!
  • Fajnej i Niedrogiej, moze macie jakies namiary? slub latem przyszlego roku.
  • Witam, Czy ktos z Was mial okazje przetestowac Oaze w Strzeszynku? Wszelkie opinie mile widziane...
  • Witam :) jestem "nowa" ;) decyzja podjęta 3 dni temu dotyczy przyszłego roku. pytanie mam do tych które już po ślubie i podsumowały swoje koszty - chyba że przyszłe panny młode czują się na siłach by pomóc :) Mam ofertę z jedenj restauracji w poznaniu za 230 za osobę. Majątek przy 80 osobach bo 18 400!! ALE! w cenie: MENU zawierające całe jedzenie (obiad, zimny bufet i śniadanie - bardzo bogate: 10 rodzajów surówek/warzyw; 7 rodzajów mięs etc) wraz z 5 rodzajami ciast, dese...
  • Witam, poszukuję informacji o weselach w Hotelu Andersia. Czy ktoś był tam na weselu, albo je tam miał? Będę wdzięczna za informacje, ponieważ słyszałam, że mają jeszcze wolne terminy w 2009, a zależy mi na czerwcu. Z góry dziękuję za opinie!!
  • Witam! Chcieliśmy z moją Panią (z której konta korzystam) zrobić wesele w Hotelu Zieliniec. Zetknęliśmy się z pozytywnymi opiniami o tym lokalu, poza tym za cenę, której chcieli (125zł/os) oferowali fajne menu, w cenie tort i ciasta (!). Lokal też wyglądał całkiem, całkiem. Jednak gdy zadzwoniłem do hotelu, żeby umówić się na podpisanie umowy i spytałem o uzgodnienie jej zapisów, pan z którym rozmawiałem zaczął kluczyć. Stwierdził, że umowa to tak naprawdę kilka zdań, zawierającyc...
  • 1.09...(33)

Och zachciało mi sie ślubu w rodzinnym mieście... Na codzien mieszkam w Warszawie, ale sercem i duszą jestem poznanianką. Niestety koordynacja takiego przedsięwzięcia telefonicznie jest bardzo trudna zwłaszcza ze zupełnie nie mam pomysłu na uroczystość. To co jest gotowe to lokal - brak menu, brak zespołu, strasznie chce mini sukienkę- nie wiem gdzie uszyć... Ślub ma być w urzędzie - czy juz teraz musze rezerwować termin ? Echh proszę o wsparcie...
  • Witajcie dziewczyny.Poradzcie mi, planuję slub w 2008 roku, cywilny. Szukam fajnej restauracji w ktorej 35-40 osób nie będzie garstką na sali.Konkretnie,większość ,które polecacie to sale na 100 i więcej osób,nie chcę by rodzina się ,,szukała,, po parkiecie.Poza tym kogo polecacie jeśli chodzi o reportaż, film i zespół,Przyznam, że wszystko na mojej głowie,a jestem jeszcze na starcie w przygotowaniach. Może któraś miała wesele w Gościńcu Sucholeskim i podpowie jak się bawiła.Pozdr...
  • Witam, od września jestem mężatką i obiecałam, że po weselu dam znać jak wszystko wypadło. Podkowa Leśna jest godna polecenia. Obsługa wesela, klimat tego miejsca i jedzenie było super. Wszyscy goście zachwyceni i my również. Może nie jest najtaniej z tym się zgodzę, szczególnie wkurzyło mnie to, że napoje trzeba zakupić u nich. Minusem jest też odległość od Poznania ale klimat wszystko wynagrodził. Jak któraś jest zainteresowana to mogę przesłać fotki jak wyglądała sala i stoły...
  • czy ktoś planuje tam przyjęcie weselne albo był na takim ? proszę o opinie
  • Ja biorę ślub w Ogrodzie Smaków. Wiem, że ten wątek już był, ale niewiele osób się wypowiedziało;) Mam nadzieję, że dobrze zrobiliśmy rezerwując tę restaurację;) Wiecie, że domek jest z XIX wieku, a podest dla kapeli to studnia?;) Renowator zabytków podobno nie pozwolił jej ruszyć, to ją wmontowali w salę:) Proszę o relacje z pobytu;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się