menu

(11 wyników)
  • witam mam nietypowa prosbe. Szukam nieodplatnej instrukcji obslugi w/w telewizora (chodzi o ustawienia w menu). Google nie chcialy mi pomoc ale moze ktos posiada i moglby zeskanowac lub pozwolic sciagnac? qwerty00@o2.pl. Z gory wielkie dzieki!
  • Nadawca: SONY DAV-DZ300 DIVX Home Cinema System Odbiorca: BENQ 610MP Połączenie: EURO SCART (SONY) -> SVIDEO (BENQ) i obraz jest ale czarno biały. Proszę o pomoc i dziękuję z góry. Cezary
  • WItam jestem posiadaczem takowego sprzetu i zastanawiam sie czy jest mozliwe wypalenie zdjec z hdd na dvd lub cd bo szukam po menu i nie moge znalezc moze ktos juz odnalazl? wydaje mi sie dziwne brak takiej opcji bo co mam zrobic jak bede sprzedawal sprzet a na hdd mam całe archiwum rodzinne to jak to odzyskać
  • Chciałabym kupić DVD na prezent dla teściów. Coś do kwoty 500-600zł. Główne cechy które są dla mnie istotne: - łatwe w obsłudze oglądanie JPEGów (to głowny cel zakupu - dziadkowie nie mają na czym obejrzeć zdjęć cyfrowych wnuka) - prosta obsługa DVD, menu najlepiej w języku polskim - niska awaryjność, gwarancja, dobry serwis w razie czego - bezproblemowe odtwarzanie płytek z gazet w różnych formatach Teściowie mają telewizor Thomsona, model sprzed kilku lat. Komputera nie mają i k...
  • Witam, Mam zamiar zakupić kamere HDD w stanach (cena 50 % rynkowej w Polsce). Pytanie czy moze być jakiś problem z systemami ale z tego co wiem to mpeg2 tryb nagrywania i z tym problewmu nie powinno myc. Co z chargerem itp ? Czy ktoś wie czy są mozliwości wgrania polskiego menu ? Czy ktoś ściągał kamere z USA i czy wystąpiły jakieś problemy ?
  • Nie umiem go podłączyć. Tragedia normalnie bo mam "n" i za cholerę nie wiem jak mam go zmusić do znalezienia urzadzeń. Twierdzi, że żadnych nie znalazł.Jedynie chce pokazywać programy ze zwykłej anteny. Po za tym w menu jest do wyboru tylko kabel albo antena. Stary telewizor sony bez problemu poradził sobie ze znalezieniem cyfrowej tv. Ten nie. Po za tym instrukcja obsługi jest tylko po angielsku i mam wrażenie, że nie przewiduje pewnych opcji. Na różnych forach piszą, ze łatwe menu, n...
  • mam problemy z uruchomieniem, kto pomoże?
  • Bardzo prosze o propozycje poparte najlepiej wlasnym doswiadczeniem ze sprzetem. Potrzebuje nagrywarke ktora bedzie z dyskiem twardym, a najbardziej zalezy mi na nastepujacych funkcjach ktore ta nagrywarka MUSI posiadac: -musi tworzyc menu startowe ktore bedzie sie pokazywalo po wlozeniu plyty do odtwarzacza (a nie dopiero po wybraniu klawisza menu - tak jak maja biezace modele sony), czyli najpierw menu a potem start (nigdy odwrotnie) - musi miec mozliwosc wycinania scen przed nagranie...
  • Witam! Chcę sprzedac starego dvd divxa i kupić nowego. Zamierzam przeznaczyć na to ok 200-300 zł. Będzie on głównie wykorzystywany do oglądania filmów w formacie avi, dlatego zależy mi na jak najlepszym obrazie i odtwarzaniu napisów. Zapoznałam się po krótce z charakterystykami poszczególnych modeli i zastanawiam się: Korr czy Emperor? A może jeszcze coś innego na moją kieszeń? P.S. Mam kupca na mojego starego DVD DIVX'a i nie wiem za ile sprzedać... Zna się ktoś i mi doradzi? *...
  • Wg specyfikacji obydwa powinny. Wkladam plytki do dowolnego z nich i wyswietla sie jedynie menu. Nie da sie wybrac wlasciwej bajki ani za pomoca klawiszy kursorow na pilotach ani wciskajac numerek. Na kompie plytki sa odtwarzane bezproblemowo. Dlaczego 2 zdecydowanie rozne stacjonarne odtwarzacze dvd zgodnie sie buntuja?
  • Witam, Porównuję kamerki cyfrowe, chciałbym prosić o radę którą wybrać: Sony HDR HC1 która ma matrycę CMOS 2,91 Mpx rozdzielczość video HDV 1440 x 1080 czy też Panasonic NV-GS400 z przetwornikiem 1/4,7" CCDx3 1070 tys. pikseli x 3, il. całkowita, efektywne: video: 690 tys. x 3/zdjęcia: 990 tys. x 3 W jaki sposób porównać te dane? Czy Enhanced Imaging Processor (Sony) jest lepszy niż przetwornik CCD? Która oferuje lepszy obraz? Tu linki do specyfikacji technicznej: w...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się