menu

(13 wyniki)
  • Dziewczyny, które miały bądź będą miały wesele w Gościńcu Szumnym proszę o pomoc. Jakie menu ustaliłyście? Nie wiem na co się zdecydować i co jest smaczne ;)
  • Czy ktoś z Was miał wesele w hotelu Kocierz? Jakie macie opinie dotyczące jedzenia i obsługi? Będę wdzięczna za odpowiedź.
  • Catering weselny.Organizujesz uroczystość Weselną w strażnicy,zapraszamy do Nas.Posiadamy 10-letnie doświadczenie kucharsko-kelnerskie.Niesamowite menu.Cena za dwa dni 120 zł z tortem i ciastami na stół 4 dania ciepłe.Dzwoń już dzisiaj i sprawdz czy mamy wolny termin. Na 2010 rok promocja cenowa.Uwaga dla Naszych klientów Foto- Usługi cena 600 zł. www.kreatorimprez.com.pl
  • Witam szukam lokalu na wesle dla okolo 80-90 osoób. Zalezy mi na lokalu który dysponuje też większa ilościa miejsc noclegowych, no i nie koniecznie musi byc w bielsku - może gdzieś w okolicach..
  • Witam Chciałam się podzielić z Wami moimi wrażeniami i odczuciami z mojego ślubu i wesela, które odbyło się a Hotelu ALPIN w Szczyrku. Piszę, bo chcę z całego serca polecić ten Hotel, tym wszystkim, którzy chcą mieć wesele z klasą. Wszystko, ale to absolutnie wszystko było super- począwszy od wystroju / przepiękny/, obsługi / szybko i sprawnie/, jedzenia / wyśmienite - brawo dla Szefa Kuchni/ po całą koordynację imprezy. Szczególne jednak chciałabym zaznaczyć i wyróżnić osobę, bez której...
  • witam chciałabym zapytać co myślicie na temat karczmy góralskiej w cygańskim lesie na ul. olszówki na przyjęcie weselne dla ok. 45 osób?? Proszę o odpowiedzi gdyż nie wiem czy się zdecydować?? Jeżeli znacie alternatywne mijsce dla takiej ilości osób to również proszę o polacanie:)
  • Drogie dziewczynki mające ślub w Tawernie mam do Was takie pytanko! Czy rezerwując termin i wpłacając zaliczkę otrzymałyście jakąś umowę?? Bo my otrzymaliśmy tylko potwierdzenie wplaty na ktorym pisze ze zarezerwowany zostal nasz termin, pytalam 3 razy czy to na pewno wystarczy, ale pani utrzymywała, że tak. Teraz jednak trochę się stresuje, bo mamy się tam zjawić dopiero w poniedzialek przed weselem, nio ale mysle ze pani nas nie wykiwa i nie okaze sie ze nasz termin zostal zarezerwowany kom...
  • Witam, wczoraj trafiłam na lokal w Bystrej, Dom Restauracyjny Pos Kasztanami: www.dom-restauracyjny.pl/ Czy ktoś miał tam wesele??? Dzięki za wselkie informacje. Asia.
  • WESELE W ROMANTYCZNEJ w Bielsku Białej! NOWE !!! DWIE SALE BANKIETOWE ZŁOTA ORAZ SREBRNA (do 250osób),urządzone w eleganckim stylu w pięknym dworku ze ślicznym ogrodem. ORGANIZUJEMY WESELA,PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE ORAZ SZKOLENIA. POSIADAMY 13 LETNIE DOŚWIADCZENIE W BRANŻY I POTRAFIMY DOSTOSOWAĆ SIĘ DO POTRZEB ORAZ OCZEKIWAŃ KAŻDEGO KLIENTA. DLA KLIENTÓW ORGANIZUJĄCYCH PRZEJĘCIA WESELNE W ROKU 2010 PODRÓŻ POŚLUBNA W PREZENCIE !!! ZAPRASZAMY ! TEL.601 212 310 Włodek 669 699 929 Ela
  • Interesuja mnie informacje na temat wesel w tym hotelu ,jaka admosfera ,jedzenie ,obsluga.Piszcie prosze.
  • Zespół Kucharsko-Kelnerski z 10 -letnim doświadczeniem zaprasza.Atrakcyjna oferta,duże rabaty.Ceny juz od 90 zł/osoba.Zadzwoń ustalimy wspólnie menu.Działamy bez pośredników. Porady Formalno-Prawne gratis. www.kreatorimprez.com.pl 505-593-105 Uwaga!!! Fontanna Czekoladowa Gratis.......
  • Witam! Mam wstepnie zarezerwowany termin na wesele w przyszlym roku w hotelu sahara. Jest to nowo wybudowany hotel w jadąc w kierunku Szyndzielni. Wiem ze w tym roku juz odbyly sie tak jakies wesela a na przyszly tez juz sa pozajmowane terminy. Szukam osob ktore moglyby podzielic sie wrazeniami, ewentualnmie cos poradzic lub przed czyms ustrzec. Najbardziej interesuja mnie informacje dotyczace samego jedzenie, a mianowicie czy porcje sa wystarczajaco duze i dobre?jak sie spis...
  • Czy znajde tu kogos, kto nie organizuje wesela, a jedynie uroczysty obiad dla najblizszej rodziny? Sklaniamy sie ku takiej opcji, ale zastanawiamy sie jak to zrobic zeby reszta rodziny nie obrazila sie na nas do konca zycia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się