menu

(9 wyników)
  • Cześć, dziewczyny, które robią swoje wesela w "Chacie", coś już załatwiałyscie? Menu? Zdobienie sali? Która z nas ma tam swoją imprezę najwcześniej?
  • Mam pytanie-czy któraś z WAS nie wie,gdzie można zrobic przyjęcie weselne na 100 osób we Wrocławiu lub okolicach w stronę Poznania do 130zł za osobę?Szczerze mówiąc ślub dopiero w sierpniu 2009, ale nie mogę znaleźć nic takiego.
  • Witam Nie byłem w stanie znaleźć na forum wątku o takiej tematyce. Chciałbym zapytać, na co w szczególności zwracać uwagę przy podpisywaniu umowy z lokalem/organizatorem przyjęcia wesela? Jakie niebezpieczeństwa mogą Nas czekać? Czy w momencie podpisywania umowy/rezerwacji lokalu (i wpłaty zaliczki/zadatku) należy ustalać już wszystkie szczegóły, czy można umowę doprecyzować przed weselem? Lokal rezerwowany jest teraz, natomiast wesele ma się odbyć dopiero latem następnego roku..
  • Czy ktoś miał w tych restauracjach przyjęcie? Może był u kogoś na weselu? Interesują mnie te lokale, ale brak informacji o jakości imprezy.
  • Dziewczyny pomóżcie!Czy któraś z Was wie coś o tym miejscu?Tzn urządzała tam swój ślub lub poprostu na jakimś była?
  • Czy ktoś wie coś o weselach w tym hotelu?? Sale mają ładną, na miejscu noclegi. Proszę o opinie.
  • Poszukuję miejsca na wesele, które odbedzie się 26.12.2009. Planujemy zaprościć około 40 osób, cena nas interesująca to około 140 zł/os. Zwiedziłam juz mnóstwo restauracji, ale po przesłaniu menu okazuje się, że cena jest całkiem inna niż ta na którą sie umawailiśmy;(Będę wdzięczna za wszelkie sugestie. Pozdrawiam
  • Witam.Czy ktoś planuje wesele w restauracji Galicja ? Ktoś coś wie, jakieś opinie. Będę wdzięczna za odpowiedź. Dzięki
  • Czy ktoś tam był na weselu i ma jakieś uwagi, którymi chciałby się podzielić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się