Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      menu

menu

(11 wyników)
    • tego sylwka spedzam w łózku z mężem ehhhe ale oprocz tego jesc tez będziemy i pić. jak na razie mamy pomysł na: -przystawka to wędzony łosoś nadziewany serkiem na ostro -zapiekane papryki z ryżem, pieczarkami i jakies miesko macie jakies szybkie inne pomysły i nie za bardzo tuczące?:)
    • u mnie będzie tak: - śledzie w occie - śledzie w oleju - karp smażony - karp w galarecie - barszcz czerwony - pierogi z kapustą - kapusta wigilijna - sałatka warzywna - ziemniaki do śledzi - pieczywo - kompot z suszonych śliwek a u was jak? pytam tych, co robią same wigilię, a nie tych co na wigilię do mamusi/teściowej/babci/cioci/brata/szwagra jadą. ps. kolacja o 17.30 będzie :P
    • ma być znajoma para z 3 dzieci i my. Mój młody to o 20 zasypia więc nie ma problemu ale co zrobić do żarcia?? weny jakoś nie mam :)
    • co tam kuchareczki pichcicie na święta?? zaprosiłam jednych takich i teraz mi pomysłu trza na wielkanocny obiad... zrazy w sosie?? sama nie wiem...
    • kurcze, robie w domu przyjecie komunijne dla syna i musze dac ludziom cos jesc ludzi nie wiele ale zerni mocno i potrzebuje teraz dobrych, sprawdzonych przepisow na wszystko dajcie co tam macie pysznego zupa bedzie z ogorka, taki krem, ponoc lekka i smaczna na drugie jakies miecha pieczone, kilka rodzajów chciałabym z warzywami, bakłazanem np przystawki musza byc umiem jajko w majonezie :P poratujcie kobiety i najlepiej tak bym mozna tylko podgrzac licze na was, prosze:)
    • dla 25 osob- dziesieciolatkow. mam 66 zeta do dyspozycji-wiem malo. zabawa 2-godzinna. napoje juz sa. chodzi mi o jedzenie. jak myslicie co mozna kupic? muslalam o malych pączkach, pierniczkach, cukierkach-ale nie wiem czy to nie za nudne .... a zaraz musze podnosic odwlok i gnac do auchana po to .
    • poniewaz idziemy na balety w miejsce, w ktorym nie ma jedzenia, ale za to mozna przyniesc swoje, szukam inspiracji :) warunki: -najlepiej zeby dalo sie jesc bez sztuccow i talerzy ;) -proste w przygotowaniu i transporcie -nie koszmarnie drogie -dobre pod alkohol ;) moze macie jakies pomysly? ;)
    • co interesującego podacie na śniadanie wielkanocne?chciałabym zrobić coś żeby zaskoczyć gości...
    • dziewczyny rzućcie jakieś pomysły?? co przygotowywujecie do jedzonka na święta wielkanocne??
    • Czy mozecie podzielic sie pomyslami na oszczedzanie? W domu, w ogole.. Czy np.rozpis menu albo zakupow co tydzien duzo daje? Warto sie zorganizowac?
    • Okazuje się, że mam z kim zostawić dziecko w Sylwestra. Więc mogę się gdzieś wybrać :) Wśród ofert znalazłam taką, która mi się podoba i jest za rozsądne pieniądze. www.allegro.pl/item811107305_sylwester_09_10_swietna_zabawa_w_niskiej_cenie.html Co prawda ta aukcja już się skończyła, ale można zadzwonić do gościa. Jesteśmy z mężem zdecydowani, ale fajnie było by iść, z jakąś inną parą (lub większą ilością osób). Ma ktoś ochotę przyłączyć się i iść z nami? --- [img]https://www.mytin...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się