Forum Turystyka Polska Jeziora
ZMIEŃ
      noclegi

noclegi

(31 wyników)
    • Witam, Lubimy spedzac wakacje spontanicznie,bez planow gdzie bedziemy nocowac. Czy w srodku lipca mozemy sie tak wybrac na Mazury, tzn. czy mozna tam znalezc wolne miejsca w domkach, hotelach itp. na jedna lub dwie noce tego samego dnia (namiot wykluczony). Jest nas 3. Nigdy nie bylam na Mazurach i nie wiem czy latwo znalezc miejsce. Moze ktos mi poradzi? Z gory dziekuje.
    • Witam. Szukam noclegu na weekend 11-14 dla 5 osób dorosłych w tym dwoje dzieci 7 i 9 lat i jeden maluszek 15 miesięcy. Najlepej domki lub jeden duży. Koniecznie z dostepem do jeziora i sprzętem pływajacym.
    • Szukam domku,kwatery nad jeziorem lub morzem na tydzien w termine 26.07 - 09.08. Nocleg dla 4 osob + roczne dziecko. Z dwoma osobnymi pokojami i lazienka. Pozdrawiam i dziekuje za ewentualne oferty
    • Już któryś dzień z rzędu przekopuję się przez info w necie nt. noclegów na Kaszubach. Szukam kwatery, nie ośrodka, do 60km od Gdańska (rodzina musi do pracy dojechać), z wyżywieniem, bez stawków (małe dzieci z nami). Byliśmy juz w Chmielnie, Wieżycy, szukamy dla 2 rodzin z dziećmi w jakimś innym miejscu. Może coś polecicie?
    • gospodarstwo agroturystyczne,, ustronne siedlisko'' w Zydakach k/ Mrągowa zaprasza cały rok
    • Szukam jakiegos sprawdzonego miejsca dla czterech osób dorosłych i dwójki malutkich dzieci. Bede wdzieczna za wszelkie namiary. Pozdrawiam B.
    • Wybieram się z dziewczyną w ostatnim tygodniu maja na Mazury.Myślę głównie o Augustowie, bo to miasto i nie powinno być nudno.Jeżeli spędzaliście urlop w jakimś fajnym miejscu to dajcie mi namiary. Z góry dziękuję.
    • temat j.w. Interesują nas . Znajomy polecał mi ośrodek Kaszubskie Nuty. Czy ktoś zna to miejsce? A może polecicie coś innego za przystępna cenę? Najlepiej blisko jeziora, tak,aby była plaża. Jadę z 2 dzieci (5 i 7 lat). No i przystępna cena. Dzięki wielkie.
    • Szukam agroturystyki dla 2 dorosłych i 2 dzieci (6lat+20miesięcy)od 9.08 na 7-10 dni. Koniecznie muszą być spełnione warunki: 1) zniżki dla dzieci 2) oferta gdzie dzieci będą miały kontakt ze zwierzętami domowymi 3) blisko wody 4) cena max 35zł za osobę za dobę 5) dostęp do kuchni 6) możliwość wykupienia domowych posiłków Czekam na oferty
    • wybierramy sieze znajomymi (ok.5-6 osób)na Mazury na początku sierpnia; szukamy tanich kwater, domków lub pól namiotowych; na studencką kieszeń :)))))
    • Majówka tuż tuż! Wspomóż biednych studentów w poszukiwaniu taniego noclegu za Mazurach. Poleć nam miłych gospodarzy, uroczą okolicę, ciekawe zabytki. Mamy nadzieję, że podana przez nas cena noclegu jest realna. Przygarnij parę miłych studentów pod swój mazurski dach. Pomóż rozwijać się młodym polskim intelektualistom. Przed zbliżającą się sesją zastrzyk świeżego powietrza bardzo się przyda naszym płuckom i mózgom, a nasze serducha ukochały sobie właśnie Mazury. WIELCE DZIĘKUJEMY Z...
    • czesc, wybieramy sie z zona w okolice suwalk. chetnie nocleg nad jeziorem (lub w poblizu). chcemy odpoczac w ciszy bez szczekajacych psow, samochodow, sasiadow urzadzajacych grilla do 3 nad ranem ;-). czy mozecie mi polecic jakis hotel/pensjonat/domek (wskazana lazienka w pokoju) do wynajecia? dzieki za szybka odpowiedz (wyjezdzamy w tym tygodniu) budo_usun_to_@interia.pl
    • Czy naprawdę wszystkie miejsca na całych Mazurach są zajęte? Obdzwoniłam już tyle miejsc i rece mi opadły. A marzy mi sie jakiś ośrodek, gdzie dziecko mogłoby się bezpiecznie pobawić na trawie, ja na leżaczku wypic piwko... 2 osoby + dziecko 2 lata. 16-22 sierpnia z niewielkimi modyfikacjami. Jakieś propozycje?
    • jeszcze raz witam poprawiłem zapytanie bo mogło byc odwrotnie zrozumiane że reklamuję a nie szukam.Bardzo proszę o radę w spr.dobrych pensjonatow i klimatycznych:) leśniczówek.chodzi o jakość a nie tanie spanie. pozdrawiam
    • Witam! Szukam noclEgu dla dwóch osób w terminie 11-16 sierpnia lub zbliżonym na Mazurach/Pojezierzu Brodnickim/Borach Tucholskich - lub po prostu NAD WODĄ. Koniecznie własna łazienka. Może być domek, może być pokój w ośrodku, może być agroturystyka. Najlepiej bezpośrednio nad wodą + jakieś atrakcje w okolicy i żeby było gdzie zjeść. Proszę o propozycje na forum lub mail smnowakowscy@onet.eu. Dziękuje i pozdrawiam!
    • szukamy nocolegu dla pary z 2 letnim dizeckiem, najchetniej max 200 km od Warszawy, w cichym i ustronnym miejscu, chetnie z opcja wypozyczenia rowerow, niedaleko jeziora i lasu, optymalnie w agroturystyce ze zwierzetami lub w ich poblizu
    • dla 4 osob (2 pokoje) na 1 noc (przystanek przed dalsza podroza) w terminie 16/17 lipca. prosze o propozycje. moze znacie jakies mile miejsce?
    • Szukam jakiegoś miłego pensjonatu lub kwatery w Olsztynie, za rozsądną cenę i w niedalekiej odległości od Centrum. Może ktoś coś mi poradzi? Z góry dziękuję:)
    • Szukam noclegu na mazurach, najchetniej w okolicach ppopielna, wierzby, albo nad innym jeziorem, ale raczej oddalone od wiekszych miast i najchetniej nad samym jeziorem. Mozecie cos polecic?
    • szukam jakiegos romantycznego miejsca na Mazurach - dworek albo jakis naprawde fajny pensjonat macie jakies namiary? z gory dziekuje Masia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się