noclegi

(10 wyników)
  • Wybieramy sie w sierpniu na Balkany i min do Albanii. bedzie to wyjazd raczej niskobudzetowy ;) szukam namiarow na tanie noclegi ...mozecie cos podpowiedziec? Zastanawiam sie tez na ile dni mniej wiecej liczyc zwiedzanie Albanii?wiem ze mozna i 3 dni albo 3 miesiace ale srednio oile liczyc...zeby cos zobaczyc?
  • witam. proszę o namiary na tanie noclegi wraz z adresami i cenami : TIRANA, KRUJA, SZKODRA, GJIROKASTRA BERAT POGRADEC. dziękuję
  • Witam! Wybieram się wraz z rodziną na objazd Bałkanów. Chcielibyśmy spędzić 2 noce kolo Sarandy. 1.Czy moglibyście podać jakiś namiar na fajne, niedrogie spanie w Sarandzie albo okolicy? 2.Czy ktoś z Was jechał z Ulcinj do Sarandy? Jak długo się jedzie! Czy dojadę w 8 godzin? 3.A możne warto zrobić ta trasę w 2 dni? Wobec tego gdzie warto by się zatrzymać? 4. Jak długo trzeba stać na początku lipca na przejściu w Ulcinj by wjechać do Albanii? 5. Jak długo trzeba stać o tej porze na prz...
  • Witam serdecznie. Ponieważ wątek o Albanii troszeczkę podupada, postanowiłam zapytać jak w wątku sąsiednim: Wybieramy się do A. z centralnej Polski, po drodze mając zamiar zwiedzić Sarajewo. Czy ma ktoś podobne doświadczenia za sobą i może napisać kilka wskazówek co do trasy i noclegów. Droga powrotna przez Dubrownik. Pozdrawiam.
  • W maju lub czerwcu będziemy przejeżdżać przez Albanię z Macedonii(jezioro Ochrydzkie) przez Tiranę do Czarnogóry. Mieliśmy spędzić jeszcze kilka dni gdzieś w Czarnogórze. Może jednak zatrzymać się w Albanii np. w Durres i zwiedzić okolicę: Tirana, Kruja? Moglibyśmy zostać 4-5 dni. Czy mógłby ktoś doradzić: czy znajdę pokój 2-osobowy z łazienką i bezpiecznym miejscem na samochód w cenie do 20 góra 30 euro. Czy noclegu szukać na miejscu czy raczej zarezerwować wcześniej? Jeśli zarezerwowa...
  • We wtorek wylatujemy do Albanii na 3 tygodnie. Przylatujemy do Tirany w nocy, więc chcemy znać jakiś adres pierwszego noclegu. Zwiedzanie chcielibyśmy zacząć od Kruja, czy ktoś może polecić tam jakiś tani i przyjemny hostel? Potem mamy w planie nocować jeszcze w Durres,Berat, w okolicach Appoloni, Vlorze, w kilku miejscach po drodze do Sarandy i w samej Sarandzie, ew. jej okolicach. Jeśli ktoś może polecić jakieś noclegi na tej trasie, ew. ciekawe miejsca których nie można przegapić, to bę...
  • czy ktos zna, moze polecic jakis tanszy (tak do 10 euro za osobe) hotelik w Sarandzie i glownych miastach pld Albanii? Wszystkie te z portali, serisow turystycznych i stonek znam, chodzi mi o informacje od bywalcow:)))
  • szodra(4)

tak jak pisalas jedziesz samochodem do albanii, a tak sie zapytam z ciekawosci czy orjentujesz sie ile taka podroz kosztuje w obie strony? nocujecie gdzies po drodze? czy bezposrednio? i jak dlugo tam zostajesz?
  • Witam mam kilka pytań do szanownych forumowiczów dotyczących wycieczki do Albani. Wybieramy się z dziewczyną w ciemno samochodem, interesuje nas czy warto jechać na własna rękę do Albani??, czy jest problem z noclegiem dla 2 osób w miejscowości nadmorskiej i jaki są ceny oraz jak wygląda kwestia np. bezpieczeństwa auta (niemieckiej marki) pozostawionego bez opieki. Pozdrawiam Kuba
  • Witam! Wraz ze znajomymi planujemy wyjazd samochodami do Czarnogory. Bedzie nas ze 12 osob. Planowany wyjazd 19 sierpnia na 2 tygodnie. Tak sie wlasnie zastanawiam, czemu wlasciwie nie do Albanii? odleglosc ta sama a pewnie bardziej egzotycznie i moze byc duzo ciekawiej. Mam pytanie: Jak wyglada sprawa bazy turystycznej? Ceny noclegow i utrzymania? Bezpieczenstwo osob i samochodow? Bardzo prosze o podpowiedz i i wszystkie za i przeciw. Z gory dziekuje i pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się