-
Wiem, że mogę sobie wyszukać w necie ale już 2 razy tak pojechałam i rzeczywistość znacznie się różniła od oferty....
Szukam noclegu w miare blisko dworca PKP dla 7 osób (3 dorosłych, 4 dzieci). Na nartach nie jeździmy więc wyciągów nie muszi być w okolicy. Zależy nam jednak na czymś wspólnym - jeden duży pokój / domek / część domu / dwa pokoje obok siebie. Bez wyżywienia ale z dostępem do kuchni. I najważniejsze - jakiś duży stół do wspólnych posiłków, gier planszowych, rysunków...
28-31...
-
Wybieramy się z mężem na 3 lub 4 dni do Warszawy. Chcielibyśmy abyście napisali gdzie mieszczą się jakieś tanie noclegi w Warszawie i gdzie tanio i smacznie{zdrowo},można zjeść głownie obiady. Chcemy zwiedzić Warszawę,tam gdzie nie byliśmy. Noclegi żeby były gdzieś koło centrów komunikacyjnych. Gdyż do Warszawy przyjedziemy pociągiem.
-
Wybieram się na początku kwietnia do Poznania. Może mi ktoś polecić jakiś tani i fajny nocleg w Poznaniu? Najlepiej jakiś ciekawy hostel w centrum.
-
Czy znane są Wam adresy klasztorów polskich (położonych w ciekawych
turystycznie zakątkach naszego kraju), przyjmujących turystów na noclegi i
oferujących także wyżywienie ?
Będę wdzięczna za informacje.
Pozdrawiam
Baśka
-
Czy ktoś z Was zna jakieś fajny nocleg w Augustowie.
-
Poszukuję dobrej bazy wypadowej na wycieczki po województwie Świętokrzyskim.
Dojazd będzie pociągiem lub samochodem.
Możecie coś polecić? Dzięki :)
-
Witam
Poszukuję taniego noclegu we Wrocławiu, ew w jego bliskich okolicach (nie musi być blisko do centrum), tani tzn najlepiej do 80 zł doba/dwie osoby(pokój dwuosobowy). Nocleg na dwa dni pod koniec września. Bardzo proszę o jakieś sugestie, przeszukałam już chyba cały internet i nie mogę znaleźć nic godnego uwagi.
-
j/w
szukam noclegu na dwie noce dla 5 osób (skład: mąż, ja i nasze dzieci, z których najstarsze ma 7 lat). Może to być pokój 4-osobowy. Zmieścimy się. Liczymy się z kosztem do ok120zł na noc? Może ktoś tu zagląda, kto może coś takiego zaproponować?
-
Witam
Wiem, że jeszcze jest dużo czasu do wakacji, ale chciałabym zasięgnąć opinii.
Jestem zainteresowana noclegiem dla dwóch osób na 11dni, nocleg koniecznie z wyżywieniem (śniadanie i obiadokolacja) i w rozsądnej cenie, i w miarę blisko dworca, bardzo proszę o jakieś propozycje.
Pozdrawiam
-
Szukam taniego noclegu dla grupy młodzieży około 50 osób w listopadzie w Warszawie. Moze być schorniko, hostel....
-
Jak w temacie, szukamy jakiegoś miłego noclegu na 10-14 dni w okresie od 26.01.2013. Minimum 2 pokoje.
-
Alternatywą w dla noclegu w hotelach zwłaszcza gdy pobyt jest dłuższy , jest wynajem apartamentów.
Czekam na opinie
-
Czy ktoś może polecić nocleg w Mrągowie lub okolicach? 5 osób, chętnie domek, ostatni tydzień lipca. Mogą być okolice, ważne by nad jeziorem.
-
witam
gdzie wybrać nocleg na ferie w Szklarskiej, szukam w necie ale opinie podzielone i niewiem czy to sami właściciele piszą czy co ze taka rozbieżność, na razie szukam opinii też "Przy skałkach" czy ktoś może był??
będę wdzięczna za opinie.
pozdrawiam
-
Chciałabym pojechac na 3-4 dni do Wrocławia...Jako ze nie jestem zorientowana
ani w cenach ani w ewentulanym miesjcu noclegu ,prosiałabym jezeli ktos
wie...gdzie mozna tanio przenocowac we Wrocławiu?
-
Witam,
czy ktoś moze polecic fajny tani nocleg bilsko szlaków turystycznych na Giewont? Zgory dziekuje za odpowiedz:-)
-
Może ktoś ma jakieś namiary na noclegi w szczyrku dla 2+2.
-
Szukam noclegu na Mazurach już na przyszły rok :) Wymyśliłam sobie agroturystykę gdzieś w puszczy, podglądanie dzikich zwierząt, domową, swojską kuchnię, blisko jezioro. Ktoś może coś polecić?
-
Wakacje zakończone a w Twoim aparacie mnóstwo zdjęć? Zrób z tym pożytek!
Dodawaj foto lub video z ciekawych miejsc Polski, oceniaj i komentuj!
Polecaj lub odradzaj kwatery, w których nocowałeś!
Zarejestruj się na
Każde zdjęcie, film lub opinia to PUNKT DLA CIEBIE!
Do wygrania: aparat, lornetka, mp3 i wiele innych!