noclegi

(19 wyników)
  • Proszę o inf. czy można jechac w ciemno i na miejscu szukać noclegów. A może ktoś ma namiary na tanie spanie w Druskiennikch?
  • Jeśli poszukują Państwo noclegu na Litwie, zapraszamy do odwiedzenia naszej strony www.noclegi-litwa.pl Posiadamy w ofercie apartamenty, pokoje, kwatery oraz domki w najpopularniejszych miastach Litwy ceny od 50 PLN/os Druskienniki, Wilno, Troki, Kowno, Nida, Palanga, i wiele innych miast. Za pośrednictwem serwisu można dokonać rezerwacji wybranego noclegu Infolinia: 0 801 003 095 * koszt jak za rozmowę lokalną www.noclegi-litwa.pl
  • Wybieramy sie do Tallina, późnym popołudniem dojedziemy na Litwę, chcielibyśmy jeszcze za dnia troche trasy pokonać .Czy na Litwie bez uprzedniej rezerwacji znajdziemy bez problemu nocleg ? Może ktoś poleci nam niedrogi hotel,, motel przy trasie E-67. Z turystycznym pozdrowieniem - dg
  • Poszukuje na szybko i pilnie niedrogich noclegów w Kownie. Czy ktos ma jakis namiar? Agata
  • Z racji zawodów oraz zainteresowań dużo podróżujemy po Europie i nocujemy w wielu miejscach (hotelach, prywatnych kwaterach etc). Nigdzie jednak nie spotkaliśmy się z tak lekceważącym podejściem do klienta jak u Państwa Płońskich w Wilnie (ul. Ramybes 3) w dniach 7- 9 maja 2009 roku. Europejskim standardem jest życzliwość, konwencjonalne pytania o wrażenia z pobytu, rady dotyczące zabytków,życzenia szczęśliwej podróży itp. Jest nam przykro, iż Państwo Połońscy nie znają owych sta...
  • Witam! Sluchajcie mam zamiar odwiedzic kraje nadbaltyckie.Jedna ze stacji bedzie Wilno.Chce dostac sie po jak najnizszych koszta. Macie moze jakies informacje, moze orientujecie sie jak to zrobic nie uszczuplajac zbytnio portfela? Nie chce jechac pociagiem czy autobusem miedzynarodowym ani autobusem miedzynarodowym.Myslalem zeby dostac sie np. do granicy i tam lapac cos taniego. A jak z zakwaterowaniem? Wlasciwie jest nas dwojka. Chcemy wynajac jakies lokum.Jak to wyglada cenow...
  • Jeszcze jakby ktoś miał namiary na tani nocleg w Rydze i Tallinie.... Dzieki z góry i pozdrawiam D
  • wiem że to pewnie dla niektórych nudne ale proszę o namiary na jakieś godne polecenia hotele w Wilnie - właśnie postanowiliśmy tam pojechać wyjazd na 4 dni w czwartek, jedziemy "w ciemno" ale ja się trochę boję i wolałabym jednak jakieś noclegi załatwić, a może ktoś się podzieli informacją jak długo trwa taka podróż z Warszawy??? wszystkie poprzednie posty czytałam to wiem ile kosztuje benzyna itp
  • Witam, wybieramy się samochodem na Litwę. Planujemy spędzić ponad tydzień nad Bałtykiem (zgodnie z planem, najlepiej jeszcze za Palangą, bliżej Łotwy). Z tego, co znalazłem na forum, wnioskuję, że nie powinno być problemów ze znalezieniem noclegów na miejscu. Czy tak? Czy noclegów w Sventoji szukać w samej miejscowości, czy też - jak opisują to moi poprzednicy - jeszcze przed wjazdem do Palangi? Czy są kłopoty ze znalezieniem pokoi (mieszkań, apartamentów, itd.) z osobnym wejściem i kuchnią...
  • Czy ktoś może mi pomóc w znalezieniu jakiegos taniego noclegu w Rydze? Barzdo prosze.
  • Czy ktoś z Państwa może polecić jakiś niedrogi nocleg w Kownie?
  • hej czy ktoś może polecić jakiś dobry nocleg (podróż z małym dzieckiem). Interesuje mnie dobry standard z góry dzięx m
  • Czy macie namiary na jakies tanie spanie w Wilnie? może być schronisko lub hostel. dzięki
  • wybiaramy sie na wakacje na Łotwe nad morze w okolice Salacgrivy,Ainazi ,czy ktos zna jakies kampingi, sprawdzone kwatery prywatne, sprawdzalam z internecie znalazlam pare(Meleku Licis i Rakari)ale moze ktos zna jakies miejsa ktorych w necie znalezc nie mozna? i ma jakies namiary...
  • Wlasnie jestesmy u Pani Stefani we Lwowie. Jest swietnie. Polecamy wszystkim, jest czysto i przyjemnie. Pani Stefania wynajmuje samodzielne mieszkania i zawsze znajdzie pokoj dla strudzonego turysty. Adres: Teatralna 7 m 2d telefon: 00380 322 74 29 11
  • planujemy z przyjacielem taką właśnie wycieczkę w dniach 6-10 czerwca czyli tzw 'pobożeciele' ;) może znajdują się tu osoby, które mogłyby doradzić nam coś w kwestiach noclegu a także zaproponowania miejsc, których na pewno nie można przeoczyć będąc w tamtych stronach ?? będę bardzo wdzięczna M.
  • Litwa(4)

Byłbym wdzięczny za informacje dotyczące podróżowania po Liwtie. Na wiosnę zamierzamy ze znajomymi jechac na wycieczkę objazdową. :) Trasa Warszawa - Wilno - Troki - Kowno - Kiejdany - Szewle - Kłajpeda - Gdańsk. Do Wilna jest autobus za 19 euro. Do Gdańska statek za ok.60-80zł. :) Czy ktoś może orientuje się jakie są koszty podróżowania po samej Litwie? Będziemy mieli ze sobą tyle, co na plecach, czas ok. 2 tygodni. Noclegi raczej w schroniskach młodzieżowych, pola namiotowe, ew. dziko...
  • Witam wszystkich zaglądających na to forum Chciałabym w lipcu wybrać się na 10 dniowy urlop z rodziną do Pałągi Z tym że nie posiadam ewentualnych namiarów na kwatery prywatne/samodz.mieszkania do wynajęcia Przejrzałam to forum i znalazłam jakąś stronkę z hotelami i apartamentami...gdzie ceny były bardzo wygórowane A może ktoś z Was chciałby podzielić się swoim doświadczeniem w poszukiwaniu czegoś niedrogiego??? Może ktoś ma adres który mógłby polecić??? W ciemno raczej nie ma...
  • Chciałabym wybrać się w tę okolicę.Czy można bez problemu dostać się przez obwód kaliningradzki, a jak z bezpieczeństwem? Słyszałam o przeprawie promem tylko skąd-czy z Polski? Jaka cena? Czy można w czerwcu znaleźć noclegi bez problemu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się