noclegi

(7 wyników)
  • W lipcu lecę do Irlandii - 2 osoby dorosłe i 2 dzieci - 9 i 13 lat. Chcemy wynając auto i zwiedzić Irlandie. Szukam noclegów - chętnie niezbyt drogich. Bardzo prosze o pomoc i informację. Lądujemy w Shannon o 23 - nie chcę, żebyśmy noc spędzili na lotnisku. Potem mają to być pojedyncze noclegi
  • Witam! Planuje na czerwiec wycieczke do Wielkiej Brytanii (dwie osoby). Z przejazdem z Warszawy do Lodzi, z przelotem z Lodzi do Londynu, z dojazdem ze Stansted do centrum Londynu sobie poradze. :-) Mysle, ze nocleg w Londynie tez znajde, cenie wygode (no, moze bez przesady, ale nie przepadam za noclegami po 16 osob w sali - tak bym to ujal) i mam dobre doswiadczenia z hotelu przy Victoria Station. Moglibysmy znow tam nocowac (planuje 2 noclegi w Londynie), ale jesli k...
  • czy ktos zna jakis sredniej klasy, godny polecenia hotelik w Londynie, a jeszcze lepiej apartament na tydzien w sierpniu?
  • Szkocja(10)

Jakie miejsca polecacie zwiedzic w Szkocji (procz Ben Nevis). Mam zamiar nocowac w okolicach Fort William. Moze macie jakies sprawdzone noclegi, ktore polecacie?
  • Prosze podajcie jakies namiary na B&B lub hostel, tani hotel w dublinie. Jade 7 czerwca i potrzebuje 4 noclegow. Dzieki za wszelkie namiary
  • Planuje wyjazd i zwiedzanie Irlandii w czerwcu 2008r.(2 osoby) Plan jest taki - lot tanimi liniami do Shanon, wynajecie samochodu i zwiedzanie Irlandii. Czas ok. 7 dni - niestety nie mam więcej czasu. Proszę o sugestie jaka trasę zaplanować , gdzie nocować? Co według Was musimy zobaczyć, a co lepiej odpuścić? Proszę równiez o porady praktyczne. Czy czerwiec to dobry czas na zwiedzanie
  • Witajcie mam zamiar wybrac sie zeby zobaczyc Londyn chce leciec na 3 dni wylot w sobote powrot w srode (6 rano) , prosba nie smiejcie sie z moich glupich pytan ale z racji tanich przelotow chce zrealizowac swoje marzenie i leciec do Londynu inaczej nie bylo by mnie stac znalazlemm jakis tani przelot Ryanem w listopadzie wyladuje na lotnisku o 23:30 czy mozna na lotnisku (London Stansted) przespac sie do 6 rano i potem jechac do miasta Jak najtaniej dostac sie z tego lotni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się