noclegi

(134 wyniki)
  • Witam Poproszę o jakieś SPRAWDZONE namiary na noclegi, gdzie byliście i sprawdziliście. Jeśli byliście u Martona to też napiszcie czy warto, czy może przereklamowane. Aby nie było, że robimy reklamę proszę na maila: bouli1978@poczta.onet.pl Z góry dziękuję i proszę o wyrozumiałość jadę pierwszy raz i boję się "popłynąć".
  • witam chce wyjechac 17 na kilku dniowe wakacje mniej wiecej min 2 max 5 osób poszukuję noclegu w miare taniego aby nie bylo strasznie dalego do kompleksu aqua parku itp jakie są aktualne ceny karnetów prosze o info!!
  • Witam. Poszukuję jakiejś fajnej miejscowości nad północnym brzegiem Balatonu fajnym dostępem do jeziora. Fajnie jak by było gdzieś wyjść wieczorem. Jeżeli ktoś posiadam jakieś namiary na fajny nocleg to proszę pisać diacon@gazeta.pl. Jadę pierwszy raz na Węgry więc każda rada się przyda. Wyruszamy z okolic Legnicy więc jaką najlepiej trasę wybrać? Ilość osób 2. Fundusze 5000 zł. Ilość dni 10.
  • Za pomysłem "marca" pomyślałam że może to faktycznie będzie tańsza opcja noclegu w drodze do Włoch. Wprawdzie nie planowaliśmy przekraczać granicy Węgier ale gdybyście mieli jakieś tanie noclegi jak najbliżej Bratysławy, Wiednia. I będę jeszcze wdzięczna za przełożenie na nasz ;) węgierskich cen www.ovarapartmanhotel.hu/angol/arak.html tutaj np to cena za pokój czy osobę? I nie bardzo potrafię przeliczyć to na nasze bo mnożąc przez średni kurs forinta 1,5zł wychodzi 21000 :o Coś pewnie na...
  • Witam, szukam jakiegoś miłego i taniego noclegu dla rodziny 2 + 3 w Czechach południowych (w drodze do Włoch) może ktoś coś podpowie. Pozdrawiam.
  • W lipcu 2010 spedziłam z 3 dzieci kilka dni w Budapeszcie. Zatrzymaliśmy się w apartamencie Martona - Izabella's Dreams. Polecam to miejsce: w starej kamienicy o b. dobrej lokalizacji, duże pokoje praktycznie i gustownie wyposażone, Marton b. miły, komunikatywny i dobrze zorganizowany, wszystkie jego porady odnośnie miejsc i sposobu zwiedzania, restauracji itp. sprawdziły się. Gdy będę jeszcze raz wybierac się do Budapesztu chetnie skorzystam z jego apartamentów.
  • Witam, Poszukuję noclegów, kwatery (namiot nie biorę pod uwagę) w Tiszaujvaros na wypoczynek z rodzinką: 2+2. Proszę o namiary ciekawych, w przyzwoitej cenie, sprawdzonych miejscówek. Wybieramy się po raz pierwszy na Węgry chcemy mieć coś już zarezerwowane. Oczywiście główną ilość czasu będziemy spędzać na basenach... Pozdrawiam
  • Witam, szukam noclegu w Hajduszoboszlo w okolicy Aqua Palace max 2 km, chodzi mi o pokój 2 osobowy z własną łazienką (wc i prysznic), i w cenie max 45 zł z podatkiem IFA, prosze o konkretne adresy, nazwy pensjonatów bądź kontakt do danego obiektu. Prosze o nie podawanie adresów www do serwisów z wyszukiwarkami :) pozdrawiam serdecznie
  • Witam.Szukam sprawdzonego noclegu w egerze lub bliskiej okolicy na przełomie sierpnia i września.
  • Witam,chcę na przełomie czerwca i lipca jechać z dzieckiem na 2 tygodnie do Siofok.Czy ktoś ma sprawdzony namiar na nocleg(pokój z łazienką) i dostępem do kuchni, niedaleko centrum?W cenie do 100 zł za noc.
  • Szukam noclegu dla rodziny w drodze i powrotnym do Toskanii. W jakiejś rozsądnej cenie. Nie jest takie ważne gdzie ale rodzina 2+3. Ma ktoś jakieś propozycje?
  • Jak wyżej poszukuje noclegu w dobrym w miarę standardzie dla 2 dorosłych + 1 dziecko 4,5 roku w Hajduszoboszlo na sierpień na 10 dni ok Możecie coś polecić - najchętniej tam gdzie dogadamy się po Polsku bo chciałabym wcześniej zarezerwować
  • Szukam SPRAWDZONEGO niedrogiego noclegu (4 noce) dla dwóch osób w Miszkolcu (ew. Miszkolc-Tapolca). Pokój dwuosobowy z łazienką. Dobrze byłoby gdyby było w cenie śniadanie. Ważne by było to miejsce, gdzie nie trzeba wpłacać zaliczki. Znalazłam ofertę (ale z przedpłatą) za 1 os. za 4 noce ze śniadaniem 530zł. Czyli mniej więcej (raczej mniej ;) mnie interesuje.... Macie jakieś sprawdzone hoteliki, kwatery? Termin od 12.09. ew. od 19.09.
  • Witam, Wybieram się z rodziną do Hajduszoboszlo. Szukam sprawdzonych miejsc na 7 dni koniecznie z wyżywieniem ze względu na dzieci. Doradźcie coś jeśli mieliście okazację wizytować i jesteście zadowoleni. Pozdrawiam, Marek Mak
  • Witam.Szukam nie drogiego,sprawdzonego noclegu na tranzytową noc,po czeskiej stronie... Z góry dziękuję za dobre rady. Pozdrawiam Cela
  • Nie wiecie, jak jest z kwaterami w Siofok? Czy jeśli przyjadę na parę dni w drugiej połowie sierpnia bez rezerwacji znajdę jakieś niedrogie miejsce?
  • Mam namiary na fajny,niedrogi nocleg w Wyżnych Rużbachach,niedaleko granicy,basen termalny
  • witam, Po przeczytaniu róznych postów osób szukających noclegów,(hoteli i hosteli), nasunęła mi się pewna prawidłowość-dobre 95 % proszących o poradę poszukuje noclegów tanich,tzn aby mieć tylko gdzie się przespać,ewentualnie szukają opcji ze śniadaniem,choc rzadziej. Ja osobiscie wychodzę z założenia,że jeśli wybieram się juz w podróz,niech ona będzie miała chociaż znamiona komfortu,na którą to przecież oszczedzamy nieraz spory kawałek czasu,by moć wybrac się w konkretne miejsce,a dobry ho...
  • W ostatni weekend sierpnia wybieramy sie na pare dni nad Balaton - 2 dorosłych + 2 dzieci - 7 lat i 1,5 roku. Mozecie polecic gdzie nocleg wynając w miare tanio, czysto. Jest nam obojetnie czy północ czy południe jeziora bo i tak jedziemy tam 1x. Mówimy po angielsku (ja) i niemiecku (mąż) wiec mysle, że sie dogadamy....tylko gdzie najlepiej?? Z góry dziekuje za konkretne namiary na kwatery czy pensjonaty.
  • Nie chodzi mi oczywiście o dokładną cenę,ale o informację jakiego rzędu są to kwoty ile to będzie dużo,a ile mało za nocleg. Nie mam zielonego pojecia, a chciłabym wiedzieć, jak będę szukać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się