Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      noclegi

noclegi

(6 wyników)
    • Witam. Mam problem z BP Rainbow Tours. Podpisaliśmy umowę na wczasy do Tunezji dla czwórki osób (2 dorosłych i 2 dzieci). Wczasy wg umowy obejmują 7 noclegów, odlot z Rzeszowa. Na umowie mamy napisane wczasy od 11-tego do 18-tego lipca. Ponad tydzień temu podano już numery lotów i ich godziny. Wg umowy podróż obejmuje pierwszy i ostatni dzień podróży. Natomiast nasz odlot z Polski jest ustalony na godz. 1:00 12-go lipca, a wylot z Tunezji o 20:25 18-go lipca. Wychodzi na to, że tracimy jeden ...
    • mam pytanie dotyczace noclegu na Saharze w czasie 2 dniowej wyceckzi fakultatywnej na pustynie. jest on zorganizowany w jakims hotelu? znajoma, ktora byla pare lat temu nastraszyla mnie lepianka bez pradu :| zero swiatla, zero klimy, masa robali.. kto byl???????
    • W umowie mam zawarte ze pierwszy dzień i ostatni nie wlicza się do wypoczynku, jest przeznaczony na transfer. Co w przypadku kiedy biuro nie spełnia umowy i jest zabrany następny dzień, i noclegów w hotelu nie jest 7 jak jak w umowie tylko 6. Jakie są przpeisy?
    • Za tydzien lece do Tunezji (Sousse). Wykupiony przelot, 2 tygodnie w hotelu, sniadania +obiadokolacje. Nie znam ani arabskiego ani francuskiego. Wycieczke na Sahare kupie zorganizowana, samemu byloby mi chyba ciezko. Jednak wycieczke do Tunisu i do innych miejsc chcemy z moja dziewczyna organizowac sobie sami. Czy na stacjach kolejowych nie bedzie problemu zeby dogadac sie po ang.? Czy 1 nocleg w Tunisie organizowac sobie wczesniej czy moze zaryzykowac i cos wolnego i taniego sie ...
    • wszyscy zachwalają tę wycieczkę, napiszcie proszę coś więcej na ten temat? czy z dzieckiem (prawie 5 lat) taka wyprawa to duży kłopot?
    • Byliśmy w Tunezji i większość czasu podróżowaliśmy samodzielnie po kraju. Można bez problemu korzystać z sieci autobusów dalekobieżnych (w każdej większej miejscowości jest dworzec autobusowy a w miejszych zapytać miejscowych oni pokierują napewno gdzie jest przystanek i w jakim kierunku - często niestety nieoznakowany). Można też podróżować koleją - ceny porównywalne - koniecznie w 1 klasie. Z Nabeul do Tunisu autobusem z klimą przejazd ok. 3,400 TD w jedną stronę od osoby (1h...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się