Forum Turystyka Europa Ukraina
ZMIEŃ
      noclegi

noclegi

(57 wyników)
    • Planuję wyjazd do Odessy w czerwcu 2011, proszę o podpowiedzi co do noclegów... Kwatera prywatna czy hotel ? Rezerwować czy w ciemno ? Sprawdzone adresy mile widziane. Adam
    • Witam! Rozważam samotną podróż po Ukrainie pod koniec sierpnia lub we wrześniu. Nie mam na razie wytyczonej konkretnej trasy, ale w grę wchodzi obszar od Lwowa i Odessy po Sewastopol, Mariupol, Humań. Termin: druga połowa sierpnia lub wrzesień. Wyjazd ma być niskobudżetowy. Stąd pytanie: czy da się znaleźć znośne noclegi - tzn. w miarę czysto, ciepła woda w kranie - tak, aby nie płacić za pokój dwuosobowy? Pobyt w jednym miejscu będzie krótki, 1-3 noce. Potraficie coś poradzić? ...
    • czy ktos mniej wiecej orientuje jak wygladaja ksozty noclegów we lwowie- hostel/jakas kwartira. Bo pewien hostel mi odpisal, ze koszt noclegu wynosi 10Euro co wydaje mi sie rozbojem w bialy dzien jak na te tereny. nawet tyle to w centrum rygi nie placilam, a w stambule raptem euro wiecej, wiec cos czuje ze ktos mnie w konia robi. pytam sie orientacyjnie. bo kiedys w UA mieszkalam w hotelu za 10$
    • Witam .Proszę o radę wybieram się z synem w drugiej połowie czerwca na objazdówkę po Ukrainie .W związku z tym moje pytanie czy rezerwować noclegi przez internet przyznam że ceny trochę mnie przestraszyły czy też zdać sie na łut szczęścia i załatwiać noclegi na miejscu .Jakie są wasze doświadczenia .Dzięki za info.
    • Witam forumowiczów. Wybieram się do Lwowa po raz pierwszy na kilka dni. Powiedzcie gdzie najlepiej znaleźć kontakt do rodzin polskiego pochodzenia, które udostępniają pokój na nocleg. Trudno znaleźć taki namiar w sieci. Pozdrawiam i proszę o pomoc :-)
    • Witam wszystkich. Czy może ktoś podać jakieś dobre niedrogie kwatery w Kamieńcu Podolskim. Może kwatery osób polskiego pochodzenia. Dziękuję za odpowiedź.
    • mógłby ktoś polecić jakąś kwaterę, pensjonat dla 4 osób najlepiej 2 pokoje w cenie tak do 15$/osobę oczywiście jak w temacie w eupatorii lub okolicach planowany przyjazd na Krym 5.08 proszę o kontakt na maila maciej.choroszucha@gmail.com pozdrawiam i dziękuję za pomoc
    • W długi weekend majowy wybieram sie na Ukraine a dokladnie do Kijowa! Slyszalam ze noclegi w Kijowie sa dosyc drogie w porownaniu z noclegami w innych miastach Ukrainy.Mam pytanie gdzie Wy nocowaliscie w Kojowie? a moze macie namiary na jakies w miare tanie nocowanie? i czy powinnam zarezerowawac sobie noclegi przed wyjazdem ze wzgledu na dlugi weekend majowy?
    • wiem ze to chyba niemozliwe ale czy ktos ma namiary na tanie i przyzwoite noclegi w Kijowie?Moj pobyt bedzie trwal okolo 14 dni. Jakie ceny?
    • Szukam noclegu (motel, pensjonat,prywatna kwatera)w bliskiej okolicy miast: Czerniowce, Chust i Mukaczewo. Bardzo ważne dla mnie jest, aby był strzeżony parking, albo miejsce do parkowania w jakiś sposób odgrodzone od okolicy;) Tylko nie róbcie mi wykładów nt tego, że na Ukrainie jest bezpiecznie- wiem o tym, ale po prostu w czasie noclegu chcę spać spokojnie w nocy:)
    • Witam, wybieram się w połowie września na kilka dni do Lwowa. Czy ktoś może polecic jakieś tanie kwatery w przyzwoitym standarcie? Najlepiej gdzieś w centrum ale moze też by gdzieś dalej byle z dobrym i szybkim dojazdem. To mój pierwszy wypad do tego kraju więc będewdzięczy za każdą dobra radę. Jedziemy w dwie osoby.
    • Mam zamiar niedługo wybrać się do Lwowa. Może znacie jakieś fajne noclegi? Fajne tzn. czyste i w umiarkowanych cenach?
    • W piątek jade samochodem na Krym. Proszę o jakieś namiary na dobre, w miarę tanie miejsca noclegowe. Nie ma jeszcze konkretnego planu i trasy więc interesują mnie wszystkie dobre i w miare tanie noclegi. Bede wdzieczny :) jesli ktos ma jakies przydatne rady i doswiadczenia z wyjazdu na Krym tez bede sie cieszyl! z gory dzieki.
    • wybieram się z grupką przyjaciół na Ukraine i w związku z tym mam pytanie: czy zna ktoś tani nocleg w Tarnopolu? albo okolicy?
    • Do wszystkim znawców tematu - sposób na tani nocleg w Drohobyczu, jakiś hostel czy inny tani hotel. Decyzja o noclegu który oferuja babuszki troche mnie przeraża tym bardziej że zamierzam podróżówać solo i wolałabym wiedzieć gdzie trafie ;-). A poza tym jaki środek transportu doradzacie - ja sama myśłałam o pociągu, aby uniknąć tych wielogodzinnych oczekiwań na granicy. Chcę jechać na 3-4 dni. Za wszystkie sugestie, linki do map i innych fajnych informacji z góry dzięki.
    • Moge polecic dobry nocleg we Lwowie w centrum na przeciw katedry łacińskiej: dymitr8@tlen.pl
    • Witam, wybieram się na weekend do Lwowa, byłabym wdzięczna za wskazanie jakiegoś noclegu.
    • witam planuje ze znajomymi wyjazd na kilka dni na sylwestra na Ukraine. do Odessy albo Kijowa. patrzylem na wynajmpwanie mieszkan, ale ceny nie sa przyjazne studentom. teraz rozwazamy opcje babuszek. tylko tera zmam pytania: - czy w takim okresie swiateczno-sylwestrowym moze sie zdazyc ze dotrzemy na miejsce a babuszki beda mialy "full" i zostaniemy bez noclegu. - marzy sie nam wynajecie 2 moze 3 pokoi, bywalem na Bialorusi i Ukrainie kilka razy ale nigdy nie korzystalem z ofert dwor...
    • Poszukuję namiarów na nocleg w tym mieście. Pomijając takie hotele jak: Auskoprut, Przykarpattia, Czytałem na tym forum o możliwości znalezienia noclegu w akademiku.. Nocował ktoś w hotelu Dniestr na ul. Siczowych Strilciw 12 ? Jakie są ceny czy nadal aktualne 55hr za jedynkę ? I czy w lipcu- sierpniu nie ma problemu z miejscami? (tzn czy trzeba wcześniej rezerwować)Ewentualnie może polecilibyście jakieś inne? Oraz pozostają jeszcze prywatne kwatery, czy na taki rodzaj noclegu można li...
    • Znacie jakis przyzwoity motel w drodze na Krym[najlepiej zeby znajdowal sie przy glownej trasie]prosze o namiary i orientacyjne ceny.Za wszystkie komentarze bardzo dziekuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się